Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď to vyšlo a hned nám cpou dlc. *7*
    • Jak nám? Mluv za sebe *1* Nelíbí, nekupuju, ignoruju. Mě nenaserou. *5*
      To, že se pořád dělají DLC, je jen díku tomu, že je někdo stále kupuje. *12*
      • Výroba DLC nestojí skoro nic, těch pár hlupáků co nesmysly typu "jedna mise za 10 eur nebo obleček" koupí to v pohodě zaplatí.
    • species
      Ja teda DLC nesnasim stejne jako kazdej jinej ale dokazes pochopit ze ta hra je hotova klidne i nekolik mesicu pred "releasem" takze day one dlc neznamena ze je ze hry neco "utnuto"
      • Tilwaen
        Pokud je hra hotová několik měsíců před releasem, není lepší ji vypustit dřív, než několik měsíců sušit hubu? Nebo do toho to DLC samotné zakomponovat?
        • Tak určitě prodají víc kusů když to vypustí před vánocema.
        • species
          tak ono se tak trochu ceka az se vylisuji dvd a celkove se ta hra "publishne".
  • Chim
    Ubisoft to u mě dotáhl na novou metu. Ta firma se mi tak hnusí, že jejich soft mi prostě do kompu nesmí, ani kdyby byl jen za účelem testování "koupený" z pirátské zátoky.
  • Mato1987
    Veď len dnes tá hra vyšla a už tu je článok o DLC...neuveriteľné...
    • Tak když tu dávali na hlavní stránku každý trailer co k FC4 vyšel(a že jich nebylo málo), tak proč nenapsat o dlc...
    • Ilusiveman
      Ty už seš normální pos*anej Jack. Vyšlo DLC a už je tu tvůj komentář o tom jak je to absurdní, chci říct neuvěřitelné, chci říct cokoliv. Jdi se vážně projít. To nemáš na práci nic jiného, než kdykoliv, když je něco absurdního a bijícího do očí to okomentovat, jak je to absurdní?
      • Mato1987
        o čo ide? podobral ti niekto pätu? alebo ťa niekto nebodaj kopol do hlavičky keď si bol menší a tak je z teba teraz takýto malý cholerický psychopatík? :)
        • http://s8.postimg.org/jl1fc8ehx/15980015.jpg
          • Mato1987
            Spasiteľ je späť, čau ako si sa mal, uctieval si moju fotečku upravenú prostredníctvom tvojho skicára?
    • to ještě někoho překvapuje?
      • Toto mě bude vždycky překvapovat, pokud tě to už nepřekvapuje, považuješ to svým způsobem za normální a to je špatně, hodně špatně.
        • někdo už prostě umí očekávat špatné chování firmy..
        • CrocoRay
          To, že už někdo není překvapený, ještě není špatně. Vydávat DLC hned ve vydání je sice drzost, ale je to běžná praxe už. Překvapený budu, až přijdou s něčím novým. Třeba systémem, že pokud si koupíte hru a bez dokoupených aspoň pěti DLC hru nespustíte.
        • Mato1987
          Presne tak, to, že celý season pass stojí 30 euro je absolútny nonsense, to je jednoducho absurdné.
        • že je někdo schopný platit háky za něco co nemá tu hodnotu, jeho problém
  • oktavius66
    DLCčka nekupuji. Pouze nové operace do CS:GO, protože je to hra, kterou s přáteli stále paříme. Vzhledem k tomu, že Far Cry 4 vypadá opravdu hezky, tak kdyby tenhle Seson Pass stál pár korun, tak proč ne, ale já nechápu proč bych měl dávat např. 500 a více Kč za 1-2 hodiny navíc. Sněžný muž mě ale hodně láká. Taková věc zakomponovaná do FPS jako je Far Cry může vypadat hodně dobře. To téma je hodně zajímavé. Kdyby to udělali jako Single Player DLC, které by mělo třeba 2 nebo 3 hodiny, tak bych do toho šel. Jenomže tak dlouhá nebude, ale píšou tam: "New Campaign", takže možné je všechno. Líbilo by se mi, tak nějak hledat něco, co si někdo myslí, že neexistuje a jiní tvrdí, že to viděli. Sice si to moc nedovedu představit jak by to fungovalo, ale úspěch podle mě by to mělo. Kryptozoologie je zajímavá věda.
  • A bude tam Eifelovka a cestování v čase? Jinka to totiž nekupuju.
    • kopii Eifelovky maj v Číně, to je o kus vedle
  • Je potešujúce, že núkajú DLC k hre s ktorou majú mnohí problémy. Smutne pozerám na čiernu obrazovku pri štarte a hra nie a nie sa rozbehnúť . A ako som zistil, tak v tom nie som sám. Zase sa dačo pobabralo a mne neostáva dúfať , že oprava výjde čoskoro. Takže nech najprv dotiahnu samotnú hru do úspešného konca a potom mi núkajú prídavky k hre ,ktorá mi zatiaľ nebeží. Pre tých , čo by chceli mať ironické poznámky o torrentoch, mám originálku.
    • Hanzales
      Odpoj vše co má nějakou analogovou osu (joystick, pedály). Já musel odpojit G13 (jež má joystick) i pedály. Pak jsem tu G13 vyřešil "disable hid-compilant game controller". Již jsem se s tím setkal u jedné hry někdy dříve, než to pak pořešil patch, tuším DeadSpace. Každopádně to zaručeně pomůže a můžeš pařit ;o)
  • Far Cry 4 je stejne zmrseny jako posledni ASSasin. Pokud mate 16:10 monitor, tak smula, zase pojedete se dvouma černejma pruhama. Moje PC z posledních her utáhne v 1920*1600 na Ultra např Alien Isolation (hodne blizko 60fps) a Grid Autosport (60fps neustálejch) no a jak to asi vypadá ve far cry 4? Inu, na low mi to jede asi 30fps... A ta hra je na low tak nechutně odporná, že to neni sranda... To prostě Brutal Doom pusobí mnohem líp např... Jinak samozřejmě, klasický UBI menu, tzn vubec to menu neodráží tyl hry, jen je tam vypsaný klasickym velkym bílim písmem a měj se hezky. Takže realne, optimalizace 0,0 a nejde 16:10 takže kucí díky čau... Cutsceny maj tearing jak sviň... ani nebudu pokracovat, jen vas varuju. Hlavně z duvodu, ze stejne jako u AC zase vycházej krásně pozitivní recenze který nic z toho nezmiňujou. Uvidíme jak na games... u AC je aspon 6/10 náznak reálnýho uvažování (zaslouží ale ještě mín).

