Nvidia představila GeForce RTX 3090, 3080 a 3070: „Největší mezigenerační skok v historii firmy“
-
Chtěl jsem si pořizovat nové PC, měl jsem vyhlídnutou 2070 a koukám, že je ten správný čas ještě chvíli počkat. Kolega v práci si ji pořizoval na začátku prázdnin a docela pech.
-
Ze zadneho zroje ti stejne primo 12-pin nejde, proto 2x 8-pin. Ke kartam potom Nvidia dodava adapter a taktez predpokladam, ze jej do budoucna budou nabizet vyrobci zdroju.
-
Konečně upgrade pro mou 1080 :).
Add napájení. V tabulce NVIDIE, která je také v článku, je u všech zmíněn 2x 8pin. Překvapilo mě to. Možná budou první modely s tím a až pak přijde 11pin. Nebo to NVIDIA uvedla chybně. Uvidíme.
Těším se na benchmarky 3090. Zda skoro dvojnásobná cena oproti 3080 bude mít výkonové opodstatnění.
Zajímavé je, že 3090 nemá o tak moc větší spotřebu než 3080.
-
Taky no, koupil sem si 2080 non super, to uz nikdo nekoupi, kdyz i 2070 Super je skoro stejne vykonna :D
Jeste za 20k a ted to strelim max za 5 :D
-
jojo to je presne muj pripad :D
-
Ze bych prodal 5700XT?
-
Teda celkem me stve, ze sem si pred pul rokem koupil 2070 super, ten skok ve vykonu je vazne velkej a za stejny penize. Ale porad mohlo byt hur, ty co si v nedavny dobe koupili treba 2080 Ti si asi rvou vlasy na hlave.
-
hmm pekne, ted jeste nasetrit na novou kartu