Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Takže se jako vážně jen tak postavili pár metrů vedle neoplocené bažiny s několika krokodýly?
  • Takze bude tentokrat kolik ... 1000km ctverecnych ... pustyho a prazdnyho mesta, ve kterym nepude delat vubec nic?
  • Mart9
    #lehceinvestigativní *5*
  • Mart9
    bossové nesedí na sedadle spolujezdce
  • Sklamem ťa niesi výnimočný :D každý vedel približne aká doba, ale tu išlo o to určiť presný rok
  • https://goo.gl/AOo6f1
  • No ona kdyby první mafie nebyla komplet cesky a tim padem by ji nemohl hrat kazdej trouba z horni dolni, tak by se do toho mojeho seznamu neprotlačila. Bez te cestiny by byla u nas slavna asi jako jiné české hry o kterých skoro nikdo nic dneska uz nevi. Ale tak nakonec se da pocitat mezi ty lepsi uspechy, preci jen ty pokracovani nejsou jen tak pro nic za nic, ale u nas se z toho dela kult jen kvůli ty cestine a proto ze se tam mluvi sproste..proste pivo hokej..atd.
  • Draken69CZ
    Všichni žabaři, já koukl a už to ani hrát nemusím, vím vše.
  • Tak když jsem hledal to páte auto, všiml jsem si, že v autě úplně nalevo sedí nějaká postava na sedadle spolujezdce. Příjde mi jako nějaký boss, pro kterého ti ostatní právě dělají špinavou práci
  • LV426 = Hromosvod
  • A co ta osoba, jež sedí v levém autě?
  • Nějakou mainstream zábavu má každý národ. Ale ne všechny je považují za cosi nechutného a zlého.
  • Lepší než Vodka, fotbal, Call of Duty.
  • Som jediný koho pri prvom pohľade na tie autá napadli 70 roky a nemusel som skúmať rok výroby áut ktoré nie sú zrejme licencované tak ako v každej podobnej hre a tým pádom som nejak neskúmal presnú značku či rok výroby?
  • Prosímtě, to jsou jen trollové. Někteří lidé rádi hejtí bez důvodu a bez smyslu.
  • Pivo, hokej. mafia..cechackovstvi v plnem proudu *7*
  • "Navíc, (díky Adame!) vedle levého auta, v onom prázdném prostoru, můžete vidět obrysy pátého automobilu se zhasnutými světly"

Super článek, díky Adame ! *1*
  • Stale doufam, ze tam uz nebude ten houpaci jizdni model....
  • Lukyz
    Tady už lidi nadávají, že redaktoři vůbec píší články, bože *1*
  • Proc jako lidi se mnou nesouhlasite? Dyt se staci podivat na facebook lidi z Brnenske pobocky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit