Přejít na výpis diskuzí
Obrázky z Risen 2 a prokecnutí Two Worlds III
21.2.2011 | levis
36 příspěvků
-
no konečně je to tady :) zrovna nedávno jsem řešil v diskuzi Gothic 4 a musel jsem zmínit to, že Risen 2 bude pravá nefalšovaná "piraní" zábava.. Two Worlds mě moc nebere, zkoušel jsem to a má to hodně originálních prvků, ale prostě mě něják neuchvátilo..
-
Tak na Risen 2 se teda těším hodně.Tipuju,že když půjde o pirátské RPG,tak se to bude točit okolo Romanova a Ocelovouse...
-
Risen 2 jako piratske RPG?....tak to je parada,kralove RPG zanru zkusi neco noveho :) Tesim se ... :)
-
*12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
risen 2 snad raději ani ne.....TW3 už vůbec *9*
-
Ten časopis vychází 23. února... takže uvidíme ve středu. Jinak ty scany jsem vyděl na nějakejch ruskejch fanstránkách a jsou to jen obrázky bez textu.
-
jaky nepodlozeny drby? Obri preview v nemeckem casopise, ktery vysel v den spusteni homepage risen2...v casopise byly i artworky, komenty autoru a tak
-
bude to mit hodne s piraty...budete se honit za ocelovousem, ktery zna zpusob, jak proplouvat bouremi...hra bude na nekolika ostrovech s jedinecnymi klimaty a stvuramy...atp
-
Namitka, ctihodnosti! Pouhe spekulace.. : )
Stejne jako ty "vyrojeny informace", o kterych pise chytrak dole, a jeste doda "to jsem myslel ze jste lepsi server" : D
Hmmmm - neni nic lepsiho nez zpravodajove servirujici nepodlozeny drby, ze? *7* -
Podle informací z německých stránek je Risen 2 pokračováním, které bude navazovat a to minimálně postavou bezejmeného hrdiny a několika dalšimí známými z jedničky. Už se nemůžu dočkat, pokud půjde vše dobře, tak by to mohlo na podzim vyjít, doufám.
-
A já doufal v pokračování jedničky...
-
two worlds 1 ma bavil o hodne viacej, neviem cim to je, dvojka je sice pekna, ale nebavi ma to nejako, najhorsi je na tom ten interfejs,ked nazbieras 30 zbytocnosti a chces ich dismantleut tak po jednej musis klikat, hruza, dalej magia je uz pre fighterov nedostupna, v jedotke som mal stity paradne magicke aj pre fightera
-
A teda bude to neco mat spolocne s piraty?Ked otom tolko viete?
-
To jo....staci zajit na fanstranky
-
Opravdu si myslite, ze jde o prokecnuti? Nebo spis o cileny buzzmarketing?
-
o hre se nevi vubec nic? To nemuzete myslet vazne...o Risen se v sobotu objevilo hodne informaci...to jsem myslel, ze jste lepsi server...