Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jen at si to konzolisti nechaj ..
    • Umaroth
      to mi velice rádi *5*
  • Umaroth
    Jsem na to velice zvědav. Platinum games mají své kvality které předvedli v bayonettě a především v přehlíženém, ale naprosto super Vanquishi. No uvidíme.
  • Jenom aby to nebyl stejný propadák jako Front Mission : Evolved .
    Což o to v japonsku tyhle akční spin-offy letí , ale evropan je vybíravý a američan bez reklamy v burgru nekoupí :(
  • Tahle gameska ma nejvetsi prusvih v tom nazvu a v tom ze je jakousi zaplatou na nedodelany titul... Platinum games me osobne celkem presvedcili v nedocenene adrenalinovce Vanquish
    Na tento titul jsme zvedavy jak se bude hrat... rozhodne ne jako na dalsi MGS !!
  • S heslem "Kupujte konzolové verze, abyste si mohli zahrát PC verzi!" vstříc lepším zítřkům!
  • Whoossain
    Vždycky mi přišlo zvláštní, že se hlavní hrdina MGS umí schovat do kartonový krabice, kterou s sebou nosívá , tak dobře, že ho v ní nikdo nenajde...
    • A nejenom to. Nosil v kapse i barel, do kterého se taky uměl schovat *1*
      • Psychotic
        Jak stárne, tak se zdokonaluje :-D
      • A to nemluve o nafukovacim zbranovem arzenalu kdy v kutlochu Snake tahnul i 30 zbrani :) i love THAT !!
  • Tak zrovna tohle MGS podle me nema sanci na uspech na PC.O klasicke MGS by snad i zajem byl,ale tohle?
  • Je sice hezké že se Japonci snaží protlačit své hry i na PC, ale bohužel zrovna tento typ her PC hráče moc nezajímá (pro blbečky - neříkám že všechny).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit