Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Jdi se vysrat. Nebudu se zahazovat s takovym lowlifem."

a co tady celou dobu delas? vlezes sem umis jen nadavat plna huba kecu a nic z toho kamo

highlife ... lol.

pozdravuj
  • Jdi se vysrat. Nebudu se zahazovat s takovym lowlifem.
  • "Lezu do diskuze, abych se pobavil nad volama tvýho kalibru. Protože mi bylo jasný, že článek tohodle typu přesně takový trotly evokuje k děsně zapálenýmu ventilování svých názorů, které jsou jak přes kopírák od ostatních podobně debilně smýšlejících jedinců."

Tak to nedelas nic jinyho ne ? 24/7 na gemes :D

ja kdyz vidim z myho pohledu dementni!!! napad na zaklade demence!!! samotne, tak to proste napisu, to jestli se to libi kr*tenovi jako ty nebo ne mi je taky uprimne jedno. tak si to uzivej .)
  • Pro Ztur:

BTW ten link ani rozkliknout nejde :D... nedivil bych se kdybys to ale zkousel :D:D
  • Lezu do diskuze, abych se pobavil nad volama tvýho kalibru. Protože mi bylo jasný, že článek tohodle typu přesně takový trotly evokuje k děsně zapálenýmu ventilování svých názorů, které jsou jak přes kopírák od ostatních podobně debilně smýšlejících jedinců.
  • Pro Ztur:

sory tak nejsi fanda, ale pises stejnym stylem tak si me zmat

Priste musis napsat: lezu do diskuze k NFS/filmu nfs jen abych si vyventyloval mindracek a nejsem fanda NFS.
  • Jinak nějaký linky si narvi do zádele - nevidím důvod, proč bych je měl rozklikávat.
  • Tak třeba nějakého najdeš, mamrde.
  • Proč mi pořád nutíš ty NFS? Už v předchozím příspěvku... Ti jebe nebo co? To automaticky předpokládáš, že každý je fanda NFS nebo si jen nechceš připustit, že mě nasraly ty tvý kokotský příspěvky?
  • vydelat prachy na stadu tak jak je dnesnim zvykem?
  • Jaký má smysl dělat adaptaci hry, která už od Underground kopíruje Fast and Furious?
  • jj nespim kvuli nim :D

Pust si Most Wanted na uklidneni .)
  • :*

http://dapkussouthdowns.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/05/bluebutt.jpg

PS: takhle presne si predstavuju reakci fandy NFS .)
  • Ty z těch mínusek máš asi hodně velký mindráky, viď?
  • "minuskujte ovecky"??? Prosimtě, nechovej se jako k©k©t. Stačí ten odstavec pičovin, co jsi vyblil v předchozím příspěvku.
  • A ty snad znáš nějaký případ, kde díky takovému obsahu vznikl dobrý film?
  • Jestli chceš kvalitní seriál - mafie, prohibice, mladý Al Capone, tak jednoznačně doporučuju z produkce HBO - Boardwalk Empire!
  • S terminátorem je to fake, Arnold má naditý kalendář a divil bych se taky kdyby točil dalšíhoTerminátora, na fandímefilmu.cz to bylo, že je to fake.
    BTW nevim, co všichni máte proti princovi, byl jsem na něm onehdá v kině a líbil se mi...
  • yeah !

a ti co minuskujou by presne tohle chteli :D... jestli se nepletu tak koblihy a benzinky prinesl prave prvni MW... na ktery se ted tesi vetsina a chteji ho "oprasit"

no potes. tyjo snad vam spadne kobliha o prumeru 15m nahlavu taky at se vam rozsviti.
  • jo bude to narvaný přesně tímhle.. a samozřejmě to auto po tom rozmašírování lešení s koblihou, která zavalí pronásledující poldy nebude mít na sobě ani škrábaneček aby to bylo NFS!!! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit