Přejít na výpis diskuzí
Odhalení prvního DLC pro Risen 2 a k tomu nové obrázky
31.1.2012 | Adam Homola
37 příspěvků
-
vim, ze nejde jenom o grafiku, ale tato hra ji ma vazne extremne slabou
-
První "Gothic" na kterej se moc netěším snad budu m_le překvapen. *11*
-
uvidime.. zlava na steame to isti.
-
Obrázky vypadají dobře. Mě JoWood nezklamal. Ja sem se u Gothica 4 bavil a nepotřebuju k tomu tísíce kilometru otevřeného světa a stovky zbytečných předmětu v inventáři.
-
-
já nehrál gothic 4 , já hrál nějakou hru která se menovala Arcania , taková akční mlátička kde mohlo bejt vodost víc krve a usekaných končetin a byl by to povedenej remake Severance: Blade of Darkness ... jo a dal sem za ni 800,- a vůbec mi to nevadí ... gothic 4 je risen v jinčím prostředí , risen 2 nákup jasnej , krabička poputuje na poličku do zbírky gothico/risenů , už aby to tady bylo *3*
-
Já hrál čtyřku jenom demo, a když opominu špatnou optimalizaci, tak mě nějak neuchvátila. Ale o to ani tak nejde jako spíše o to, že tu zmiňuješ tisíce kilometrů otevřeného světa. To je spíše znak série Elder Scrolls, ale první dva díly Gothiců byly pravý opak. Tam byly světy sice malé, ale za to plné různých jedinečných předmětů, skrytých questů, dungeonů a každý kout mapy byl v něčem jedinečný.
Ech, dodnes vzpomínám se slzou v oku na dobu, kdy jsem onemocněl, nechodil do školy a doma za compem prodával močálovou drogu v Novém Táboře *1* *3* -
-
S optimalizaci u G4 sem problém neměl jelo mi to plynule.
-
-
to jsi asi jeden z mála.. Arcania měla potenciál, ale jakožto fanouška předchozích třech dílu.. to bohužel vůbec nepotěšilo a už ani to, že celkově ten svět nepůsobil a nesnažil se ani tvářit jako předchozí Gothic.. btw JoWood zprasil třeba i takový The Guild 2.. pokud máš možnost zkus si zahrát předchozí díly, jestli jsi je nehrál :) Risen 1 má ke Gothicu mnohem blíž, než Arcania..
PS: hlavně.. aby tam šlo hrát za mága a zabíjel si zaklínače :D -
Můžu se na něco zeptat?Hrál si Gothic1?
-
-
Hrál sem předchozí díly, ale nejsem žádný fanboy tehle série. Takže podobné vykřiky , že to není Gothic jdou uplně mimo mě. Hlavní je, že mě to bavilo. Pár kladných hlasu sem tu měl. Zřejmě od hráču, kteří na to mají podobně neutralní názor jako já. Jenže pak tu naběhli ti ukřivdění fanboyové a začli to klikat do záporu.*1*
-
-
-
Ono to je pravda však so tu až aj niekde písali že ten koncept je ako keby v každej ich hre rovnaký ( proste bezmenný, nevieš ako si sa objavil , vyberieš si strany , stretneš jednu hlavnú osobu alebo mága niekde uprostred odľahlých miest, pôjdeš do kláštora proste sú len obmenené len tie mená alebo okolnosti a svet) . ono práve to že teraz urobia takú väčšiu zmenu ma trochu štve z hľadiska zasadenia niekde do karabiku vlastne skôr do južnej Ameriky do pralesov, kde sú stratené indiánske chrámy. Proste aj podla tých názvov je to južná Amerika keď som to skúmal. Proste starý gothic proste bol alebo mal autenticko stredoveký výjav, atmosféru riznutu fantasy tak ako ma byť, napríklad aj ten Khorinis vypadal ako nejaké severné stredoveké Nemecké hanzovné mesto.Dnes jedine sa dá hovoriť o autentičnosti stredoveku riznutým fantasy (stredoveku tak trošku fantasy , mysterium a tajomno patrí) o zaklínačovi takisto aj o príbehu a kráse sveta.
-
Piraním se vrací práva na Gothic, který měl Jowood jenon zapůjčený, tudíž by mohli udělat pokračování a napravit to,co podělali gothicem3. Vyjádřili se k tomu, ale tak, že fantasy dělaj už moc dlouho a že se chtěj zaměřit na něco jinýho. Nějak mi to ale neštimuluje s tim, že deep silver se chystá prodat víc jak 2 miliony Risen2. Těžko by takovou dojičku pouštěl k vodě.
Vůbec bych se ale nezlobil, kdyby se vykašlali na risen a udšlali by pokračování Gothicu ve stylu, herním i grafickym, G2A, s příběhem jako kdyby gothic3 vůbec nevyšel. xD -
DLC a QTE. Ještě klika, že to nevydává EA, jinak by se tu už zase psalo jak EA ku*ví hry.