Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The_Troll
    Pozerám, že je to tu zasa samý editor...ale že ste ho teda zredigovali!
  • ales.smutny
    Sprint (Dash) - Použití obou akcí pro přesun, po němž běžně nejde útočit.
    Jeho schopnosti ze specializace mu umožní provést utok mečem i v tomto případě - zdarma.

Celkem prosté, je to na tom screenshotu :)
  • stoupeek
    Přesně si vystihl dvě věci, co mi na předchozim dílu vadily. Spíš jedna vadila, a to byl ten spawning nepřátel, druhá mě spíš mrzela, a to absence akčních bodů. Fakt mě bavilo si plánovat každej krůček. Jestli budu mít čas po výstřelu zalézt, nebo si kleknout atd.

Ale hra jako celek mě hodně bavila, takže jsem to hodil za hlavu a užil si to. Stejně tak si užiju druhý díl. O tom jsem přesvědčenej.
  • RedEagle
    Jedine hry ake konzolistom zavidim su NHL Madden NFL a wrestling..inak som s PC spokojny.
  • Na konzoly to vyjde casom, vychadzaju tam aj omnoho menej perspektivne kusky.
  • Inquisitor
    Vedro holt dělá svoje no :)
  • Vojta_Ilavsky
    "seká mečem i když sprintoval" rofl voe
  • v Ufu 1 to nebyl problem a nepratele reagovali (pokud meli cas protoze si ve stejne casove lince "usetrili tahy") a zrovnatak tvoji vojaci (v tahu nepritele) automaticky opetovali palbu kdyz meli volne tahy... njn jenze tam se provadeli vsechny tahy na cele mape! ne jak v tomhle poslednim ufu kde se nepratele "spawnujou" po prekroceni nevyditelnych cekpojntu, je to smira!
  • Ne, budou tam zfanatizovaní občané, kteří budou bránit mimozemšťany vlastním tělem ...
  • No s tímhle přístupem bychom ještě teď fungovali v jeskyních u ohniště :D
  • Já už ho zase bezpečně poznám díky absenci hromady čárek, které do těch vět prostě dávat nebude a nebude :) Vymejšlí sáhodlouhá souvětí a pak je z toho něco, co se nedá ani pořádně číst.
  • To prave neni XCOM. Jen to ma stejny nazev.
    Ale jinak se to opet da resit modem Long War.
    Podle me je ta hra bez toho modu vlastne nehratelna.
    S modem je to pak solidni zabava. Necekate-li od toho XCOM serii.
  • V predchozim dile to jakz takz fungovalo. Ale az s modem Long War. Zakladni hra bez modu je neskutecne jednoducha a vylozene ''dobre'' tam nefunguje vlastne nic.
  • nejsem žádnej top češtin, ale ta první věta mě taky rozsekala.. :D
  • MickeyMutant
    Neuvěřitelná první věta. Už jsem tady chtěl párkrát napsat, jak mě fascinují texty Honzy Konfršta, jehož mateřským jazykem prostě nemůže být čeština. Ale v tohle článku jsi, Aleši, vykopl laťku z dohledu. Kromě té první "věty", pokud to vůbec tak lze nazvat, se skoro v každém odstavečku něco zajímavého najde. Nedostatek spánku nebo drogy, ptám se, protože vím, že obvykle píšeš jinak a lépe.
  • tak fungovalo ako fungovalo ... az prilis vela "skillov" nemalo realne vyuzitie *13*
  • jasne a je uplne REALISTICKE, ked spravis 5 krokov, vystrelis a potom zalezies spat zatial, co tvoj oponent uz rovnaku casovu linku nezazije, na tu tvoju nebude moct reagovat vo svojom kole, proste nikdy sa to nestalo :-D
  • That's XCOM, baby!
  • Velmi se těším. Procedurální prostředí by mělo zajistit skvělou trvanlivost. Hlavně to neposrat na jiných frontách.
  • To bych bral. Zvlášť, pokud na jejich rozhánění zakomponujou do hry prejtomet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit