-
me timhle spis nasrali... misto toho aby venovali usili na opravu bugu a nedostatku Bad Comapny 2 a delani Battlefieldu 3, tak se zase serou do dalsi low free hry .. bude to stejnej propadakjako BF: Heroes ...
btw: nez zacnete na em rvat ze vim hovno tak sem 5 letej BF veteran ... takze o tomneco lehce vim -
-
ty si veteran? tak by si mal vediet ze bc nedosahuje kvalit bf a ze na bf3 sa roby uz 3 roky a vyjde na jesen 2011, takze preco mas problem s free hrou co maju hotovu za chvilu??
-
bad company je cele jeden velky bug. na BF3 sa uz urcite davno robi. a spravit takuto hru im zabralo minimum casu a stalo ich minimum penazi.
-
-
z pohladu EA to nechapem. kto by si teraz kupil srackovy bad company ked toto bude zadarmo?
-
-
EA vždycky vydělá nejvíc z předobědnávek. To co se teďkom dokupuje jim hodí sotva pár milionů a to je pro ně nic. Tohle se jim vyplatí mnohem více! Ověřili si to už u BF Heroes.
-
-
je to Strike at Karkand mapa ne Kubra Dam ...
-
Tak tohle už je na mě moc. Jsem zvyklý že se různé náměty recyklují, ale vydat stejnou (zatím to tak vypadá) hru v rádoby zradma kabátě je už zvěrstvo největší.
F2P model pro mě v battlefield heroes zkončil, nemám zájem si kupovat herně funkční věci, jako třeba zbraně. Kdyby byli k dostání alej jenom hadříky a vodznářky a paruky tak by se toto asi taky moc nenarejžovalo.
Překvapují mě názory "starej dobrej battlefield". Něco co vykřikuje že má max 32 hráčů a plácá se to po zádech? Já v tom podle uvedených informací vidím paskvil, chromého mrzáka původního battlefieldu, na jehož bezmocném těle se chce nakrmit EA. -
-
Však tě nikdo nenutí si to kupovat, když se ti to nelíbí. A co kupovat, pouze stahovat! Podívej se na dneešní freeware scénu, ikdyby to byl mrzák, zaboduje to.
-
-
Stará dobrá dvojka v nové grafice a zadarmo. Jsem jednoznačně pro.
-
Dosti mě překvapila klasická "hymna" Battlefieldu v Metalovém, až Corovém zpracování. To si nechám líbit.
-
záběry přímo z hraní:
http://www.youtube.com/watch?v=RC8O3-QaXdY -
Strike at Karkand. Kabra Dum je ta s rozostavanou hydroelektrarňou ....
-
jj... soude podle ukazky, je to jen snaha pomoci mikroplateb jeste neco vytriskat ze starsiho enginu BF 2
-
Kubra Dam? Nemožu si pomoct, ale já tu vidím Strike at Karkand