Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proc se jeste zverejnuji nejake HW naroky, kdyz jsou hry porad stejne narocne uz 4 roky? ;) nejak to nechapu...
  • :D
  • teda chytat vetřelce za hlavu jak nějakýho útočícího vlka v nějaké minihře ? no nevím, Vasquezová by nesouhlasila
  • Z Maxe Payna by se stala hra kterou si dohraješ než se ti uvaří voda :D
  • Shenkster
    SUPER ! Zahraju si to *1*
  • firebug
    Pharaoh!!! Probudil jsi ve mne uzasnou vzpominku na detstvi. Jdu to shanet! :-)
  • Rád bych to rozjel na duronu 1Gh
  • no treba u FC3 bych to uvital pac hrat to podruhy je pekne votravny cekat na vsechny ty nepreskocitelna videa *10*
  • Inquisitor
    A igelitka plná disket :D
  • Inquisitor
    Já mám počítač pět let :D. Jenom jsem před dvěma roky vyměnil grafiku.
  • JohnyTheZik
    Protoze uz si nevybiras, jestli tam chces videa nebo ne ;D.. Nekde by to bylo ponekud zoufalejsi, kdybys hru nainstaloval bez videi :D..
  • Nikoliv. Pokud se jedná o hru, která poběží i na PS3 a X360, nemůže se nároky, pokud totálně nemrší optimalizaci konverze, lišit od jiných multiplatformních her. Hardware konzolí možné nároky poměrně jasně omezuje. Je tedy docela jasné, že ani žádná technologická revoluce ani veliké nároky přijít nemohou. Technicky se tak zážitek zřejmě nebude od ostatních příliš lišit, nicméně máte relativní jistotu, že pokud vám jdou jiné podobné tituly, i kdyby 3 roky staré, půjde i tohle, protože cílový hardware je stále ten stejný: PS3/X360.

Pokud tedy se praštíte přes kapsu a pořídíte PC za 25K, hw nároky přestanete číst dokud vyjdou nové konzole :-) a nebo pokud se nebude jednat vyjímečně o PC titul s ambicemi na techno-pecku.
  • Zajímavá myšlenka. Nevím jestli to tak lze říci ...předpokládám, že většinu objemu dělá grafika a další média, které očekávám budou shodné pro obě platformy a v případě, že by se lišili, není důvod, aby byly obsaženy v obou buildech.
  • Divil bych se, kdyby nároky her vyvíjených i pro konzole výrazně překročili coby minimum 512MB. Na PC to bude více, ale 4GB pochybuju. Tak po paměti hladovou konverzi jsem nikdy neviděl.
  • S tím nesouhlasím. Sice je pravdou, že systémové požadavky, které se zveřejňují jsou spíše přibližné, nicméně na doporučené sestavě by si měl zákazník bez problémů zahrát, na minimální to půjde spustit a na nízké detaily snad hrát.

Nicméně sice by byl nesmysl, kupovat si sestavu s GTX560 a k tomu jen 2GB RAM, ale tady se píše o nárocích hry. Pro optimální běh chce 4jádro, 2GB paměti a GTX560 nebo ekvivalent. Nevím co je na tom divného nebo nepochopitelného.

V dnešní době běžné. Většina her víc paměti nechce a myslím si, že jeden z hlavních důvodů je vývoj pro více platforem, tj. konzole a PC, tudíž takové hry pak nesmí mít velké nároky na paměť, když současná generace konzolí má menší paměť než soudobé mobilní telefony.
  • Walldstein
    A já pamatuju hry na disketách *2* Pamatuju dobu kdy mít na PC najednou nainstalované AoE II a Pharaoh se rovnalo zaplácání prakticky celého disku a to mluvíme o minimálních instalacích *1*
  • Walldstein
    Yep..to je pravda, viz BF3 který zblazne něco přes 20gb a srovnatelná čistě PC hra spolkne ani ne polovinu...
  • Walldstein
    Eh...pánové, ale autor článku jasně psal, že požadavky nejsou oficiální ale uvolněné na www.AVPGalaxy.net ano jsou nic neříkající, jak už tomu tak bývá, ale jak už bylo řečeno přispěvatelem Keyz v recenzi bývalo, někdy stále bývá, uvedeno na jaké konfiguraci co jak běží. Navíc všichni víme a autoři her se tím nikterak netají, že minimální/doporučené požadavky jsou jen orientační, až v dnešní době kdy jsou unifikované PC sestavy minulostí a každý počítač je prakticky co do "vnitřností" unikát slouží pouze k hrubé orientaci. Nicméně ta orientačnost platila vždycky, od doby kdy z požadavků zmizela kombinace čísel 486, ale to mnozí dnešní hráči stejně nepamatují...
  • Walldstein
    Všiml si vůbec někdo jak se z požadavků u her pomalu vytratilo ono pro nás kdysi magické vyčíslení zabraného místa při minimální instalaci?
  • To je uplne zbytocne sa tym riadit. Far Cry 3 mali minimalne poziadavky 4 GB ram a ja som to v pohode s 3 GB ramky rozchodil (mam este stale 32-bitovy windows, tak sa mi viac neoplati) a takisto Dishonored. Tie poziadavky vytvaraju asi nahodnym vyberom z nejakeho katalogu hardveru z alzy, inak neviem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit