Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Presne tak, to, že celý season pass stojí 30 euro je absolútny nonsense, to je jednoducho absurdné.
  • Mato1987
    o čo ide? podobral ti niekto pätu? alebo ťa niekto nebodaj kopol do hlavičky keď si bol menší a tak je z teba teraz takýto malý cholerický psychopatík? :)
  • oktavius66
    DLCčka nekupuji. Pouze nové operace do CS:GO, protože je to hra, kterou s přáteli stále paříme. Vzhledem k tomu, že Far Cry 4 vypadá opravdu hezky, tak kdyby tenhle Seson Pass stál pár korun, tak proč ne, ale já nechápu proč bych měl dávat např. 500 a více Kč za 1-2 hodiny navíc. Sněžný muž mě ale hodně láká. Taková věc zakomponovaná do FPS jako je Far Cry může vypadat hodně dobře. To téma je hodně zajímavé. Kdyby to udělali jako Single Player DLC, které by mělo třeba 2 nebo 3 hodiny, tak bych do toho šel. Jenomže tak dlouhá nebude, ale píšou tam: "New Campaign", takže možné je všechno. Líbilo by se mi, tak nějak hledat něco, co si někdo myslí, že neexistuje a jiní tvrdí, že to viděli. Sice si to moc nedovedu představit jak by to fungovalo, ale úspěch podle mě by to mělo. Kryptozoologie je zajímavá věda.
  • Chim
    Ubisoft to u mě dotáhl na novou metu. Ta firma se mi tak hnusí, že jejich soft mi prostě do kompu nesmí, ani kdyby byl jen za účelem testování "koupený" z pirátské zátoky.
  • Ilusiveman
    Ty už seš normální pos*anej Jack. Vyšlo DLC a už je tu tvůj komentář o tom jak je to absurdní, chci říct neuvěřitelné, chci říct cokoliv. Jdi se vážně projít. To nemáš na práci nic jiného, než kdykoliv, když je něco absurdního a bijícího do očí to okomentovat, jak je to absurdní?
  • species
    tak ono se tak trochu ceka az se vylisuji dvd a celkove se ta hra "publishne".
  • že je někdo schopný platit háky za něco co nemá tu hodnotu, jeho problém
  • Tilwaen
    Pokud je hra hotová několik měsíců před releasem, není lepší ji vypustit dřív, než několik měsíců sušit hubu? Nebo do toho to DLC samotné zakomponovat?
  • Výroba DLC nestojí skoro nic, těch pár hlupáků co nesmysly typu "jedna mise za 10 eur nebo obleček" koupí to v pohodě zaplatí.
  • Toto mě bude vždycky překvapovat, pokud tě to už nepřekvapuje, považuješ to svým způsobem za normální a to je špatně, hodně špatně.
  • to ještě někoho překvapuje?
  • Jak nám? Mluv za sebe *1* Nelíbí, nekupuju, ignoruju. Mě nenaserou. *5*
    To, že se pořád dělají DLC, je jen díku tomu, že je někdo stále kupuje. *12*
  • Mato1987
    Veď len dnes tá hra vyšla a už tu je článok o DLC...neuveriteľné...
  • DLC? Nikdy. Ke hře jako je toto? NIKDY.
  • LaraCroft
    "Day-One" access bonus, to je teď novej reklamní hit? (reaguji na to, co je řečeno ke konci videa) :D
  • species
    Ja teda DLC nesnasim stejne jako kazdej jinej ale dokazes pochopit ze ta hra je hotova klidne i nekolik mesicu pred "releasem" takze day one dlc neznamena ze je ze hry neco "utnuto"
  • species
    Ta hra je fact super, necekal jsem ze bych kupoval ale nakonec asi koupim. Mam tam nahrano cca 4hodiny a zatim se bavim, jasne je to spis FarCry3,5 nicmene dotazen k dokonalosti.

Ta hra(samozreme na PC) vypada opravdu uzasne, nvidia se opravdu vysvihla hlavne se srsti zvere a celkovy "feel" ze strelby je zase o uroven lepsi.

Co je naopak horsi je pribeh a hlavni antagonista, nicmene o to mi ve FC nikdy moc neslo.
  • Teď to vyšlo a hned nám cpou dlc. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit