Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevolnost se u mě dostaví hlavně u 3d střílaček jako HalfLife2,Estranged Act I. Zažil jsem to jen parkrát ,když jsem to zapnul ráno a nenajezený. Obecně je lepší,když během hraní v něčem sedíš, pak je to přirozené a není žádný problém. Doporučuju vyzkoušet na Oculusu "Star Conflict" ,asi první hra co má plnou podporu Oculusu a je zadarmo :-).
  • Můžeš mi poradit jak jednoduše přepínat mezi monitorem a Oculusem ,když ho máš doma?
    Já s tím mám teda docela problém páč nevím jak to udělat, když se to někdy zapne na monitor a né na Oculusu. Dík
  • Jack1947
    Já jsem na Facebooku začal hrát hry, kupodivu nejsou špatné... tím to ale myslím končí druřit se rozhodně nechci. Mám ho jen kvůli SMITE, jiným omezeným free akcím.
  • Pravda je, že OR není nic jinýho než "blbej monitor na xicht", ale myslim si, že ve spojení s dalšíma věcma od konkurence jako je tracking rukou a prstů, eventuálně s feedbackem, že z toho už bude slušná virtuální realita. Jednou určitě vzinkou firmy, co budou vyrábět celý kompletní VR rigy, zatim je to ale pořád v plenkách, takže ten dělá to a ten zas ono a dohromady by všichni relativně mohli udělat docela dost :).

Pokud se vyřeší problémy s kinetózou, tak VR alespoň v týhle podobě budem mít časem všichni doma a nikomu to nepřijde divný, stejně jako dnešní 3D hry z principu dávno neohromí (přičemž nejsou tak dávno časy, kdy poletujících neotexturovaných 100 polygonů na obrazovce vyvolávalo achání a ochání a taky hlasy "čemu tim prospějete, bude levnější chleba?" ;)).
  • Souhlas. Úspěch se v český kotlině neodpouští. Zajímavý, že ovce nadávaj na facebukkakke a Zoidberga, ale neslyšel sem, že by někdo nadával na úplně stejně šikovnýho Jobse (ne, A. nemám a mít nikdy nebudu, ale J. šikovnej byl). O FB si myslím svoje, o A. taky ;), nicméně když maj (J. měl) dost peněz na akvizici různejch drobností i větších neznámejch projektů a je to super věc a dokážou ji prosadit do světa, proč ne.

Snad Zoidberg neudělá díky FB z OR nepoužitelnou věc, která bude co 10 minut hraní pouštět reklamy (nicméně za 9.99€ měsíčně nebo odehrání určitýho počtu FB her budete mít FBOR bez reklam ;)). *11*
  • Jack1947
    Nenávidět, nadávat na něj a přát mu to nejhorší ano to můžete jen si ale musíte přiznat jednu věc, tenhle týpek ač je to třebas největší hnůj. ( tlumočím co si o tom myslí ostatní) tak jedno se mu upřít nedá dotáhl to tam co se většině z vás může jen snívat, to že "nám" dal fakebook je věc jiná no a hlavně to nechal na lidech, že se neumí chovat to už jeho vina není no.

Tak nezávidte, nenadávejte s smiřte se stím že chlápek sotva řed čtyřicítkou... to zmákl bravůrně. Zkuste taky něco dokázat. *4* Jenže OR není o něm je o mladším chlapíkovy Palmerovy Luckym ... ten mu dal možnost... no bohužel. *7* Ještě tu chybí... Hinsavec se svým parádním příspěvkem. Aha hmm jenže to není stým nevadí... hejtovat a nadávat se dá přeci na všechno. *3*
  • naprosto trefné *5*
  • celý mi to přijde jako slušný psycho
  • Zagro
    Ty budeš ještě v první řadě v obchodě. Pokud ti na to teda máma dá peníze, batole :)
  • Zagro
    Ty seš tragéd chlapečku.
  • Zagro
    Ty nemáš ani potucha, jak to funguje. Možná jen další dítě, co si to zkrátka nebude moc dovolit a tak plive ...
  • No ta posledna veta je trochu zmetena, pretoze CB sa nepredava ako devkit a podla poslednych vyhlaseni asi ani nebude v takejto forme dostupny. Ak vyde este jeden devkit, tak to uz bude pravdepodobne nieco velmi blizke consumer verzii, kde podla vsetkeho CB este stale nieje aj ked je uz dost blizko.
  • C-BEAM
    Európania radi poučujú všetkých okolo i "perverzných" Japoncov, namiesto toho aby sme sa pozreli na seba a zistili, že sexuálne násilia páchané na ženách a deťoch je v Európe omnoho väčšie ako v Japonsku. Hlavne teda "vďaka" socanom a ich multikulti experimentom má žena v niektorých európskych "rajoch" plných moslimov 20-30x vyššiu pravdedobnosť, že bude znásilnená ako v Japonsku.
  • Este keby tak "s prodeje" stiahli knazov, biskupov a podobnu haved.
  • Odkedy strycko Adolf zahodil lyzicu tato moznost rapidne stupa.
  • Pokud je to tech demo udělaný dobře (není tam input lag) a máš kvalitní HW, jede ti to na 60fps (DK1) respektive 75fps (DK2) a ideálně sedíš v kokpitu (vidíš tělo a to se nehejbe stejně jako ty sedíš na židli před PC), tak se většině lidí špatně neudělá. Horší je když není hra plynulá, seká se, když je tam input lag a člověk pak ve VR vidí pohyb hlavy se zpožděním, nebo když na těle necítí pohyb ze hry, např ve hře se chodí pomoci WSAD a pohled z očí se otáčí jak Riftem tak myší. To samý i když se nepřenese pohyb z reality do hry, např předklánění nebo vyklánění to řeší position tracking u DK2 . U DK1 je i dost tragickej display jak co do rozlišení tak hlavně odezvou, vice méně ten display tvoří při pohybu hardwarovej motionblur což pro mozek není ubec přirozený, takže to není moc příjemný na rychlý pohyby. A pak je tu i screendoor efekt, kterej není uplně pořešenej ani v DK2 a popravdě jít s takovym zařízením do vyššího rozlišení je sice přijemnější pro pocit z VR, na druhou plynule to v tom rozliseni nerozjede ledajakej PC a nikdy se z toho nebude pak moct stát mainstream.
  • První vývojářská verze Oculusu (Development Kit 1) *9*
  • Inquisitor
    Co je DK1?
  • Ha! Vcera jsem vyhral v aukci DK1 :D
  • Sakra, měla být reakce na to, že není třeba s Oculem lézt na večer na starou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit