Přejít na výpis diskuzí
Oficiálně: produkce NFS filmu začne na začátku příštího roku
22.6.2012 | Adam Homola
57 příspěvků
-
trapne a uchylne 15 :D:
-
Hodne se spekulovao o filmu The Divide, ze tu bude filmove zpracovani Falloutu, nebo ze by se mel odehravat ve stejnem svete. Nejake podobne prvky tam mozna najdes, ale film se cely oodehrava v krytu a je to klasickej nizkorozpoctak. Vim, ze je to chaba naplast, ale alespon neco... :-)
http://www.csfd.cz/film/268638-divide-the/ -
Me jako fanouska Prince filmove zpracovani hodne zklamalo. Nejvic teda asi pribehem, protoze kazdy z dilu pisecne trilogie ho mel lepsi nez ta filmova zplacanina...
-
neeee fakt ? *1*
-
vis proc je to stejny protoze to tocil ten samej clovek co tocil vetrelce 1:) dalo by se tomu rict i prequel
-
Sám bych to líp neřekl. Takový autíčka pro tříletý, nebo alespoň na mentální úrovni *1*
-
*1*
-
Co takhle tříhodinové celovečerní drama na téma hry Plats vs. Zombies?
-
Právě že takové filmy jako Rychle a Zběsile parádně rejžují... Nemusíš shánět žádné charakterní výborné herce, stačí steroidová dementní gorila jako je Vin Diesel, hlavně aby měl co největší bicáky, mozek není potřeba. Lidí na to chodí mraky... A navíc pak spousta lidí chce mít taky takové macaté pracky a vypadat jako gorila, tak jsou plné posilovny capartů, kteří jakože posilujou a pak si hrají na největší gangstaz...
-
nedávno jsem byl v kině na filmu Prométeus a docela brutálně tam vykrádali prvni hru Aliens versus Preraptor, ten interiér lodě byl dost podobný jednomu levelu za Aliensa a taková ta potvora v sedačce i ta ufo loď se ve hře taky objevila... nomrální výmrd, nemaj fantazii tak kopírujou starý hry...
-
Na co film podle Mafie, když Mafia je prakticky slepenina několika klasických filmů:
Millerova křižovatka
Neúplatní (Untouchables)
Kmotr
plus určitě něco dalšího, na co jsem si zrovna nevzpomněl -
Prince of Persia je nahodou pomerne slusne hodnoceny dilo.. Jedno z tech lepsich hernich adaptaci (viz csfd 71%, coz rozhodne malo neni). Jake Gyllenhaal to zahral dobre ale rict, ze se kolem toho filmu motali nadani filmari, mi prijde trochu mimo. Reziser Mike Newell proste moc dobrejch filmu nenatocil (snad ten HP).
-
Je sice pravda, ze je to vpodstate nejhorsi dil z cele FF serie, ale prave kvuli tomu, ze tam je mene znamej sympatak, radne slizkej zaporak a par asijskych dev - je to proste uplne neco jinyho.. Fast and Furious jako takovej je znamej hlavne kvuli Vin Dieselovi, a jestli to neni znamej herec, tak nevim..
Takze i takovyhle filmy potrebujou velky jmena.. NFS podle me obzvlast. -
Nez tohle, radsi bych videl film na tema Tetris nabo Pong :)) To by bylo zajimavejsi nez film na NFS :)
-
no ted uz prej jedou na epizody, zapletka nic moc, soundtrack jak kdy ...vic nevim
-
Tak toto mě opravdu zajímá, spíš tedy tu moji sadomasochystickou část mýho já. Může něco bejt horší než Trapně a Úchylně 15? Tomu se říká výzva, jsem zvědav, jak se s tím poperou *1*
-
Hochu, ty si fakt nevidíš do huby. Jo a nehraju NFS.
-
"Ztur (anonym)
-1
Bud rad, ze jsi schovanej za pocitacem, kriple."
vypi*cujes nekoho a pak napises tohle? sory to je mindrak jak vysitej, bez to nejak resit ubozaku. jsem posranej az zausima z tech tvych teplokecu !!! lol myslim ze byt to v realu tak ani tyhle hovinka nenapises hrdino .) -
vsecky predpoklady natoceni dokonale SRAACKY tady mame, takze brace yourselves
-
Bud rad, ze jsi schovanej za pocitacem, kriple.