Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Medal of Honor: Airborne?
  • ja nevim, podla mna je ta grafika skvela. Celkovo sa na tu grafiku tesim, teraz hram COD IW a vyzera to perfektne velmi realisticky. Skus si to pozriet na inom monitore :D
  • Proč to vypadá zas tak ... hnusně? Podivný sépiový barvy, modely postav jak z roku 2010. Neberte mě špatně. Jasně, že jde hlavně o hratelnost, ale proč si jedna z největší AAA značek s obrovským rozpočtem, kupou vývojářů a ambicema prodat miliony kusů nemůže dovolit lepší grafiku?
  • TheGGG
    a to mám jako kvůli náckům a jejich prašivým kolaborantům brečet? Jistě, normální náci nebyl zlý, jen obyčejný voják, tak jako každý muslim není zlý, jen tiše souhlasí a tak jako každý rusák nebyl brutální komár, ale přesto byli součástí ohavného systému na kterém se podíleli, lítost k ním cítit nebudu. Dobře že se hraje za bojovníky svobody...
  • Myslim ze to je jasne o com pisem. proste ako cs go. Ten herny styl je diametralne odlisny od battlefieldu, zboznujem to napatie, tu sutazivost ked prehravas snazis sa dotahovat kolo po kole, polozis bombu, strazis pristupove cesty, nacuvas aby si pocul kroky.
    Alebo ta odstrelia a bombu defusnu sekundu pred detonaciou.

BF je takemuto hernemu stylu na mile vzdialeny, Respawnfield :D:D
  • To že v BF neslyším jednoho chlapíka za zády by se i dalo přežít, ale praavidelně se mi tam stává, že mi za zády třeba 5 vteřin jezdí tank, který není slyšet (BF 3 a 4) *1*
  • To je fakt, ale i v battlefieldu muzes pokosit diky sve sikovnosti jeste vic lidi uplne sam:)
  • co tak search and destroy ??
  • jamar28
    pan Hnědý: Protože angličtinu přece vymysleli Američani, že jo...
  • A ty přestaň používat anglický výrazy,když ti tak vadí američani.To jenom poukazuješ na to,že jsi mladý nezkušený hoch.Tipuju okolo 16ti let.
  • Podle nadpisu to bude Ultimate CoD rehash
  • ja tiez, hlavne dufam v klasiku search and destroy apod. Mohli by trochu ubrat tej arkadovosti a rychlosti, dufam ze nebude autoheal. Uz len ten pocit ked vyhras kolo s 10hp.

Battlefield je ina hra, nemam ho moc rad. Len tak si zastrielat zabavit sa preco nie. Ale ak ma clovek rad vzrusenie a sutazenie je BF nuda pretoze ty ako jednotlivec sa stratis v dave hracov, zatial co v cod 5vs5 snd vies svojou sikovnostou a skillom vyhrat aj 1vs4 ak zostanes sam. To je uplne iny pocit z hry ako pri battlefielde
  • Paulcz
    Co to je za kecy, ve válce vždycky nikdo nic neví.. nebo spíše vědět nechce? Wehrmacht sice nebyl označen za zločineckou organizaci, ale válečný zločiny páchal a pak samozřejmě to byla celá hybná síla nacistické agrese, na které to vše stálo. Je úplně jedno jestli to byl táta od rodiny nebo zapálenej nácek. A pak to jde ještě dál do civilních zaměstnání, každý kdo se na té válce podílel nesl svůj díl odpovědnosti. To samé u nás, asi si nikdo za rámeček nedá, že ve Škodovce vyráběl pro Německo.
  • Jo,američani jsou hrozný nacionalisti,ale pořád je to jejich hra.A ty tady nadáváš na amíky,ale v každym druhym příspěvku,použiješ nějakej anglickej výraz.Že by amerikanizace?
  • Jack1947
    Černej kapitán Price lol tak to nee radši *2*
  • Jack1947
    Já to vidím jen spíš jako přepis Ardeny byli v United offensive.. ale třeba COD2 mělo i bojování v Itálii a Egyptě.. a tady to nejspíše nebude.
  • Jack1947
    Už to nefetuj ty Sjwe :D
  • Jack1947
    Taky mi ten patriotismus leze delší dobu krkem... fuj. Co se dá dělat Amíci budou chtít být vždy ti nejlepší... nikdy ne zlý. Němci si nezaslouží mít kampan v žádné fps hře.
  • Jenže to se nemůže... pak by totiž mohli vyplavat na povrch další jiné věci a to by nebylo dobré... :-)
  • jamar28
    Protože by to bylo originální a neokoukané. Čechy střílet těžko, chybí tu nějaké významnější válečné události, snad naopak zahrát si třeba za Gabčíka a střílet vlny nácků v kostele.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit