-
lol, to je dobrá historka s tím postiženým.
-
frantisek_nejezchleba: proti nějakému rozumnému trolování, které rozvíjí diskuzi, úplně nejsem. potom ale existují příspěvky, které nemá ani cenu číst a už vůbec ne na ně reagovat. a do té kategorie spadají i ty příspěvky nade mnou. ve zkratce: jsou o ničem. jinak opravdu jsem už asi 2x narazil na diskutujícího, kterého by z fleku 99 % lidí označilo za trola a každý se do něj navážel, co je to za trotla. ve skutečnosti byl ale opravdu postižený (ne na inteligenci) a psal dost divně. příliš se to nelišilo od toho, co zde předvádí troll_lesní. tedy to, co jsem předtím psal, jsem zčásti myslel vážně. třeba má dotyčný fakt nějaký problém. minimálně v tom, že má potřebu se tady takhle projevovat a přijde mu to zajímavé. pochybuju, že ho to bude bavit dlouho...
-
To sice jde, ale ten barevný moderní kýč furt zůstává. I když je na větším monitoru původní verze opravdu skoro až hnusně kostkovaná, pořád vypadá mnohem, mnohem líp.
A ten zvuk, co u hry a filmu vždy tvoří minimálně polovinu zážitku, ten nijak vyladit nejde. Ale třeba se dočkáme modifikace, která by neměla být až takový problém. Pak by se remake snad dal skousnout. -
jako Trofej: ucho to moc dobře chápe. Jen se tváří, že ne, aby tím posílil svou self-made roli moderního bojovníka za seriózní diskuzi. Chce eliminovat veškeré trollstvo. Nehledě na to, jestli se jedná o člověka, nebo skutečného trolla, jako tady v případě Trolla_lesního.
-
Ty to fakt nechápeš? ...s tebou musí být sranda jak na pohřbu, seš ještě nudnější než katalog papiňáků.
-
Troll si nikdy nevrznout.
-
Tak, základním pramenem by mělo být ZŠ vzdělání. Pro ty, co zapomínají nebo nedokončili, třeba http://pravidla.cz/
-
Nemůžeš-li se rozhodnout, můžeš zkusit mrknout na tohle video https://www.youtube.com/watch?v=QkhDrngAQZ0 (už to tady někdo postoval). Jako fanoušek originálu, jsem si původní hru opět prošel asi před 2 lety a je pořád parádní! Z toho videa to ale vypadá, že hodně prvků co jsem měl rád v původní hře, se bohužel vytratilo. S koupí New N Tasty tedy ještě asi nějaký ten rok počkám, až se mi po Abeovi začne trochu víc stýskat...
-
O víkendu stáhnuto z PSN. Úplně se to jinak hraje, než pře léty, navíc ten remake je o dost lepší v ovládání, není to tak těžkopádné.
-
Zacinas byt zoufaly xD Co vymyslis priste? Ze je to vsechno konspirace od games.cz? xD Smir se s tim, ze Lesnaka maji lidi radi a par magurku jako ty s tim nic nenadela *1*
-
Svou trapnost nezměníš ani tím, že si po večerech budeš přes proxy naklikávat pluska.
-
Oddysee*
-
Odyssey remake má údajně vydělat na remake Exodus.
-
nikdy
-
Já jsem trollí mluvu slyšel nedávno rovnou ve dvou hrách, a to v Zaklínačovi 2 a Risenovi 2. Nicméně lízt s tím do diskuze mi přinde kapánek trapné, už tak je tu dost odpadu od Jacka a spol. *6*
-
jump: asi žiju v nějaké jiné dimenzi, ale nechápu, proč by měl někdo chtít záměrně napodobovat zde v diskuzi trolí mluvu a nejsem si vědom toho, že bych jakoukoli trolí mluvil v nějaké hře za posledních x let slyšel. jestli je to ale tak, jak říkáš, tak takový člověk tak jako tak musí mít nějaký problém. projevuje se to mimochodem i tak, že si dotyčný zjevně z nějakého prapodivného důvodu myslí, že si čtu každý jeho příspěvek... jestli je tohle pro někoho důvod, aby mě litoval, tak ať mě holt lituje. s tím se dá počítám žít :)
-
Jak myslíš.
-
Oddworld miluju, nostalgicky zatíženej nejsem, takže jsem spíš nakloněnej ke koupi.
-
Já jenom aby to měl jednodušší :)
-
Pokud jsi měl rád původní Oddworld, nečekáš od toho "pocity jako při prvním hraní v devadesátkách", ale rád se znovu vrátíš do starýho světa s novým zážitkem, tak za sebe můžu s čistým svědomím doporučit.