    Nechápu coje to za next gen lemplovinu, nedělat hry v 16:10... to už je totální výsměch... prostě chtěj abychom všichni jeli 16:9 stejně jak na krabičkách, přitom 16:10 je lepší... 0,5mil pixelu navíc a obraz neni tak úzkej.
    • oktavius66
      Originál nebo Warez ? Umím si z toho udělat obrázek, takže řekni. To by mě celkem zajímalo, co máš za PC, protože já jsem slyšel, že ta hra není skoro vůbec náročná. Naopak Warez preload verze je náročná jako prase a navíc velmi škaredá. Nefungují stíny, stromy občas levitují, mapa je komplet začerněná (pouze u některých) a je to náročné i na LOW nastavení, protože v preload warez verzi není mezi LOW a ULTRA téměř žádný rozdíl.

      PS: Jak to vím ? Protože chodím na Warez číst názory na hru o 3 dny dříve než samotná hra vyjde. Takže vím předem i uživatelské mini recenze, které mě občas dohání ke koupii. A zatím podle toho co jsem četl, je FC4 kvalitní hra. Sice pokulhává příběh, ale hratelnost je prej suprová. Ta otevřenost a mnoho řešení jak projít misi je prostě dobré. Hodnocení 87/100 od recenzentů je tentokrát spravedlivé z důvodů shody s uživatelskými.
      • hmm koukam zes to naeditoval slušne, puvodne tam byly jen dve vety... reknu ti to takhle, v mojí verzi žádny stromy nelevitujou, sou tam vsechny stíny, mapa neni černá a LOW a ULTRA vypadá uplně jinak. Černý pruhy v 16:10 tam sou, a budou u každáho, kdo to rozjede v 1920*1200 (1600 v puvodním příspěvku byl omyl, sry... Hele kupuj kámo!!! Urco to bude fakt bájný... mysli si co chceš, tohle je muj nazor, a je rozhodne realnější, něž recenze co se píšou podle skriptu, co ti pošle UBI! (o tech skriptech sem nevedel, dokud to ve Fightclubu nekdo nezmínil - takže ted je to tak, že ti pošlou hru a skript, co máš a nemáš řešit... fakt rofl!!!)
        • oktavius66
          Naeditovat jsem to musel, protože jsem si myslel, že si to špatně vyložíš. Já ale nemluvím jenom o recenzích co pošle UBI. Myslíš si, že Warezáci hry kupují *1* ? Prosímtě ti by jim raději flusli do ksichtu než aby jim to zaplatili. Ale hodnotí to hodně dobře a pokud mi řeknou lidi, které znám, že se jedná o kvalitní hru, tak já nemám problém podpořit vývojáře aby udělali další díl. Myslete si co chcete, ale jsem věrný fanda Far Cry, takže proto to takhle vidím. Každopádně hodně lidem tenhle styl hraní nesedne a já je chápu.
          • lol bráško... tohle neni o stylu hraní, já FC hraju od jedničky... od kdy sou černý pruhy a neschopnost DX11 hry fungovat v 16:10 o stylu hraní? Chápeš ty vubec, proc to nejde v 16:10? To je proto, že konzolky jedou 16:9... a UBI je poslední, kdo by se při portu na PC zabejval takovouhle "zbytečností"... a to pak vzásadě mluví za celej ten port.

