Přejít na výpis diskuzí
Obrázky z Risen 2 a prokecnutí Two Worlds III
21.2.2011 | levis
36 příspěvků
-
Podle informací z německých stránek je Risen 2 pokračováním, které bude navazovat a to minimálně postavou bezejmeného hrdiny a několika dalšimí známými z jedničky. Už se nemůžu dočkat, pokud půjde vše dobře, tak by to mohlo na podzim vyjít, doufám.
-
-
Namitka, ctihodnosti! Pouhe spekulace.. : )
Stejne jako ty "vyrojeny informace", o kterych pise chytrak dole, a jeste doda "to jsem myslel ze jste lepsi server" : D
Hmmmm - neni nic lepsiho nez zpravodajove servirujici nepodlozeny drby, ze? *7*
-
-
A já doufal v pokračování jedničky...
-
two worlds 1 ma bavil o hodne viacej, neviem cim to je, dvojka je sice pekna, ale nebavi ma to nejako, najhorsi je na tom ten interfejs,ked nazbieras 30 zbytocnosti a chces ich dismantleut tak po jednej musis klikat, hruza, dalej magia je uz pre fighterov nedostupna, v jedotke som mal stity paradne magicke aj pre fightera
-
-
jojo souhlas TW 1 bylo rozhodne lepsi jak TW 2 nejvic me v TW 2 dostalo ze sem se strasne tesil az se dostanu na ten nejvetsi ostrov a kdyz ktomu konecne doslo tak sem zjistil ze to je uplne minizona s bazinou a par nemrtvejch :D a nej byla lodka kdyz sem stravim snad 3h obeplouvanim ostrovu abych zjistil ze nikde nic neni az na par mist se Scrapulariema nebo jak se to jmenovalo :D:D
-
-
A teda bude to neco mat spolocne s piraty?Ked otom tolko viete?
-
Opravdu si myslite, ze jde o prokecnuti? Nebo spis o cileny buzzmarketing?
-
o hre se nevi vubec nic? To nemuzete myslet vazne...o Risen se v sobotu objevilo hodne informaci...to jsem myslel, ze jste lepsi server...
-
-
To jo....staci zajit na fanstranky
-