Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Grand Theft Auto V, první trailer vyjde 2. listopadu
25.10.2011 | Petr Poláček
101 příspěvků
-
OKAMZITE, jak tohle vyjde, beru si tyden dovolenou, pritelkyni poslu k rodicum a pojedu nonstop!!!
-
-
:D
-
Ámen a to jeste pockam s upgraidem pc az to vyjde abych jel na max...... *14*
-
*1*
-
-
spis by ti stačil patečni večer *1*
-
-
-
At je to Vice City a 80s, prosim!!!
-
-
jo, to byl uplne nejlepsi dil, slunicko, sranda, Miami a spousta narazek na muj oblibeny film Scarface vcetne baraku Tonyho Montany ?D
-
-
R* mám rád protože je to jedna z mála (jesli vůbec) firem která dokáže svoje hry udržet pod pokličkou od zařátku práce až do konce *4* Ne jako Bioware a spol. kteří o svýh hrách vyblejou všechno ještě před vydáním.
-
-
čo to meleš ? Rockstar že dokáže udržat svoje hry pod "pokličkou" ?? ked zoberiem do úvahy len sériu GTA tak skoro o každej časti sme počas vývoja informovaní a krátko pred vydanim vieme takmer aj obsah misí ..(viz. GTA IV vyvoj) takže určite nesuhlasim
-
-
S Gta IV máš pravdu.To mělo dost trnitou cestu...
-
-
-
Wow ... musel jsem vypnout Arkham City a oznameni GTA V poradne rozdychat. Mam velkou radost
-
-
A prozradíš mi, jak se hraje Akrham City a současně se dovídá o GTA V? *1* *1* *1*
-
-
To se takhle hraje, kdyz by se melo pracovat :) a clovek ma vedle sebe NB s pustenym Skype, kdyby se nahodou po nem shanel sef, a najednou Skype zblunkne, kdyz prijde zprava od kamose, ze bylo oznameno GTA V :)
-
-
A pak nemá bejt krize, když lidi v práci pařej *15*
-
Co mas za praci, ze si muzes dovolit hrat hry? Takovou praci bych bral taky *1*
-
-
Programuju aplikace pro iOS a delam to bohuzel z domu
-
-
-
-
-
jsem jediny, komu prijde trosku divne delat oznameni na to ze prijde oznameni? :) jinak se samozrejme tesim :)
-
-
Pokud bys sledoval oznámení GTA IV, bylo by ti jasné, že R* si u GTA můžou dovolit odpočítávat trailer několik týdnů a stejně to má 100x větší účinek než vydávání desítek gameplay videí u jiných her *3*
-
Ano, jsi, páč mi ostatní chápeme, že smyslem tohto oznámení je potvrdit GTA V ofiko a že zmínka o traileru je jen takovej malej bonus *4*
-
-
*my! *10*
-
-
-
Už se moc těším GTA serie je pro mě srdcovka už od 1 dílu..Chtěl bych aby se to odehrávalo ve Vice City *1*
-
-
Ale první dva díly byly nejlepší ne :D
-
Mluvíš mi z duše :)
-
-
Doufám ve tři věci: PC, Euphoria engine (nebo nějakej kterej umí udělat podobnou sjandu) a město jako (!) v San Andreas
-
-
Spíš Rage je ten engine se kterým se dělala taková sranda.
-
-
Na Uefórii se hejbali panďuláci.
-
-
-
idu mi slzy z oci ked s spomeniem na GTA VICE CITY a GTA San Andreas.. Nezabudnutelne zazitky *9*
-
Doufam, ze to bude takove druhe rpg San Andreas se stejne rozehlou mapou a pridane par rpg prvku navic.
-
-
Jo nějaký ty venkovní lokace by tam pro změnu být mohli. A hlavně taky víc možností. Liberty City mi přišlo takový prázdný, moc věcí se tam dělat nedalo.
-
Já bych teda moc rád viděl Next-gen San andreas *1*
EDIT: Jenomže kdyby to mělo to San andreas tak velkou rozlohu a grafiku z GTA IV tak by to mělo tak 30GB *1* Mě by to nevadilo místa mám dost, ale stejně *15*
-
-
Jedna z posledních herních značek, která mě skutečně zajímá. Těším se převelice.