Přejít na výpis diskuzí
Oficiálně: produkce NFS filmu začne na začátku příštího roku
22.6.2012 | Adam Homola
57 příspěvků
-
"Jdi se vysrat. Nebudu se zahazovat s takovym lowlifem."
a co tady celou dobu delas? vlezes sem umis jen nadavat plna huba kecu a nic z toho kamo
highlife ... lol.
pozdravuj -
Jdi se vysrat. Nebudu se zahazovat s takovym lowlifem.
-
"Lezu do diskuze, abych se pobavil nad volama tvýho kalibru. Protože mi bylo jasný, že článek tohodle typu přesně takový trotly evokuje k děsně zapálenýmu ventilování svých názorů, které jsou jak přes kopírák od ostatních podobně debilně smýšlejících jedinců."
Tak to nedelas nic jinyho ne ? 24/7 na gemes :D
ja kdyz vidim z myho pohledu dementni!!! napad na zaklade demence!!! samotne, tak to proste napisu, to jestli se to libi kr*tenovi jako ty nebo ne mi je taky uprimne jedno. tak si to uzivej .) -
Pro Ztur:
BTW ten link ani rozkliknout nejde :D... nedivil bych se kdybys to ale zkousel :D:D -
Lezu do diskuze, abych se pobavil nad volama tvýho kalibru. Protože mi bylo jasný, že článek tohodle typu přesně takový trotly evokuje k děsně zapálenýmu ventilování svých názorů, které jsou jak přes kopírák od ostatních podobně debilně smýšlejících jedinců.
-
Pro Ztur:
sory tak nejsi fanda, ale pises stejnym stylem tak si me zmat
Priste musis napsat: lezu do diskuze k NFS/filmu nfs jen abych si vyventyloval mindracek a nejsem fanda NFS. -
Jinak nějaký linky si narvi do zádele - nevidím důvod, proč bych je měl rozklikávat.
-
Tak třeba nějakého najdeš, mamrde.
-
Proč mi pořád nutíš ty NFS? Už v předchozím příspěvku... Ti jebe nebo co? To automaticky předpokládáš, že každý je fanda NFS nebo si jen nechceš připustit, že mě nasraly ty tvý kokotský příspěvky?
-
vydelat prachy na stadu tak jak je dnesnim zvykem?
-
Jaký má smysl dělat adaptaci hry, která už od Underground kopíruje Fast and Furious?
-
jj nespim kvuli nim :D
Pust si Most Wanted na uklidneni .) -
:*
http://dapkussouthdowns.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/05/bluebutt.jpg
PS: takhle presne si predstavuju reakci fandy NFS .) -
Ty z těch mínusek máš asi hodně velký mindráky, viď?
-
"minuskujte ovecky"??? Prosimtě, nechovej se jako k©k©t. Stačí ten odstavec pičovin, co jsi vyblil v předchozím příspěvku.
-
A ty snad znáš nějaký případ, kde díky takovému obsahu vznikl dobrý film?
-
Jestli chceš kvalitní seriál - mafie, prohibice, mladý Al Capone, tak jednoznačně doporučuju z produkce HBO - Boardwalk Empire!
-
S terminátorem je to fake, Arnold má naditý kalendář a divil bych se taky kdyby točil dalšíhoTerminátora, na fandímefilmu.cz to bylo, že je to fake.
BTW nevim, co všichni máte proti princovi, byl jsem na něm onehdá v kině a líbil se mi... -
yeah !
a ti co minuskujou by presne tohle chteli :D... jestli se nepletu tak koblihy a benzinky prinesl prave prvni MW... na ktery se ted tesi vetsina a chteji ho "oprasit"
no potes. tyjo snad vam spadne kobliha o prumeru 15m nahlavu taky at se vam rozsviti. -
jo bude to narvaný přesně tímhle.. a samozřejmě to auto po tom rozmašírování lešení s koblihou, která zavalí pronásledující poldy nebude mít na sobě ani škrábaneček aby to bylo NFS!!! :)