Přejít na výpis diskuzí
Obsahový souhrn DLC pro Far Cry 4 nezapomněl ani na sněžného muže
18.11.2014 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
FC5 pls zpět do Afriky
-
-
Mně tedy více vyhovuje prostředí ve FC4. Navíc hlavní protagonista není takový uřvánek, jako Jason ve FC3.
-
Juzna Amerika
-
Ne děkuji, dvoubarevných her jsem si užil dost v dobách osmibitů.
-
Jo a jinak dělám úkoly pro Amitu, protože doufám, že ukáže aspoň kozy *3*
-
-
Co takhle si najít holku? Vážně tě rajcujou virtální kozy?
-
-
*virtuální
-
-
Mně rajcujou všechny kozy, reálný, virtuální, hlavně když to nemečí, to má pak opačný efekt, ale slyšel jsem že jsou i tací, jež mají rádi ovečky :D
-
-
-
-
-
Zdravím, chci se zeptat jestli někdo z Vás neví kam bych měla zadat promo kód na DLC Krvaý rubín k far cry 4. Kód mi přišel mailem a má 19 znaku. Ve hře mi je povoleno jen 12 znaku. Díky moc
-
-
Je to na ps4
-
-
A proč ne? Pokud je hra kvalitní, rád podpořím vývojáře nákupem DLC.
-
-
Ta hra je fact super, necekal jsem ze bych kupoval ale nakonec asi koupim. Mam tam nahrano cca 4hodiny a zatim se bavim, jasne je to spis FarCry3,5 nicmene dotazen k dokonalosti.
Ta hra(samozreme na PC) vypada opravdu uzasne, nvidia se opravdu vysvihla hlavne se srsti zvere a celkovy "feel" ze strelby je zase o uroven lepsi.
Co je naopak horsi je pribeh a hlavni antagonista, nicmene o to mi ve FC nikdy moc neslo. -
-
feel ze střelby o uroven výš když ty zbraně vůbec nekopou (zpětný ráz atd)... ty si asi taky znalec.
-
-
DLC? Nikdy. Ke hře jako je toto? NIKDY.
-
4k je asi iba v 16:9, mozno koli tomu neriesia 16:10 Do buducna to posluzi, viac by ma sral nenastavitelny fov