Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chim
    Ubisoft to u mě dotáhl na novou metu. Ta firma se mi tak hnusí, že jejich soft mi prostě do kompu nesmí, ani kdyby byl jen za účelem testování "koupený" z pirátské zátoky.
  • Mato1987
    Veď len dnes tá hra vyšla a už tu je článok o DLC...neuveriteľné...
    • Tak když tu dávali na hlavní stránku každý trailer co k FC4 vyšel(a že jich nebylo málo), tak proč nenapsat o dlc...
    • Ilusiveman
      Ty už seš normální pos*anej Jack. Vyšlo DLC a už je tu tvůj komentář o tom jak je to absurdní, chci říct neuvěřitelné, chci říct cokoliv. Jdi se vážně projít. To nemáš na práci nic jiného, než kdykoliv, když je něco absurdního a bijícího do očí to okomentovat, jak je to absurdní?
      • Mato1987
        o čo ide? podobral ti niekto pätu? alebo ťa niekto nebodaj kopol do hlavičky keď si bol menší a tak je z teba teraz takýto malý cholerický psychopatík? :)
        • http://s8.postimg.org/jl1fc8ehx/15980015.jpg
          • Mato1987
            Spasiteľ je späť, čau ako si sa mal, uctieval si moju fotečku upravenú prostredníctvom tvojho skicára?
    • to ještě někoho překvapuje?
      • Toto mě bude vždycky překvapovat, pokud tě to už nepřekvapuje, považuješ to svým způsobem za normální a to je špatně, hodně špatně.
        • někdo už prostě umí očekávat špatné chování firmy..
        • CrocoRay
          To, že už někdo není překvapený, ještě není špatně. Vydávat DLC hned ve vydání je sice drzost, ale je to běžná praxe už. Překvapený budu, až přijdou s něčím novým. Třeba systémem, že pokud si koupíte hru a bez dokoupených aspoň pěti DLC hru nespustíte.
        • Mato1987
          Presne tak, to, že celý season pass stojí 30 euro je absolútny nonsense, to je jednoducho absurdné.
        • že je někdo schopný platit háky za něco co nemá tu hodnotu, jeho problém
  • DLC? Nikdy. Ke hře jako je toto? NIKDY.
  • LaraCroft
    "Day-One" access bonus, to je teď novej reklamní hit? (reaguji na to, co je řečeno ke konci videa) :D
  • species
    Ta hra je fact super, necekal jsem ze bych kupoval ale nakonec asi koupim. Mam tam nahrano cca 4hodiny a zatim se bavim, jasne je to spis FarCry3,5 nicmene dotazen k dokonalosti.

Ta hra(samozreme na PC) vypada opravdu uzasne, nvidia se opravdu vysvihla hlavne se srsti zvere a celkovy "feel" ze strelby je zase o uroven lepsi.

Co je naopak horsi je pribeh a hlavni antagonista, nicmene o to mi ve FC nikdy moc neslo.
    • feel ze střelby o uroven výš když ty zbraně vůbec nekopou (zpětný ráz atd)... ty si asi taky znalec.
  • Teď to vyšlo a hned nám cpou dlc. *7*
    • Jak nám? Mluv za sebe *1* Nelíbí, nekupuju, ignoruju. Mě nenaserou. *5*
      To, že se pořád dělají DLC, je jen díku tomu, že je někdo stále kupuje. *12*
      • Výroba DLC nestojí skoro nic, těch pár hlupáků co nesmysly typu "jedna mise za 10 eur nebo obleček" koupí to v pohodě zaplatí.
    • species
      Ja teda DLC nesnasim stejne jako kazdej jinej ale dokazes pochopit ze ta hra je hotova klidne i nekolik mesicu pred "releasem" takze day one dlc neznamena ze je ze hry neco "utnuto"
      • Tilwaen
        Pokud je hra hotová několik měsíců před releasem, není lepší ji vypustit dřív, než několik měsíců sušit hubu? Nebo do toho to DLC samotné zakomponovat?
        • Tak určitě prodají víc kusů když to vypustí před vánocema.
        • species
          tak ono se tak trochu ceka az se vylisuji dvd a celkove se ta hra "publishne".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit