Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mas pravo na svuj nazor. Priste ho zkus mozna vic vysvetlit bez te hyperboly. Ja si osobne myslim ze se tam deje hodne ale je to spise o tom ze film te nuti premyslet.
  • Jack1947
    Covenant nebyl nic jiného než nepřímé(přímé) pokračování Prometheuse...

    Hráli tam jak stejní herci tak i stejné postavy

    Taky si nemyslím že by např kdy překročil vlastní stín v dnešní době ALIEN je jen jeden stejně jako nejspíše i Predátor a jiné legendární kultovní filmy. V dnešní době to snad není ani možné natočit něco co by se vymykalo standartům ne v megalomanské AAA produkce transformers a jiných braků *12*
  • Jack1947
    No teda to jsem myslel že si mladší

    Já jsem ho dokonce měl na disku a snad i titulky ale nedonutil jsem se ho pustit - protože nevím už jen ta divoká stopáž mě odrazovala. Taky nemusím mít u všech filmů výbuchy a obrovské zdgitalizované efekty. Taky se rád kouknu na nějakej komiksák protože je to sranda.
  • the watchmen
  • ALHAZRED
    Takyže jo, a protoje mam rad, jenomže když se toči takovej film, kde to mužeš videt naživo, tak se vybiraj ty priběhy dost plytky, aby se to libilo co nejvic divakum, a tohle me osobne dost mrzi...
  • Pozor, i některé příběhy o Batmanovi, či Supermanovi mívají hutný přesah (pokřivená spravedlnost, msta jsou základními motivy - to nejsou pohádky pro děti).
  • ALHAZRED
    Nechci tady mudrovat, ale co je to SCI-FI, a co je to dobre SCI-FI. SCI-FI je forma, nebo obsah ?
    Klidne se mužou bit dva panačky BATMAN se SUPERMANEM a pude tam o klasickej pohadkovej priběh boje dobra se zlem, nebo pochopeni s nepochopenim, lidskost s krutosti a sobeckosti atd atd.
    Nebo je SCI-FI proste jen neco jinyho, co se vychyluje normam, na ktrery sme zvykli, jaky to treba je bejt na vzdaleny planete, s rozbitym modulem, čekat na smrt, a vychutnavat si posledni chvilky života koukanim na hvězdy.
  • DwaR
    trošku sa zastanem tej komunity. zas tak zlá nie je. tvoja kritika bola dosť príkra a úprimne, tiež mi nabehla žilka, že si šmahom ruky odpravil jeden z najlepších filmov vôbec a ešte si sa nazval aj fanúšikom žánru :) ale tvoj názor, máš naň právo, naše pohľady sa líšia. nebudem opakovať napísané, vyššie to krásne popísal ALHAZRED.
  • DwaR
    amen. podpisujem.
  • pozn. - 2010 uz neni od Kubricka
  • Máloco je tak stravitelně nadsazené a přitom tak dokonale výmluvné jako 12 opic - jednoznačně top.
  • Jj, stalker - matkou do hlavičky - ať nikdo neodejde s prázdnou. :*
  • ALHAZRED
    To mate hoši tak: Ja sem se od spolužaku na stredni neco naposlouchal o STALKROVI, o zone, o anomaliich, o mimozemšťanech, jako že to je neco uchvatnyho, sfifiodniho, neskutečniho, to bylo asi kolem roku 1987.
    Pak sem koukal fim STALKER od Tarkovskiho ve filmovim klube na vysoky, a dve hodiny sem čučel na to, jak tele na vrata, kdy se začne neco dit, kdy prileti ti mimozemšťani, zjevi se neco nevidaneho, NE.
    Tři blbouni se šouraj, po stary, rozbity, rusky tovarne, nebocotoje, a placaj, placaj, placaj. *1*
    Ja byl na*ranej, znechucenej, sem mohl jit napivo, vyhozenejch 10korun, že sem se nechal napalit, vjetši kravinu sem ani nevidel...
    Dneska film STALKER od Tarkovskyho, považuju za jeden s nejlepšich, uměleckych, myšlenkově hlubokych, scifi filmu vubec, protože je mi prez 40, koukam se na svět jinak a dokažu ocenit věci, ktery sem v mladosti ani nevidel.
    Ja sem strašne rad, že se dnes točej Marvelovky, Star Warsi, Transformery, co ja bych dal za tyhle filmi jako chlapec, rad si je kouknu, proč ne ?! Ale když se tehle filmu namlsate, a budete chtit neco hlubšiho, kouknete si treba STALKRA od Tarkovskeho, nebo Blade Runnera, nebo treba SOLARIS a reknete si: nechci vubec žadny megagigatech efekty, nic nečekam, chci se jenom podivat, co vlastne chtel autor ŘICT... *3*
  • victor
    Neuromancerovi jsem musel také dát dva roky odklad, až jsem dokázal překonat ten těžký popis spodiny Sprawlu. Ani pak se nečetl lépe než Harry Potter, ale kouzlo hnusu, mega korporací a vlivných rodin s ``léky`` na smrtelnost se mi opouštět už také nechtělo...
  • victor
    Je těžké kakat na modlu sci-fi filmu. Pravda atmosféra byla dokonalá ale dějově.... dějově jsem také čekal mnohem, mnohem víc. Nebýt té variace tolika existujících natočených konců asi bych na něj zapomněl. Stejně co do příběhu mi přijde jako genialitka 12opic, zvlášt finále
  • michaliuz18
    chapem , mozno mam len zaslepeny pohlad na tento film kedze som asi cakal nieco viac . Urcite ma svoje kvality len ma neocaril . No ... mozme ist dalej neriesme to uz , nehal som sa uniest :D aspon vidno aka je tu komunita, clovek napise nieco zle na ich oblubene veci a hned je za blbca :D
  • (klepu na dřevo) IRL jsem ještě bad trip nezažil, nočních můr nepočítaně, nejhorší den před svatbou - Lovecraftovský terror se vším všudy, příchod starách bohů, děs a hrůza po celé planetě, masivní utrpení kontinentálních rozměrů, ztráta příčetnosti a šílenství ... na psychedelika jsem měl zatím štěstí.
  • Tak on ma problem s Blade Runner a ty mu doporucis nejnudnejsi film historie? Tam asi psenka nepokvete
  • Blade Runner chce čas a opětovné zhlédnutí. Já z toho poprvé taky nebyl na větvi, protože jsem kvůli obsazení Forda čekal druhé Star Wars, ale s každým dalším podíváním se mi film líbil víc, líp jsem se naladil na jeho pomalé tempo, všiml jsem si jiných detailů a charakteristik postav.
  • Tady je to jak na novinkach. 90% prispevku urazi ostatni na diskuzi..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit