Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to teda GL hoši...
    Nechci znít jako katastrofik, ale imho jedinou možnost jak uspět - tj. vyjít před Diablem 3 - tímto TL2 pro.ral...
    • zdenek.sipek
      přesně tak - minimálně přijdou o nějaká procenta hráčů - her si můžete koupit kolik chcete ale čas je jen jeden a většina si určitě vybere trávit ho s Diablem 3
  • Ethy
    Co se mě týče, tak jsem velmi rád že to odložili, aspoň to dopilují a jestli to bude aspoň stejně tak dobrý jako Torchlight 1, tak není co řešit :). Kupuju jak Diablo 3 tak Torchlight 2, protože podobných klikfestů je dnes zoufale málo :(, jen se bojím toho, že mě to D3 chytne tak moc, že na Torchlight nebude moc čas :D
    • heartless_cz
      Jako že až se po dvou třech letech proberu z D3 rauše, tak si řeknu, nevyšel nedávno ještě Torchlight? :D
  • Šmarja kdo tohle psal? "...aby autoři stihli vyladit jeho kvalitu a dostatečně hodnotit zpětnou vazbu betatesterů" je co - Google Translator?. Já tak nějak doufal, že entita "levis" zmizí s Jaydeem a ono nějak ne. *16*
  • Škoda;Pokud vyjde Diablo nemají šanci
  • Tak tohle je konec pro Torchlight, nemají absolutně šanci v roce 2012, bohužel.
  • Přesně tak.... !!! furt jsem sledoval torchlight 2 jestli někde neni ... Neni no a tedka už mi v ponděli přijde Diablo 3 takže amigos :DDD *16* *1* *1* *1* *16*
  • Osobně si myslím že vývojáři Torchlight na tom zapracují a chybičky odstraní ale grafika se mi i přesto líbí. Torchlight u mně zůstane na vysokých příčkách RPG. A hlavně doufám že se jim to opravdu povede. *3*
  • Dag0
    no myslím, že jak známe Blizzard, tak ten D3 zase odloží a ten Torchlight 2 si zahrajeme možná i dřív. Jinak těším se na obě a obě taky koupím
  • Sakra, už aby to bylo *9*
  • Vždycky když čtu o nějakém odkladu hry, tak jsem štěstím bez sebe, protože je očividné, že si na tom autoři dávají záležet. Na druhou stranu je pravda, že konkurence v podobě Diablo 3 bude velkou překážkou. Pár možností, jak se s tím poprat, ale asi existuje. Myslím si, že co se ceny týče, tak za jedno Diablo 3 si budu moct pořídit dvě kopie Torchlight v nějaké delux edici. A náročnost na hardware určitě taky bude hrát ve prospěch Torchlight.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit