Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tvoje bába byla můj děda!
  • To jsou tak nehorázný kecy.. já si svého času užíval i Meoskop, jestli víš, co to je.. Prohlížel jsem si 3D fotografie a užíval si pocit "že jsem tam".. a to šlo jen o statické fotografie. Pokud říkáš, že jsou 2D fotografie na prohlížení "živější", tak jsi gurmán asi Ty..
  • To spíš tvůj děda!
  • C-BEAM
    na niekoho koho to vôbec netrápí o tom nejak moc píšeš. Čo majú s Oculusom spoločné nejaké fikcie z 80-tych rokov vieš asi len ty. O VR sa zaujímam už dĺho, poznám jeho úskalia, pády i vzostupy, vieme, že Oculus vo verzii Crescent bay je už v stave v ktorom by mohol vyhovovať obrovskej mase ľudí a to stále nieje komerčná verzia ktorá bude zase o krok napred.

Prvý krát v histórii je VR tam kde som chcel, latencie budú pod 20ms (pre mňa klúčový faktor), rozlíšenie nad 1080p, 360st. tracking a zdá sa, že sa podarí vyriešiť aj screendoor efekt. Takže žiadne scifi, žiadna fikcia ale reálna vec na ktorú sa teším.
  • Tvoje bába byla asociál, po který neštěkne ani pes!
  • A jak casto ho pouzivas?
  • walltar
    No tak já už mám jeden zdokumentovaný případ ... Akorát v tom mohlo hrát roli 12 piv a VR horská dráha. *1*
  • walltar
    Dost lidí ho už vidělo ... Jí ho třeba mám doma. *1*
  • walltar
    No já bych řekl, že u těch 50-100M se počítá právě s těmahle věcma jako GearVR. Rift bude takový ten PR produkt o kterém se všude mluví a který prodává levnější věci. Něco jako High end GPU.
  • Trh s počítači poslední roky neroste... tak samozrejme kdyz vetsina lidi si driv pocitac porizovala na to co dnes zvladne mobil/tablet...pocitac je dnes jen pro ty co vytvareji nejaky obsah a pro ty co chteji ten nejlepsi herni zazitek ve hrach proste pocitace uz masy nikdy kupovat nebudou ta doba je pryc
  • ja bych si ji uzil..kdybych nemusel mit při tom na hlave vceli ul:)
    ale ted vazne..nejaka VR me vůbec netrapi, je to něco jako když v roce 1980 rikali ze v roce 2000 budeme bydlet na marsu a jezdit auty na atomovy pohon. Ale to ty nepamatuješ, takze nemas zadne zkusenosti v tomhle smeru, takze si prijdes jako v te prave a nefalsovane VR:)
  • C-BEAM
    už sa ho predalo cez 100k a to sú iba devkity, 2 mega CV1 sa predá určite a veľmi rýchlo, na to by som sa kľudne vsadil. Ale 50-100m je trochu scifi aj v dlhodobejšej perspektíve, na VR človek potrebuje výkonný hardware a na nejaké sociálne blbinky Oculus zase nikto nepotrebuje, tam stačia riešenia typu GearVR.
  • C-BEAM
    som rád, že si nedokážeš užiť VR pretože si pripadáš ako ret*rd.
  • tehle blbustky se neprodaji ani dva miliony

az masam dojde, ze se ani zdaleka nejedna o tu virtualni reliatu, kterou znaji z kazde scifi, a je to prakticky jen monitor na ksicht pro asocialy, nestekne po tom ani pes
  • jo...ja nevim jak ty..ale monitor mam polozenej na stole, nenosim ho privazanej na hlave..jestli v tom nevidíš rozdil..tak pardon..zrejme budes gurman:)
  • já to vidím tak, že za 5-7 let začnou lidi podavat první žaloby kvuli trvalemu poškození zdraví (epilepsie, ztrata koordinace a pod.), a to facebook položí. dobre mu tak.
  • Oculus Rift mi připadá jako UFO každý o tom mluví, ale ještě to nikdo neviděl. Po dvou letech už začínám být dosti skeptický a po vyhlídce na 10 let se moje skepse jen utvrzuje *9* A co tím myslel že Oculus Rift bude pro mobilní zařízení? To si jako myslí že lidé budou běhat po ulici s helmou na hlavě a číst si přitom sms nebo komentáře na facebooku? Začíná se to zvrhávat od původní myšlenky kde bylo toto zařízení primárně vyvíjeno pro virtuální realitu a pravdou je, že se to zvrhlo právě když je
    Zuckerberg koupil *9*
  • wenceslaus
    Přestanou? Kdy začli?
  • wenceslaus
    Tak místo toho sedíš u monitoru... gj
  • *a vahu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit