Přejít na výpis diskuzí
Obrázek z Mafia III prozrazuje víc, než jsme původně mysleli
29.7.2015 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
Takže se jako vážně jen tak postavili pár metrů vedle neoplocené bažiny s několika krokodýly?
-
Takze bude tentokrat kolik ... 1000km ctverecnych ... pustyho a prazdnyho mesta, ve kterym nepude delat vubec nic?
-
#lehceinvestigativní *5*
-
bossové nesedí na sedadle spolujezdce
-
Sklamem ťa niesi výnimočný :D každý vedel približne aká doba, ale tu išlo o to určiť presný rok
-
https://goo.gl/AOo6f1
-
No ona kdyby první mafie nebyla komplet cesky a tim padem by ji nemohl hrat kazdej trouba z horni dolni, tak by se do toho mojeho seznamu neprotlačila. Bez te cestiny by byla u nas slavna asi jako jiné české hry o kterých skoro nikdo nic dneska uz nevi. Ale tak nakonec se da pocitat mezi ty lepsi uspechy, preci jen ty pokracovani nejsou jen tak pro nic za nic, ale u nas se z toho dela kult jen kvůli ty cestine a proto ze se tam mluvi sproste..proste pivo hokej..atd.
-
Všichni žabaři, já koukl a už to ani hrát nemusím, vím vše.
-
Tak když jsem hledal to páte auto, všiml jsem si, že v autě úplně nalevo sedí nějaká postava na sedadle spolujezdce. Příjde mi jako nějaký boss, pro kterého ti ostatní právě dělají špinavou práci
-
LV426 = Hromosvod
-
A co ta osoba, jež sedí v levém autě?
-
Nějakou mainstream zábavu má každý národ. Ale ne všechny je považují za cosi nechutného a zlého.
-
Lepší než Vodka, fotbal, Call of Duty.
-
Som jediný koho pri prvom pohľade na tie autá napadli 70 roky a nemusel som skúmať rok výroby áut ktoré nie sú zrejme licencované tak ako v každej podobnej hre a tým pádom som nejak neskúmal presnú značku či rok výroby?
-
Prosímtě, to jsou jen trollové. Někteří lidé rádi hejtí bez důvodu a bez smyslu.
-
Pivo, hokej. mafia..cechackovstvi v plnem proudu *7*
-
"Navíc, (díky Adame!) vedle levého auta, v onom prázdném prostoru, můžete vidět obrysy pátého automobilu se zhasnutými světly"
Super článek, díky Adame ! *1* -
Stale doufam, ze tam uz nebude ten houpaci jizdni model....
-
Tady už lidi nadávají, že redaktoři vůbec píší články, bože *1*
-
Proc jako lidi se mnou nesouhlasite? Dyt se staci podivat na facebook lidi z Brnenske pobocky :)