Přejít na výpis diskuzí
Obrázek z Mafia III prozrazuje víc, než jsme původně mysleli
29.7.2015 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
tak jako aspon 5 let uz je ve vyvoji (v duchu zavedene tradice), takze ted se prestane vsechno prepisovat a 2018 je to na regale ;)
-
Po priblizeni na onu ctverici mi klecici muz velice napadne pripomina prave Vita. Navic mi prijde ze u pulky toho auta nalevo s otevrenyma dverma nekdo stoji. Mozna Joe. Taky ty to muze byt nekdo jiny. Ale ten co kleci bych rek ze na 85% ne to Vito.
-
Logicky to bude začínat obdobím 1965 a končit 1980. ;) Skoro shodné jako série Kmotr.
-
Díky
-
Pokud to bude v New Orleans, tak to není zrovna nejmenší oblast.. Ale nechal bych se překvapit místo těch dohadu který podle mě nejsou ani z poloviny pravdivé *3* *3* *3*
-
Proc by mela? Mafie 2 byl jeste pozustatek po Illusion Softworks.
-
Konecne prvni mafie plne pod 2K. Myslim, ze to bude prvni mafie, ktera se mi bude libit :)
-
Řekl bych že v autě s otevřenými dveřmi sedí na sedadlu spolujezdce ještě jedna postava. Co když je to někdo z druhého dílu, třeba Vito nebo Joe který se mstí se svou novou partou. Jsem opravdu zvědavý a natěšený.
-
Proč není mafia 3 pokračování na mafii 2 vždyt ty zkurveni češi to ani nedokončili jenom na to navazovala zrada jimmyho a jimmyho vendetta tak proč není pokračování vita joe a jimmyho a eddieho a tonyho ballse proč????,
-
Nevím proč si nepočkáte na trailer a budete tu řešit takového chujoviny :-D
-
Njn, já měl max 3-4 než mi ho ukousl někdo jiný.
-
#tvrdádata
-
Tak, první Mafie se mi líbila, ale taky si myslím, že za její oblibou u nás stojí spíš kompletní česká lokalizace a jakési neurčité "vlastenectví". Tehdejší GTA3 se mi po všech stránkách líbilo víc, podle mě jedna z nejlepších her všech dob.
-
Už jen jeden *3*
-
Jakto? Nevidíš špageťáky?
-
Ježíš ty seš bůh, protože jsi to vystihl úplně nejlépe. U nás je jazyková bariéra i mezi hráči, což mě jako člověka, co se naučil jako malej angličtinu přes deskové a počítačové hry, dost překvapující. Ale myslím, že ten kult taky souvisí s tím, že to byla jedna z prvních českých plnohodnotných her, co dokázala konkurovat západní produkci (hned s tím ještě jedna hra, myslím že se to jmenovala Hidden and Dangerous od toho samýho týmu co Mafia?).
-
No, vzhledem k tomu že to bude někde jinde o něčem jiném... a tak dále tak by to když to teda nezkazí nemuselo být zlé.
Bylo tuším video? to jsem neviděl co kdybych se vykašlal na koukání a občas shlédl jen obrázky ty inovace to co slibovali a videa - trailer byl největší fail co jsem mohl vidět tehdy u 2jky...
Gratulace Mart9ymu dva příspěvky na hlavní stránce jen tak dál. *3* -
Druhá postava z prava je Dan Vávra v zástěře a beranici. (zdroj: IGN)
-
já se jen bojím abych nemusel hrát za negry...
-
Tak to už není mafia