Přejít na výpis diskuzí
Obhajoba Metal Gear Rising ze strany Platinum Games
13.12.2011 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
správně řečeno.tohle neni MGS, ale MGR.či-li MGS já budu obhajovat až za hrob a MGR je u mě kopa hnoje,hra kterou nikdy nebudu považovat za plnohodnotnou a budu ji nadále ignorovat
-
Škoda že to zasadili až po MGS4. Původně to měl být zasazený po MGS2. Mělo tam být jak Raiden zachrání Sunny od partiotů. To sem chtěl vždycky hrozně vidět.
Krom toho mi ten Rising nejde moc dohromady s tím jak skončila čtyřka. -
Nevadí mi že se po mgs4 chtějí odpoutat a udělat v uvozovkách volné pokračování s novými herními mechanizmy. Spíš se mi nezamlouvá provedení toho všeho. Na můj vkus moc zběsilé co soudím podle nového traileru.
-
prvni zabery ze hry me bavily. prezentovali moznost leccos z prostredi, nepratel rozsekavat podle libosti, vypadalo to fajn. tam jsem si taky nekde spojil hlavniho hrdinu s tim ze je to zena. + prislib melatgearovsky fungujici dejove linie. posledni trailer tohle vsechno zabil. tenhle projekt nas uz nezajima .)
-
Popravde jsem se u herniho traleru takhle uz hodne dlouho nezasmal *1* .Tolik nesmyslu pohromade jsem opravdu dlouho nevidel.
Ja proste temhle japonskym hram nemuzu prijit na chut. -
Platinum Games jsou schopné studio ! Vzpomenu-li si na Bayonettu nebo Vanquish, tak musím smeknout. Obě to byly naprosto výborné hry. Metal Gear Rising : Revengeance bude jistojistě taky výtečnou hrou, ikdyž tady na ní hromada lidí plive. Měli by si ale uvědomit, že tohle není re-start, re-boot a ani re-make, dokonce ani pokračování slavné série Metal Gear Solid. Je to prostě samostatně stojící hra, kde je hlavní hrdinou Raiden, v samostatném příběhu a hlavně v jiné - akční - hratelnosti. Protože tohle "je" pravý Raiden, tak jak ho fanoušci znají z MGS4 ! Držím pěsti této nové herní značce, a pokud Raiden předvede aspoň z poloviny to, co ukázal v MGS4 - hru si stoprocentně koupím hned, jakmile vyjde na pulty obchodů !! A vy škarohlídi, hrajte MGS 1 - 4, já si počkám na MGR:R !!
-
-
I když se jedná o spin off, je tu faktor obrovského zklamání, nad tím jak hra vypadala původně.
Kdyby to rovnou oznámili jako tupou rubačku, bylo by toho povyku mnohem míň.
Krom toho hodně fanoušků série včetně mě chtěli hrát za "bad ass" Raidena z MGS4 v poctivém i když trochu jíném Metal Gearu se vším co k tomu patří včetně další evoluce gameplaye.
Ty kecy v traileru typu "Lets have some fun" se k Raidenovi nehodí ani trochu a je vidět že to už není hra od konami. -
Ty mi mluvis z duse...
-
-
Diky. Jsi možná jeden z mála, který chápe o čem tu píšu. MGS je jedna z mých nejoblíbenějších sérií, a absolutně mi nevadí, když se odbočka vydá jiným směrem než originál. Je až k nevíře, jak některým lidem vadí, že jim někdo sáhne na zaběhlou hratelnost, ikdyž vlastně každý MGS byl ve svém jádře něčím výjimečný - jak hratelnostně, tak příběhově. Myslím, že chlapi z Platinum Games to vezmou velice poctivě a rozhodně nám nevydají nějaký paskvil !
-
-
-
Nejvetsi a nejlepsi obhajoba by byla vydat to bez odkazovani na MGS, pak by se ukazalo. Takhle to jsou jenom reci.
-
Ja se teda strasne tesil na MGSR a ten prvni trailer mne teda dost vydesil a nejvic mne teda vydesily dve veci ta prvni je ze nebude stealth *13* ten ja miluju a ta druha ze v nezmenene verzi myslim v te uplne prvni jeste nez to dali jinymu studiju kdyz ste vyhodili toho nepratele do vzduchu a spomalil se cas tak se tam obevila ta modro oranzova cara a mohli ste si vybrat jak a na jakem miste ho rozseknete ale tady jak do neho uderil tou tlakovou vlnou o to auto tak to vypadalo ze za hrace vybrala hra kde se to rozsekne a i kdyby ne tak tam urcite nebyla moznost presne na milimetry vybrat kde ho rozseknete tady ste tak maximalne mohli nejak pohnout mysi a vybrat cast tela do ktere sekne *8* tak doufam ze to nezkazi a bude tam aspon ta moznost sekani na milimetry s tou carou takze az to vyde tak si pockam na naky Lets´Play a az po par jeho castech se rozhodnu jestli kupit nebo nekupit
PS: ale ti obr bossove muzou byt zajimavi jak v anime Burst Angel *14* -
-
Souhlasím Woody(poznal jsem to hned ve 3 radku) ale tady Metal Gear jde uplne jinym smerem takze zadny Stealth ale plnohodnotna akce.V podstate kdyby si je rozsekl hned na jednu ránu tak by ty souboje byly trosicky moc Lehke nemyslis?Chapu ze na tohle ses asi tesil nejvic ale co by to pak bylo kdyby si jen rozsekal par lidi na 1-2 rany a bose mozna na 10 a konec?Mi se tato hra líbí tak jako tak,tohle můj názor na to že to bude hodně dobrý Metal Gear nezmenilo.Ohledne boje se mi zdá že je vyřešen dost dobře.Ted jen at to KONAMI nepodela a mame akcni rezbu jak vysitou.Ted uz jen cekat
-
-
S těmi obhajobami se nějak roztrhl pytel, ne?
A asi není náhodou, že je to pokaždé spojené s primitivizací až lobotomizací herní značky. Kdo pak kurňa ty hry kupuje, když je komunita shopna dát najevo odpor tak hlasitě, že donutí vydavatele k takovýmto oficiálním vyjádřením? Kdo? -
Fruit Ninja! *1*