Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Boze kup xbox 360 lepši grafika prostě všchno *14*
  • aha, tak ne všichni, nečtu celou diskuzi :D
  • Všichni jak jste úplně ujetý na tom SA, ale Vicy City, to byla panečku hra, ani GTA III mě takhle nedostalo ;)
  • bral bych hned!

Podle mě bylo SA nejlepší GTA.
  • to se opravdu nestane.
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Max_Payne_3

Podle vseho Sao Paolo. Taky bych byl radsi za Rio :D
  • dilinja
    Já myslel že je to Rio De Janeiro
  • Phillios191
    Jen aby ti nevyšla konzolovka po roce *1* *1*
  • Je nacase koupit konzoli, asi ps3, na PC to asi nevyjde a kdyz jo, tak po roce... Stejne tech her me tam laka hodne.
  • Phillios191
    Tak na tuhle gamesku se nemůžu dočkat !!! *3*

Co takhle San Andreas 2?
  • Je zajimavy ze jak se Max Payne objevi v Sao Paulo tak je ohen na strese :D
  • No, presne! Alebo aj niečo z Európy; Praha, Moskva, Berlín, Londýn, Paríž... prípadne Košice/Blava :D
  • Core
    Tato informace mě nechává naprosto ledově klidným. Až někdo udělá pokračování Planescape: Torment na původním Infinity Enginu, bude to zpráva desetiletí! ;-)
  • sry, špatně jsem si přečetl tvůj příspěvek
  • neřekl bych, jestli to má bejt spustitelný na xbox360/ps3, tak to nebude zas tak drasticky odlišný od gtaiv...
  • jj Mexico city by byla pecka ale zase na druhou stranu nevim jak by GTA zkouslo mexickou kulturu a spanelstinu (nedej boze brazilsky folklor z Ria a portugalstinu :D).
  • A co třeba nějakou inovaci? Bangkok,Tokyo,Istanbul,Mexico,Buenos Aires,Rio De Janeiro(je toho moc)--už sem unavený z toho New Yorku...chce to změnu.
  • CJ byl největší pohodář a Niko příjemný chlapík. Nová postava bude určitě taky zajímavá.
  • Nemusí :D Rockstar k tomu nic nenutí, ale stejně to nakonec zase vydá pro všechny platformy. Nejdřív budou stejně konzolovky, pcčkáři neplatí, tak ať si počkají déle.
  • Čeština do GTA je naprosto zbytečná, příběhem projdeš i tak. Pokud to chceš i pochopit, nauč se anglicky ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit