Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No nevím, ale poloviny nových her, co jsem kupoval je minimálně na dvě DVD:)
  • Keyz
    Od jisté doby to takto debilně dělají.

Přece kdysi byly HW požadavky i v recenzích a byl tam i test jak jede na tom HW anebo na podobném HW.
    Hlavně se šlo podle toho řídit.Na minimum na jelo často na minimální nastavení a maximum to jelo na maximální nastavení.
    Dnes to jede všude skoro stejně a hlavně to vypadá stejně.
  • Souhlas, nikdy jsem nepochopil proč se to vlastně zveřejňuje, když je to nic neříkající...
  • No predstav si ze niektorí ludia si kupuju pocitace raz za 3-4 roky maximalne s nejakou obmenou grafickej karty.
  • Co to plácáš, BF3 je uplně jiný engine, který pracuje na určitých sestavách uplně jinak. To nemá s touto hrou vůbec nic společnýho. Imho u BF3 na ultra jsou některý algoritmy přemrštěně náročný.
  • No nevím teda, 2GB RAM a k tomu GTX560 ? Kam na tohle chodí? A to jsou doporučené pro co? Pro jaké rozlišení a nastavení?

Opět uplně k ničemu údaje/článek.
  • Spíše jde o konzoloví porty, hry co vycházejí na PC, psp atd... zabírají vždycky více místa než hry jen na PC.
  • p.s. pričemž battlefield je 2 roky stara hra
  • když vam jde battlefield 3 na plne pecky melo by jít i tohle
  • myslis jako lidem co si PC kupovali pred vydanim konzoli nekdy pred 10ti lety? takovy lidi hrajou hry?
  • A nebo možná zpřístupnit hru i lidem se slabším PC ? *7*
  • tie poziadavky su vzdy kravina neviem naco to vobec udavaju ked tam neni napisane na akych detailoch to pojde na ich doporucenych
  • Inquisitor
    To je zase překvapení. Ty už to pár let jenom kopírujou.
  • ja bych radsi vetsi pozadavky, tohle zas bude technologicky omezeny konzolema. Ale s tim uz sem davno smirenej no.
  • No...když bude potřeba pro hru Blu-Ray disk, tak logicky ta hra bude zabírat "víc místa"
  • V dobe digitalni distribuce se noveho formatu moc obavat nemusime. Doby, kdy lidi tahali hry na DVD nebo CD jsou uz davno pryc.
  • Taky pravda :). Viz. takový Gothic - prostě tam nechápu, proč nedokáží vyvinout takový engine, na kterém by ta hra jela krásně. Místo toho, i se IV, mají potíže i ty nejvýkonnější graf. karty :P.
    Naopak jako výborně optimalizovanou hru bych viděl Max Payne 3 - bál jsem se, že to nerozjedu ani na střední a hle hle - na nejvyšší naprosto v pohodě, a to mám starší Intel Core2Duo 3GHz (E8600 nebo tak nějak, teď přesně nevím)
  • pozadavky jsou na nic dulezitejsi je jak bude hra optimalizovana protoze i na najvykonejsim PC se hra muze sekat
  • Velikost her může být těžko vyšší. Snad větší, ano. Ale ne na dlouho. Brzy bude muset přijít nový komprimační formát či média. Pamatuji hry i na 6 CD :) Dnes jedno DVD. Příště možná Blu-ray nebo něco jiného.
  • Požadavky jsou vskutku lahodící :). Jen mne poněkud zarazila ta velikost ;). Ačkoliv hry budou mít stále vyšší velikost :D.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit