Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta hra vypadá úžasně i teď ;)
  • Krysobraz, krysokrt... Co to jsou za názvy proboha? :-D
  • Radioaktivni_surikata
    To je výbornej tip, bohužel po dohrání přijde zklamání ve formě druhýho notně doprasenýho dílu.
  • Radioaktivni_surikata
    Nepoužíváš náhodou Avast?
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1595228
    Podle toho člověka dole to Avast pouští z neznámýho důvodu v Sandbox módu.

Nebo další typ od googlu:
    "Make sure your in game audio is set to Software and not hardware"

A našlo by se toho víc. Googlil jsi poctivě? *4*
  • Pokud jsi hral pouze za softcore tedy smrti dle libosti tak tomu asi urcite bylo. Kazdopadne faktem je ze jsem to hral nekolikrat, jednou pres mesic mozna dyl v bete a potem cca mesic kdyz to vyslo... a rozhodne to nuda nebyla.
  • http://cs.wikipedia.org/wiki/Risen

Přečti si ten první odstavec a možná ti to docvakne. Wiki nemusí být vždy zdrojem správných informací, ale v tomto případě tomu tak je.
  • to mala byt reakcia na Michalius18
  • a ty odkedy pises cesky??? *15*
  • Vis co je horsi nez hloupost? Kdyz delas chytreho a vis uplne hovno;-)
  • PravyMonty
    Já mám nejradši Link between two worlds, který se taky dá v pořádku hrát přes emuláory.
  • PravyMonty
    Promiň, ale Dark Souls(nebo Demons souls) je nejlepší RPG za posledních pár let(Samozřejmě, pokud jsi slaboch, co neumí hrát, neumí si dát pět a pět dohromady a vzdá se hned, když mu něco nejde, tak to pro tebe bude blbost.). Ni no Kuni je originální, zábavná, skvěle napsaná hra, samozřejmě pokud jsi xenofobní h*vado, tak budeš tvrdit, že je to kreslené, jak pro mimina. Dragons Dogma má sice trochu slabší příběh, ale vcelku dobrý bojový systém a velký svět k objevování(+ je to docela výzva).
    Pokud se ti ani jedno z nich nezamlouvá, jdi si hrát nějakou hru, která vyhovuje tvému hracímu umu.(Doporučuji Fable 3, ale i to bude pro tebe asi těžké.)
  • Holldir
    mezitím se můžeme těšit na další díl oblíbené RPG série od Piranha Bytes, která se kdysi dávno jmenovala Gothic.

to co je za blbost:D...
  • Tak nakoniec to musim pustat v 800/600 lebo v 1920 to nespusti ale ked to zmenim v hre stale to iste :( v 800/600 to hrat nebudem..
  • Tak som si po dlhej dobe naistaloval Risen-origos zo steamu.
    Neda sa mi to spustit.. spustim hru hodi ciernu obrazovku a spat do WIN7..
    Hra akoze stale bezi ale nemozem sa do nej dostat stale ma hadze spat na plochu..
    Nejaky help ? :(
  • Malleth
    Krysokrt (Molerat) byl v Gothicovi, v Risen byl Krysobraz, neboli Stingrat *3*
  • myslíš krysokrt? :D
  • Malleth
    Doufám že se do trojky vrátí Krysobraz
  • Teraz som zacal hrat Gothic 1 ale musim povedat, ze to nie je moc zabava. Ovladanie je mizerne, a dost to ubera hre.
  • Sakra, máš recht. Ale na tohle žádný vydavatel nebude mít koule. Jedině kdyby poskytli engine nějakému šikulovi, který by vyplnil náš mokrý sen :)
  • Preco ho chces odohnat od hrania RPG?:D To su aasi 3 hry ktore by som v zivote nikomu neodporucil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit