Přejít na výpis diskuzí
O rozdílech mezi herním Japonskem a „západem“ dle Petera Garzy
26.9.2011 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Většina filmů co se tam natočí jsou typické. Učím se japonsky a mám tam spoustu známých.
-
Ono ti taky nic jiného nezbylo, než se přehrály všechny ty nekonečně se opakující animace *1*
-
Co je podle tebe typickej japonskej film?
A kolik toho o jap. kultře víš abys mohl říkat ne? -
Mě přijde tenhle článek zbytečnej páč je vněm všechno co by měla vědět i cvičená opice.
A to že západní hráč kterej má rád jap. hry si to nemuže užít na 100 procent je dle mě blbost např. u anime/mangy stačí znát Japonsko velmi dobře nato aby si to mohl člověk užít a aby si ho mohl užít na 100% tak k tomu musí umět ještě japonsky .
Navíc já si např. vubec neužívám COD a jeho popcornovou zábavu ala Hollywood a to sem ze západu. -
Japonskou kulturu? To fakt ne, děkuji. Stačí, když se podívate na nějaké tam populární filmy. A než mě začnete mínuskovat, viděli jste aspoň jeden typický japonský film? Klasiky od Kurosawy nemám zrovna na mysli... *8*
-
Cloud Strife z Final Fantasy VII *1*
U tehle hry jsem stravil stovky hodin *4* -
Ale to určitě :) Ale teď jsem pracoval jen s tím rozhovorem, ono je tohle téma dost košaté a během klasického pracovního novinkového dne by se dělalo hrozně špatně. Ale třeba na něj dojde... uvidíme třeba jak se povede právě ta mutace Ninja Gaidenu 3...třeba to vyvolá potřebnou jiskru:)
-
Rozdíl mezi západníma a japonskýma hrama je velice zajímavé téma a myslím že by na to šel udělat velmi dlouhý článek hodný zamyšlení. Zkrátka myslím že by si toto téma zasloužilo širší rozbor *3*
-
Další znalec *7*
-
To je Final Fantasy VII
-
Ten obrázek vypadá jak japonský Assassins Creed :D