            Nepochopim člověka, co si muze koupit hru, kerá mu nepude fullscreen... jen pokud by se nechal napálit! A tomu tu já chci právě předejít, jelikož ze zkušenosti vím, že to v recenzích nikdo neřeší (bo to neni v skriptu???)....

            Je možný že to má problémy jen na AMD,,, já mam AMD... takže esi máte Intel a nVidii, tak ste možná v pohodě (s černejma pruhama)... jen varuju, nevim co řešíš a co se ti nezdá? Každej ví jak to chodí a jaký sou rozdíly mezi warez a original... cena a no DRM, thats all folks!
            • On je ten problém, že hraješ warez verzi :)
            • hra v 16:10 jde uplne bezproblemu a bez černých pruhů. Mám DELL U2415, a jsem v 10% hry, tak nevím, co tu plácáš za nesmysly.
            • proč všechny předchozí far cry šly 16:10 fullscreen? Proč, když je to Duna engine stejnej jako ve 2 a 3 ("vylepšenej" takže oheň je ted tak náročnej, že se zapotí nejeden TITAN! atd) tak proč najednou ted to nejde? No protože UBl má absolutně víš kde... stejně jako s ASSasinem. Tahle "firma" na PC kašle takovým neskutečny způsobem, že to předčí vše, co tu dosavad bylo :( A jen pro připomínku, Far Cry je stejně jako ASSasin creed, puvodne PC hra... a ted dostanem zmršenej port... A guny co nemaj zpětnej ráz, ve střílečce...REALLY???

              Myslím že tohle si muze každej sám posoudit... co je ta firma zač, a jaký hry nám tu na PC servíruje...
            • oktavius66
              Za 1.) Opravdu mi neříkej bráško....
              Za 2.) Nechtěl jsem tě nijak urazit. Jen jsem chtěl vědět, co máš za verzi.
              Za 3.) Dneska jsou hry první dělané na konzole, protože se tam moc nedá pirátit a proto jsou z konzolových verzí větší peníze než z PC verze.
              Za 4.) To, že jsou většinou problémy s PC verzí, je důvod, že je to pouze port z konzole. Vydá se to a za pár dní se vydá opravný patch, který většinu věcí opraví. Tak už to dneska je. Taky mi to vadí, ale mi s tím nic neuděláme...
      • umíš típat obrázky? hezky ty!
        • oktavius66
          Típat obrázky ? To je snad jedno, co si dám za obrázek ne ? I kdyby tam měl skákajícího šulína, tak přece to nic nezmení na mém názoru.
    • PS: ty zmetci o tom ví, takže na 16:10 monitoru vám to automaticky hodí rozlišení 1920*1080 a je to fullscreen, akorát samo roztaženej a tím pádem divně působící. Pár lidí si toho možná hned napoprvý nevšimne...
  • LaraCroft
    "Day-One" access bonus, to je teď novej reklamní hit? (reaguji na to, co je řečeno ke konci videa) :D
  • Jety zima?
    Jety p*čo!
  • Predátor měl bohužel pravdu v tom že FC4, je roztáhlé a prostě chybí nějaký ten fištron/chut dál ho hrát... nevím no tedkanc to vidím taky. Mapa je v mlze protože jste neaktivovaly věž... tedy špatná orientace... crafting uplně nulové jak minule nebudu ještě chytat nějaké zvířata a z kůže dělat pouzdra na zbraně více munice atp...

