Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Zní to rozumně, každý si v tom najde to své.
  • http://slovnik.seznam.cz/cz-en/?q=theif

Chápu, že vydávat papírový časopis je náročné. Ale aby se tady z toho stala žumpa, to jsem proti.
    • par preklepu jeste nedela zumpu
      • Kinet1c
        milujem tychto pravopyis FeTiysiSStov
        • Jack1947
          Spis fasistu. Co vidi zumpy vsude jen ne ve vlastni hlave.
  • Driv jsem to tak nevnimal, ale posledni dobou jsem fakt rad za hry, ktery vam daji na vyber, zda-li si chcete vypnout veskery HUD, kurzory, zviditelneni predmetu apod. Je to hned o necem jinem a pritom jde o takove "blbosti".

Napriklad si ted davam po nekolikalete pauze znovu prvniho Assassina, vypnul jsem si veskery HUD a hra je hned o necem jinem. Nevim, jak na tom jsem se zdravim atd. Jde sice o drobnosti, ale ve finale to tu hru zintenzivni.
    • michaliuz18
      sak bolo na case, aspon ma potom clovek mierny pocit ze hra hru ako pred 10 rokmi kde ta nic nevodilo za ruku, nic sa ti neukazovalo musel si si vsetko zistit sam, od ovladania a jednoduche tutoriali po hratelnost ,vcera som dohral z mojej strany najlepsi splinter cell 2 a aj ked je hra linearna, ako hud mas iba ukazatel zbrane a zivota a intenzita schovania
      ziadne sipky nad nepriatelom aby som videl kde su ,nic casual ako dnesne detske hry
    • Přesně tak, měl jsem obavu u nejnovějšího Hitmana, ale je to skutečně bez nápověd těžké. Takhle elegatně by se to mohlo řešit časteji. Já rád u her trpím (momentálně u první ARMY) - o to větší radost mám když je dojedu. Dark mód u Zaklínače dvojky budiž toho důkazem :)
      • Jack1947
        Nekdo rad trpi( bavi se u toho), nekdo se jen bavi To je na kazdem jak hru projde, dulezite je ze ji projde celou az do konce. *4*
  • Jack1947
    No, tak si snad kazdy zvoli obtiznost ktera mu bude nejvice vyhovovat. Rozumny kompromis.
  • V nadpisu máte chybu. Místo thiefa máte theifa :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit