Přejít na výpis diskuzí
Obrázky z XCOM 2 prozrazují mnoho nových informací
6.8.2015 | Aleš Smutný
53 příspěvků
-
Takže pořád platí, že to nevyjde na konzole ? :(
-
-
Na konzoly to vyjde casom, vychadzaju tam aj omnoho menej perspektivne kusky.
-
-
Jedine hry ake konzolistom zavidim su NHL Madden NFL a wrestling..inak som s PC spokojny.
-
-
No vidis a ja konzolam nezavidim, nic, na pc mi vychadza asi tak 10x viac hier , ktore by som rad hral ako som schopny zahrat ;-)
-
-
a komu to vnucuješ picko
-
-
-
-
no jak to vypadá, tak se PC verze prodávala velice dobře takže asi nemají důvod se soustředit na jiné platformy, nicméně bych řekl že pokud bude opravdu velkej zájem ze strany konzolistů, tak do půl roku s tím možná něco udelaj
-
Snad ne. Nestojím o downgrade....
-
jj, plati *5*
-
-
Hlavně ať pořešej líp ty procenta na aim..kolikrát jsem měl 90 a střelil 2-3x po sobě do mraků
-
-
That's XCOM, baby!
-
-
To prave neni XCOM. Jen to ma stejny nazev.
Ale jinak se to opet da resit modem Long War.
Podle me je ta hra bez toho modu vlastne nehratelna.
S modem je to pak solidni zabava. Necekate-li od toho XCOM serii.
-
-
-
no jestli jednotlive kroky nebudou predstavovat casove useky tak jako u UFO 1 ,ale zas to budou NESMYSLNE "body" kdy chaba inteligence nepratel je vyresena tim, ze jde udelat deset kroku + vystrel, ale uz ne (se stejnym casem) vystrel + 1 krok tak mne to nezajima! to byla parodie na tahove hry *11* *10*
-
-
jasne a je uplne REALISTICKE, ked spravis 5 krokov, vystrelis a potom zalezies spat zatial, co tvoj oponent uz rovnaku casovu linku nezazije, na tu tvoju nebude moct reagovat vo svojom kole, proste nikdy sa to nestalo :-D
-
-
v Ufu 1 to nebyl problem a nepratele reagovali (pokud meli cas protoze si ve stejne casove lince "usetrili tahy") a zrovnatak tvoji vojaci (v tahu nepritele) automaticky opetovali palbu kdyz meli volne tahy... njn jenze tam se provadeli vsechny tahy na cele mape! ne jak v tomhle poslednim ufu kde se nepratele "spawnujou" po prekroceni nevyditelnych cekpojntu, je to smira!
-
-
Přesně si vystihl dvě věci, co mi na předchozim dílu vadily. Spíš jedna vadila, a to byl ten spawning nepřátel, druhá mě spíš mrzela, a to absence akčních bodů. Fakt mě bavilo si plánovat každej krůček. Jestli budu mít čas po výstřelu zalézt, nebo si kleknout atd.
Ale hra jako celek mě hodně bavila, takže jsem to hodil za hlavu a užil si to. Stejně tak si užiju druhý díl. O tom jsem přesvědčenej.
-
-
-
-
XCOM 2 nebo Fallout 4 ?
-
-
panebože hlavně ne black assassins ops III !
-
Proc si vybirat kdyz muzu mit oboji? Jeste u dvou, ze zakladu, rozdilnych her.
-
-
Hlavě ať zapracují na AI, protože to co předvádělo v prvním díle, bylo k pláči. Long War to trochu zlepšil, ale viditelně, když se odflákne základ, tak už s tím modeři nic neudělají.