    Jop odehrál jsem jen 10misí, ty přesuny jsou za trest půlhodiny se jde pro misi a když chcípnete můžete opakovat. Umírání je velice časté a nemusí to být zrovna vaše chyba - nápln misí opravdu hledání nějakého pokladu či co (už zase) Njn, je to pomalé táhlé... progress téměř žádný.
    Skoro aby se člověk dále do hraní nutil, s tím že se stane něco zajímavého... dlouhé rozhovory které ani nemají nic společného s náplní misí nejdou přeskočit. Otravní nepřátelé zvířata... ani ty mise nejsou kdovíjaké a tím jak se tam dopravuje takovou dobu ( když nezrušíte na věži radiokomunikaci pro rychlejší přesun). Frustrace - nepřátelé taky vydrží celkem dost... i nožem (!!!)

    Takže neduhy z 3ky se vrátily a bonusy typu šplhání na skály, sloni - jiné potvory přibyli. Vy toho moc nevydržíte, auta toho taky nevydrží moc a vozidla. Člověk aby si na pár misí vyhradil aspon 5hodin.

    Vtipné je že nelze ani mít zbraně ty si musíte "hirnout" lol, takže po každé máte jen věrný nůž ten vám zůstane. 10/32 tedy čtvrtina hry zhruba + jen necelé 3hodiny tedy za 10-12hodin je konec? kde je těch 35min hodin jestli myslí nepovinné věci co nebaví, ztrpčují život tak děkuji ne. Zatím tak 7/10... aby se necítily špatně... DLC s yetim? ani ne hele... navíc když se nedopaří základní hra tak je dlc zbytečné. Člověk ay si bez nějakých okolků dneska fakt jen zastřílel nejlépe v COD a BF (Wolf asi a SW) fakt... příští FC5 by mohlo se vykašlat na střílení a jít po stopách předků.
    *7* Takže - po SoM které je taky na/ o nervy ... budu umírat tolikrát dokud nenaleveluju skřety proti kterým stojím? LOl tedy fail.
    Takže jsem se letos jen zabavil u EW,AC.R - Aliena asi dokončím a máme zdá se vystaráno. Jo abych nezapoměl EscApe dead island - to už taky začiná bejt mdlé potvory jsou silnější a zabijí ale zatím to ještě na hlavu tak není.
    • Řekl bych, že tahle hra není určena pro hráče jako ty. Už jen to, že často umíráš, zřejmě všude vběhneš bez rozmyslu. A o tom FC (na těžších obtížnostech) není. FC je pro mě hlavně o objevování a pokud tě netěší ta příroda a vše kolem, tak to nehraj, není to to pravé pro Tebe. Přesně jak píšeš, pokud si chceš ,,jen,, zastřílet, lepší volbou je COD a BF.
    • Jestli příliš umíráš, je to tím, že jsi levej, ale je fakt, že postava na začátku moc nevydrží. Předpokládám ale, že se to zlepší s otevírám jednotlivých skillů (zatím jsem je tedy vůbec nezkoumal). Přesuny jsou v pohodě, právě proto mám rád hry s otevřeným světem, že se můžu toulat krajinou a sem tam splnit nějakou tu misi. Včera jsem hrál zhruba 6 hodin a v podstatě jsem jen objevoval, zkoumal a procházel se, pak jsem udělal možná dvě příběhové mise, jeden závod a dobil dva outposty a pohoda. Guns for hire, to jsou bojivníci, které můžeš najmout jako pomocníky, to nejsou zbraně, ani nevíš, o čem tu mluvíš. *6*
      Se zbraněmi je to jinak jako v předchozích dílech, 4 sloty, koupíš a už ti zůstanou, jen si prohazuješ výbavu dle potřeby a preferencí.
      Na druhou stranu je pravdou, že to je v podstatě stejné jako třetí díl, jen se to odehrává v jiném prostředí, takže by tomu slušela spíše cena datadisku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit