Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shenkster
    Hamty hamty ? Jen si nasyslete ono těch peněz není nikdy dost že *7*
  • Další várka obsahu: "Kup si tanga pro svého vojáčka?"

Kdy už to lidem dojde....
    Někteří by potřebovali DLC pro svůj mozek.
  • Tak vychcanost Activisionu stoupla na novy level. Jelikoz tech 20 DLC je znacne zavadejici. Jak je psany jedna se o 20 kusu DLC obsahu, takze 1 kus = 1 mapa / mise do Spec-Ops. Takze za ten rok nez vyjde slavnostne Black Ops 2, se dockame maximalne 3 DLC balicku, obsahujicich klasicky 4-5 map. A z toho jedno DLC ma byt recyklace popularnich map z CoD6.
    Jo je neskutecny co si ti kravataci dovoli. A jak sem psal uz kdysi pri cenach DLC pro CoD6, bude hur. A to do te doby, nez se kupujici lid nevzpamatuje. Coze nebude nikdy, protoze pro zapadniho uzivatele je nejakych 10 dolaru (euro) prd. Kvuli tomu uz ani nevidi ze plati za smesny obsah 1/4 ceny puvodni hry, takze ani princip se nekona. Smutne...
  • Heh májí to dobře spočítané... tenhle obsah plný (h.....) jim vyděla stejně jako kdyby udělali plnou hru.
  • ja navruhuju at se plati za kazdej soubor v tymhle imbecilni hre. Hra ma treba cca 20000 souboru na disku, tak za kazdej 0.99$ . blbcu co to koupi je porad dost a dost.
  • Jupí 20 dlc, ti autoři na nás tak myslej :)
    • studna261
      nemyslej, tahaj prachy
      • Ještě, žes mi to napsal :)
  • Veskoslav
    A dál mi vadí to, že jedni to budou mít "zdarma"Sice služba CoD Elite stojí cca 49,90 $, ale v důsledku za 20 DLC zaplatí ostatní mnohem více, cena je odadována od 7 do 10 $/kus) a další budou platit. Jedni to budou mít každý měsíc, druzí za určitý kvartál....Jestli to budou zase ty typy DLC, co zvýhodňují v multi atd., tak to pak o něčem vypovídá.
  • NE NE! tohle je fakt už na hlavu postavený, to už nemá se zábavou NIC SPOLEČNÝHO je to JEN prachsprostej business!!! FUCK OFF!!! *16* *16* *16*
    • MrSanta
      To si objevil ameriku. Kdo by si pomyslel, že dělání her je byznys *8*
  • Tento způsob marketingu, zdá se mi poněkud nešťastným...
    • Ale funguje, bohužel...
      • Jo, jo... je nešťastný, ale pro hráče, pro vydavatele opravdu funguje *9*
  • Ježiši a je vám do toho hov.o ať si koupí klidně 2000 DLC, když na to maj a jsou ochotni za to obětovat svoje peníze. úpně miluju tady ty ubrečený děti co pořád každýho napadaj, že ten co to kupuje je hloupá ovce. Jděte si závidět někam jinam, že na to někdo má a brečet k mamince...
    • Shenkster
      I kdybych byl milionář tak CoD bych si stáhnul *15*
    • Uz to nehul *1*
    • vylozene dospela reakce *2*
    • Veskoslav
      To není o závisti proboha. Je to jenom o tom, že místo toho, aby byla hra delší v původní ceně a místo 20 přídavků byly 2 pořádné, tak vidí, že lidem je to jedno, tak vydají 5,5 odinový Single pro opice za 1500 a pak 20 DLC po 200 a lidi to stejně koupí. Jo na lidské blbosti se skvěle vydělává.
      • Ale dyk tohle je jenom o závisti tak, když ti to tak strašně vadí tak si to nekupuj ježiši, proč to normálně nepřijdeš a nazdar a kup si to co chceš, ale brečet tady jak je ten svět hrozně nefér jak z lidí jen ždímaj peníze jak si to kupujou jen hloupý lidi je prostě ubohý a jestli sis nevšiml tak tohle v dnešní době JE VŠUDE ale VŠDUDE, když maj možnost na tom vidělávat tak proč ne ?? u mě maj můj obdiv,když dokážou udělat reklamu na 6 let starou hru a prodejností překonaj hry podle mě lepšího formátu PROSTĚ to jsou BORCI..
        • DarkHawk
          Něco podobného sem psal taky. Když se jim to nelíbí, tak ať to nekupujou. Já to taky nekupuju a neřeším. Jenom některé paka dělají, jako kdyby jim to ti vývojáři vnucovali. *1*
          • Nj, lidi nechápou že je to cílený hlavně na američany a třeba brity, pro který jsou to jinačí peníze...ti si to prostě koupí, a neřeší jestli je to moc/málo, jestli by za to mohli mít něco víc.

Pro nás je ta cena nějde jinde, tak máme smůlu...
            • nevim no, i kdybych mel plat treba 100 000 kc mesicne, tak proste nevyhodim penize z okna jen abych byl strasne in a cool, ze mam vsechno, co ma v nazvu CoD
          • Veskoslav
            Proboha tady neřešíme otázku peněz, ale toho, jakým způsobem udělá studio "hru" a pak s ohromným úspěchem nabízí něco, co buď nabízejí jiná studia zadarmo nebo už jsou v původní hře.
            • Veskoslav
              Tak proč sem chodíš? Vyblít se a pochlubit se, jak je to tu špatné? tak řeknu jediné: Táhni si třeba na Bonusweb....
            • Mně stačí jeden nick. Co se anonymity týče - nebudu se registrovat na tomhle smradlavém webu.
            • Veskoslav
              Každý? Dneska jsem byl pouze u člnku nejlepší hra roku a tady. A můžu si psát kde chci a nejsem taková lama, abych psal jako anonym, který vlastně může psát naprosto všude pod různými nicky....
            • Kamo, ty jsi normalni teplo.s...nemusis komentovat kazdej clanek.
            • me treba fascinuje, ze uz ted vedi ze jich bude 20....proc treba nejsou jen 4 se stejnym obsahem .....tezce to pripomina pokemony
        • Veskoslav
          Brečím? Kde? Pěněz na to, abych si koupil všechny CoD a DLC ke všem dilům, co kdy vyšly mám. Ale když vidím tvůj písemný projem a to, že VIDĚLÁVÁŠ, tak to opravdu nemá cenu diskutovat. A pokud "zloděje" nazýváš borce, tak to taky o Tobě vypovídá.
        • zajimave, ze treba na Quake Live, jsou veskere updaty, ktere maji casto vetsi hodnotu nez uzasne DLC pro CoD zadara, takze tve VSUDE rozhodne neni VSUDE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit