-
cs nevite pls nekdo kdy vijde torchlight 2 full game?
-
Osobně si myslím že vývojáři Torchlight na tom zapracují a chybičky odstraní ale grafika se mi i přesto líbí. Torchlight u mně zůstane na vysokých příčkách RPG. A hlavně doufám že se jim to opravdu povede. *3*
-
no nevím nevím Mám obavy že torchlight II bude možná mnohem lepší než samotné diablo kolem kterého je takový obrovsky humbuk a zbytečný. Medialní masáž co trvá 6 let a nakonec velká očekávání přejdou ve zklamání. Co jsem viděl automatické rozdělování atributů neprovázaný skill strom. Možnost mít jen 5-6 aktivních skillů v DII jsem měl až po F8. nějaké orb healy (kravina) to je jak v nějaké arkádě. No sem zvědav. Rozhodně si zahraju rád oboje, ale co jsem hrál Torchlight 1 tak se mi tam líbily nápady. Jediné co mi akorat trošku nesedělo je ta grafika postaviček komiksová. No jsem zvědav na oba dva tituly a myslím že diablo pořad jenom zjednodušují. Tak jako se to stalo z wow. všichni majií skoro stejné skilly a výbavu jak přes kopírák. Hry z minimální personalizací. Rozdělování bodů do skillů a atributu mi v diablu osobně hodně chybí. Pokaždé jsem mohl udělat hrdinu úplně jinak myslím že v D3 to nebude až tak možné. No nechám se překvapit...
-
Přesně tak.... !!! furt jsem sledoval torchlight 2 jestli někde neni ... Neni no a tedka už mi v ponděli přijde Diablo 3 takže amigos :DDD *16* *1* *1* *1* *16*
-
Diablo 3 je v open beta? Co je tohle za blbost? Do té doby, kdy bude jen pro pár vyvolených, co dostali pozvánku skrz svůj battlenet účet, tak se pořád jedná o closed betu. Vývojáři nepřímo sdělili, že datum vydání je stále v nedohlednu a rozhodně se nejedná o tento rok. Osobně to vidím tak nejdříve v zimě příštího roku. S Diablem 3 se to má asi tak, že v roce 2006 se přepracoval koncept hry a začalo se na novo. V roce 2008 oficiálně oznámili, že se na Diablu 3 pracuje. Máme konec roku 2011 a hra stále nikde. Vývojářům Thorchlight stačily 2 roky. Vývoj D2 trval 4 roky. Vývoj Diabla 3 trvá 6 let a stále nevíme, kdy vyjde..... opravdu smutné.
-
Mno, pust si blizzcon z roku 2009 a pretoc si k casti, kde vysvetlujou jakym zpusobem pracujou kdyz neco nefunguje... vzhledem k tomu ze Beta ukazala ze treba Demon Hunter nefungoval tak jak se cekalo, tak nas ted ceka docela dlouha doba nez D3 vyjde... sam blizzard rekl ze to do vanoc nestiha, pokud nestihnou vanocni trh, uz pro ne nema smysl nejak spechat, takze ja bych to videl nekdy nejdriv na brezen...
-
řekl bych to takhle, diablo III je v "open" betě, Torchlight nikde. Jelikož tam bude i co op musí ho taky otevřít k testování, takže diablo má v podstatě náskok. A dost pochybuji, že se D3 vrátí zpátky k delšímu vývoji, už jenom pilují skilly, předměty a servery.
-
me by jen zajimalo jestli tady nekdo vi, kdy ze to D3 vlastne vyjde, kdyz rikaji ze odklad TL2 na 2012 je jeho smrt
-
Torchlight timhle spacha sebevrazdu, jestli nevyjde aspon mesic pred diablem tak nema sanci. Je to skoda, ja runicu fandim, ale na plnohodnoty stret s kralem, potazmo s blizardem jeste nemaji vybudovanou podobne velkou vernou komunitu a taky nemaji tolik penez, aby si mohli dovolit do toho jit, snad dostanou rozum a vydji to co nejdriv :(
-
přesně tak - minimálně přijdou o nějaká procenta hráčů - her si můžete koupit kolik chcete ale čas je jen jeden a většina si určitě vybere trávit ho s Diablem 3
-
Jako že až se po dvou třech letech proberu z D3 rauše, tak si řeknu, nevyšel nedávno ještě Torchlight? :D
-
Co se mě týče, tak jsem velmi rád že to odložili, aspoň to dopilují a jestli to bude aspoň stejně tak dobrý jako Torchlight 1, tak není co řešit :). Kupuju jak Diablo 3 tak Torchlight 2, protože podobných klikfestů je dnes zoufale málo :(, jen se bojím toho, že mě to D3 chytne tak moc, že na Torchlight nebude moc čas :D
-
Vždycky když čtu o nějakém odkladu hry, tak jsem štěstím bez sebe, protože je očividné, že si na tom autoři dávají záležet. Na druhou stranu je pravda, že konkurence v podobě Diablo 3 bude velkou překážkou. Pár možností, jak se s tím poprat, ale asi existuje. Myslím si, že co se ceny týče, tak za jedno Diablo 3 si budu moct pořídit dvě kopie Torchlight v nějaké delux edici. A náročnost na hardware určitě taky bude hrát ve prospěch Torchlight.
-
Sakra, už aby to bylo *9*
-
no myslím, že jak známe Blizzard, tak ten D3 zase odloží a ten Torchlight 2 si zahrajeme možná i dřív. Jinak těším se na obě a obě taky koupím
-
Šmarja kdo tohle psal? "...aby autoři stihli vyladit jeho kvalitu a dostatečně hodnotit zpětnou vazbu betatesterů" je co - Google Translator?. Já tak nějak doufal, že entita "levis" zmizí s Jaydeem a ono nějak ne. *16*
-
Tak tohle je konec pro Torchlight, nemají absolutně šanci v roce 2012, bohužel.
-
Škoda;Pokud vyjde Diablo nemají šanci
-
Neee, to jsem se tesil, ze si to zahraju hezky pred Diablem a na nem budu zavislej hned potom :(
-
Tak to teda GL hoši...
Nechci znít jako katastrofik, ale imho jedinou možnost jak uspět - tj. vyjít před Diablem 3 - tímto TL2 pro.ral...