Přejít na výpis diskuzí
Oficiální nástroje pro modování Zaklínače III jsou venku, děj se vůle tvůrčí
14.8.2015 | Adam Homola
107 příspěvků
-
Zaklínač oušitmadafaka *12*
-
O čem je vlastně ten hlavní příběh. Jsem pořád četl, jak je to skvělé a po dohrátí si říkám, že jsem asi tak hloupý, že jsem ten hluboký skvost nepochopil. Fakt to bylo jen o hledaní Ciri a zachráně světa. Vážně? *15* Pokud se pletu, může mít říct hlavní myšlenku hlavního příběhu. Díky. Příběh mi připomíná limonádu ve stylu StarCraf 2...
PS. Tady se jasně ukazuje, že i když tam dáš retrospektivu a flashbacky, tak to chytrou hru neudělá. Opak je často pravdu a tady je to krásný příklad... -
-
Co na to říct... od té doby, co vzniklo Stmívání a 50 odstínů šedi, má i Jízdní řád poutavý děj. A rozhodně lepší než obě jmenovaná díla.
Takže, zpět k W3: Opravdu si myslíš, že má ve světle těchto "děl" až tak špatný příběh? *1* -
-
taky tvrdím, že příběh Witchera 3 je jednou z nejslabších částí té hry. Byl výrazně horší než ve Witcherovi 1. Zvlášť Act1, ve kterém Geralt hledá Ciri byl přišerně natahovaný.
A esenci příběhu ti říct můžu, protože jsem četl jak Sapkowského knihy, tak hrál oba přechozí díly.
Ciri je dítě starší krve, které má moc vytvářet portály skrze světy a cestovat nimi. K pochopení pozadí Divokého honu je potřeba znát historii elfů - Aen Seidhe a Aen Elle. Původně to byl jeden národ, který se později rozdělil, zatímco jedna část ve světě Zaklínače, druhá utekla před lidmi do jiného. Tento jiný svět je však na pokraji vyhynutí, proto zoufale hledají Ciri, aby jim dala moc cestovat světy. No a celý příběh Zaklínače 3 je o hledání Ciri a boji s divokým honem se spoustou kliček mezitím. Pokud jde o Bílý mráz, tak je z Ilithinina proroctví ze Sapkowského knih, kde bylo předpovědno, že Ciri zachrání svět.
Prostě ten příběh je nic moc. Witcher 1 nebo jakákoliv hra od Bioware jsou v tomto lepší. -
-
Jsem fanoušek her od Bioware, ale opravdu si myslíš, že DA2 mělo lepší příběh než Zaklínač 3?
-
-
No, to je zajimava otázka, protože pribeh v obou hrach za moc nestal. Minimalne si muzou podat ruce.
Hmm..me se mozna ten v DA2 libil vic..heh -
-
-
-
No druha tvoja veta to uplne vystihla, zvysok si uz pisat nemusel ;-)
-
-
ale nejseš schopen říct, o čem to je co? Táhni raději na sector, pokud nejsi schopen diskutovat. Rád si poslechnu od tebe v čem je hlavní hloubka celého příběhu...
-
-
Ale ved ty nediskutujes, len trollis, naco s tebou stracat cas. Witcher je pribehovo, atmosferou , detailmi a celkovo spojenim knizneho a herneho univerza vysoko nad sucasnou hernou produkciou a nad vtipmi od Bioware. Naco drat klavesnicu viac ako je to potrebne ked pre lola je najlepsi aj tak pribeh typu.."chod a zazvon na dva zvony" nez mnostvo mikropribehov NPC postav s vlastnou osobnostou v uveritelnom svete.
-
-
zazvoň na zvony nebo hledej 50 hodin Ciri. Prašť jak uhoď...
-
-
Pán prstenů je jenom o cestě do Mordoru, ale i tak je to jedno z nejlepších literárních děl vůbec. Holt, v jednoduchosti je krása.
-
-
-
O vztahu Ciri a Geralta? Třeba?
-
-
o tom jsou snad knižky ne? *15* Jinak rozveď tu myšlenku, jak je vztah o Ciri a Geraltovi naplňen při hledaní Ciri, který zabíra 3/4 *15* Nemyslíš snad ty tři rady podle kterých se určí, jak to dopadne v té věži?
PS. CD Project jen kopíruje událosi z knížek a vytvaří ve hrách dost podobné situace, ale celkově to prostě pospolu nedrží a nedává to ani smysl. Celkově ta trilogie vyšumí úplně do ztracena. O čem to vlastně bylo? Celkově je trojka pro mě zklamání.
-
-
-
-
-
No jo Loláček náš DS fanoušek jede bomby.A flash s IQ jacka se přidal.Tihle dva snad hnijou u každé diskuze u W3.
-
-
hele ho. Veskoslav. typický představitel Witchers kiddos *15*
-
-
Ty houby co žereš tak bys měl přestat.Je to solidní svinsto.
-
-
podle mě si velice hloupý, pokud si myslíš, že tě tu někdo nepozná. Bomby, IQ Jack, vyjadřovaní jako z pomocné *15* Veskoslav *15* Hlupák hlupáku a největší fanda casuality jménem Witcher 3 *15*
-
-
Ejjj ty bisťu, nebudeš ty ďaleko od pravdy, všetci si pamätáme na sklebící se bestii a presne tento štýl vyjadrovania sedí tomu tragédovi z pomocnej školy *15*
-
-
-
-
-
akatosh hodně zoufale tu vnucuješ svůj divný názor, prostě někdo má rád rpg v propracovaném světě a někdo hack n slash s metrosexualem a 400 kilovým mečem
-
Další zbytecnost pro lidi co si mysli ze dokážou byt lepsi nez placeny vyvojari. jeden z tisice modu se tomu mozna priblizi. Ale hlavne ze komunita zije..jucheej *7* *7*
-
-
"Další zbytecnost pro lidi co si mysli ze dokážou byt lepsi nez placeny vyvojari."
Souhlas. Ten skvělý inventář z Oblivionu nebo levelování itemů, to může vymyslet jen placený vývojář. -
-
nebude to tím, že "placený vývojář" často nemá ani právo vymýšlet, ale jen splní zadání kravaťáků, kteří ho platí? *1*
-
-
Flashi flashíku, kdyby jsi to aspoň myslel jako trolling...
-
-