Přejít na výpis diskuzí
Odstávka PSN jen tak neskončí, postiženi jsou i vývojáři
24.4.2011 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
Jasně, anonymous který je rád že se zmůže na DDoS shodil servery PSN na tak dlouho. Obyčejným DDoSem ... lol.
Daleko reálnější je scénář, kdy Sony něco samo podělalo. -
-
Ehm, DDoS už se snad ani nepoužívá.. Tohle je něco trochu jinýho..
-
Taky se mi to zdá divný.
Pokud vim tak DDos utoku se dá snadno pedejít ne? -
-
zablokujes adresy a hotovo. Ale kdyz se udela dobre, tak te to minimalne zpomali. Myslim, ze to zadnej DDos neni. Akorat se poucili z 11 zari, shodili si servery sami, ukazali prstem na zle hackery, kteri nici hrace a maj hafec casu a klidu na spravu. Ze se kuci japonsky nestydi, takhle se inspirovat od amiku.
-
-
Ano, tak to funguje u DoS, ne DDoS, kdy v tom vzniká slušný bordel. A to jen za předpokladu, že páni dosaři neznají pojem proxy.
-
-
Ne.
-
-
-
Docela bych se na store mrknul, ale jeste vydrzim, treba nas pak necim odmeni *2* Jinak presne, venku je nadherne, takze to SONY docela vyslo *1* A o tom, ze to neprida na reputaci? Myslim, ze se to stalo i u konkurence, viz. jiz tady zmineny 14-denni vypadek, takze to bych tak neresil...
-
Tímto si Anonymous na popularitě moc nepřidají, ať už je to jejich práce nebo ne. Tipuji že nefunkční PSN vadí více lidem než odstranění Other OS. Jsem pro aby se tato funkce vrátila nebo uživatele Sony nějak odškodnilo ale když se mi někdo hrabe v účtu kam posílám peníze tak je mi jedno ve jménu čeho to dělá ale nemám z toho moc radost. Nehledě na to že se bezpečnostní díry zatím používají snad na všechno jen ne na opětovné zprovoznění Linuxu.
-
-
Anonymous nepotřebujou popularitu mas. Proto na rozdíl od sony nemůžou prohrát.
Jen tak dál, jako spotřebitel doufám, že tohle odradí další společnosti od nesmyslných útoků na obyčejné lidi, kteří si hájí pouze svá práva. *4* -
-
U mě prohráli na celé čáře... Než přestala fungovat PSN byli mi Anonymous u konce zad a začátku nohou ale teď z jejich "ochrany svobody" moc radost nemám. Díky nim, jsem tak svobodný, že nemohu plnohodnotně využívat věc, kterou jsem si koupil. Jako spotřebitel se necítím poškozen firmou Sony ale aktivitou těchto samozvaných ochránců svobody. Funkce other OS se mě netýká, protože mám PS3 slim a zatím nevím o žádné výdodě prolomení ochrany konzole. Pořád se omílají užitečné aplikace ale o žádné jsem neslyšel. Jediné o čem vím, je cheatování, podvádění s trofejemi a hraní nelegálních kopií her. Což pro mě jako hráče není žádné plus... Nechci se zastávat praktik Sony ale nevidím důvod fandit někomu kdo mi škodí. Útok na PSN prostě nebyl dobrý nápad protože poškodil ty, které měl bránit.
-
-
Jen taková malá poznámka - Anonymous oficiálně prohlásili, že za tímhle oni nestojí. ;)
-
-
To si měli rozmyslet než začali Sony vyhrožovat zhozením PSN. Teď je pozdě, jestli říkají že oni za to nemůžou. Nijak to nedosvědčí. Pro mě jsou anonymous jen jedna velká pakáž.
-
-
A Sony pakáž nejsou jo:) Vy tu EULU asi nečtete co:)
-
-
-
Sám bych to nenapsal líp ;o) +1
-
-
-
-
Čekal jsem, kdy nastane přesně tato situace. Ten má Sony v rukou silnou kartu. Pokud ji nebude hrát špatně, tak dokáže leckterou velmi ožehavou záležitost ohledně PSN (klidně i případné úniky osobních dat) přehodit na aktivity Anonymous a zakrýt tak vlastní chybu.
Drobná potíž s Anonymous je, že se jedná o komunitu "ptačí hejno". Takže pravá ruka nikdy neví, co dělá levá. A tohle video bůže být stejně "oficiální" jako jiné, kde bude naopak skupina Anonymous vyhrožovat únosem Seligman, dcery viceprezidentky Sony USA. -
-
Silnou kartu? Koho zajímá proč něco nefunguje? Někdo si něco zaplatil a nedostal odpovídající protihodnotu. Je úplně jedno jestli neschopností firmy, nebo "externími" důvody. Sony dostala zaplaceno, sony ma zaručit funkčnost.
-
-
No jo no...v takovýchto chvílích jsem rád, že jsem si vybral Xbox se zatim nepadajícím LIVE. *1*
-
-
nepadající LIVE *1* *1* *1* Tak snad to Sony nebude trvat tak dlouho jako Microsoftu. Tam když před lety v době vánočních svátků spadnul live, tak jim to trvalo 14 dní než to dali do kupy. Víme. *4*
-
-
Jenže Microsoft přizná svoji chybu a nehází to na někoho jiného + Microsoft nepotřebuje mít ego "neprolomitelné ochrany".
-
-
-
to jako vážně na plejstejšnu ješte někdo hraje xD
-
-
nehraje... Gran Turismo, God Of War, Uncharted, Heavy Rain i Killzone všichni hrajeme na mobilech... strč si svuj patetickej trolling za klobouk ;)
-
Jiste, podle prodeju dokonce daleko vic ludi nez na pc. Ja na nem zacal hrat pred necelym rokem a je to parada, od te doby pc na hry prakticky nepouzivam.
-
-
Joo a ty znáš čísla prodeje PC nebo PC her? To mi je teda napiš.
-
-
-
neni nic horsiho nez ze pres svatky nefunguje PSN *1*
-
najít ty zasraný čůráky a urvat jim koule!!!!! chci hrát po netu a nic!!!!!
-
-
jj přesně... prodlouženej víkend a venku jen 25°C, opravdu mě nenapadá jiná aktivita na víkend než smrdět u konzole ;)
-
-
řádí klíšťatová encafalitida, neblázni
-
-
To jsme 2 :D až na to že takhle násilně bych to neřešil ;)
-
-
chtěl bych vidět vás, kdyby vám nešel 4 dny net...... *9* *9*
-
-
:D asi se k nim přidám
-