Přejít na výpis diskuzí
Oficiální oznámení Call of Duty WWII: kooperativní zombie mód, vylodění v Normandii a MMO prvky
26.4.2017 | Adam Homola
152 příspěvků
-
Ok, tak si uděláme rozbor
1. Močka - trapný vulgární nick, pravděpodobně troll - špatně
2. Jednoduchej člověk vidí - kombinace nespisovné češtiny a bezdúvodného neopodstatněného povyšování nad ostatní, ačkoliv dle tvé rétoriky a stylistyky to spíše působí, že do té skupiny sám patříš - každopádně špatně
3. Jéé super! Konečně den D! - nepovedený pokus o vtip a opět chybná asumpce, že pokud někoho zaujme určitá historická událost nebo typ misí ve hrách, má to spojitost s inteligencí daného hráče. CoD ovšem nikdy nebyla hra cílená na historiky intelektuály. Špatně
4. Konečně si zastřílím pár nácku! Zlí náckové!! - Jistě, protože to že vyhladili půl Evropy z nich dělá hodné hochy, samozřejmě že to byli hajzlové.
5. Náročnější(vzdělanější) člověk vidí - opět zcela chybný předpoklad, který sis vycucal z prstu, pokud se navíc sám mezi ty nárocnější/vzdělanější chceš řadit, asi tě čekají dost špatné zprávy.
6. Ah, 5 let války přeskočeno.- Irelevantní, toto bude mít s realitou společného ještě míň než BF1, na to jaké období zpracují moc nezáleží
7.Škoda - těžko říct, to poznáme teprve až to vyjde -
SJW koment™
-
Myslíš že 12ti letí kiddos vědí o něčem takovém jakože existovalo nějaké zasobovaní a že ještě k tomu bylo odřiznuto? Respawn by trval o něco déle a děcka by brečeli a mlatili do klávesnic.
-
P.S.
Jeste bych uvital zakomponovani realnych zvuku do hry. Treba v Battlefieldu se mi stavalo (a proto tu hru nemam rad), ze mne zapichnul zezadu nozem borec myslici si jaky ma skill. Pritom v realu bych ho musel slyset. Opet zvuky ma dobre udelane Playerunknowns Battleground, kde slysite kroky nekoho, kdo se priblizuje. -
Co se týče Battlefieldu tak je to trochu přehnaný. Když by se dalo spawnovat pouze na zabraných bodech, tak by ta hratelnost byla úplně jiná, možná i lepší. Co se týče CoD, tak starší díly měli skvělý spawn systém, kdy se hráč objevil v místě, kde bylo zrovna nejvíc spoluhráčů. Vznikl sice tak "spawn kill", ale ten systém fungoval. Teď se prostě hráč objeví na náhodným místě na mapě, aspoň mi to tak přijde, a celkem mě to štve. Jsem zvědav jak MP bude vypadat, jestli to bude jako starý dobrý CoD a nebo to celý nějak překopou.
-
Přečetl si jen nadpis článku a začal držkovat. Typické pro zdější diskuze.
-
Taky bych uvital v MP nejake smysluplne "objectives". Jiste neni realisticke a nedava zadny smysl nahodne zabirani ABC bodu na bojisti, vzdalenych par metru od sebe, mezi kterymi hraci nahodne pobihaji a rodi (spawnuji) se tam. Rekneme ze mate body ABC, z kterych je B uprostred a body A a C jsou zabrany nepritelem. Jaky smysl ma jit na B a ocitnout se v obkliceni, kdyz ty body jsou navic anonymni bezvyznamne jako napr. schody nebo kavarna?
-
Hra za Němce by mohla ukázat hnus války mnohem lépe než padesáté zobrazení toho zpackaného vylodění Američanů.
-
Ja bych uvital MP kde by byly nejake postihy na respawn, protoze je nerealne aby se primo na bojisti "rodili" novi hraci a kazi to zazitek. I kdyz v nekterych pripadech je to na miste a simuluje to posily, napr. pri vylodeni porad prichazeli novi vojaci. Ovsem napr. Nemci meli zasobovaci trasy odriznute. Tahle herni mechanika (respawn) musi byt nastavena citlive, prikladem hry kde je to dovedeno az do absurdna je Battlefield, kde se vojaci spawnuji po nekolika sekundach dokonce na prostoru, ktery se snazite dobyt (treba na schodech).
-
Co sem napsal špatně podle tebe?
-
Nesmysly co píšeš
-
Co se ti nezdá?
-
Ty jsi opilý a zfetovaný už takhle ráno?
-
Právě že všichni. A proto remcaj *1*
-
Jednoduchej člověk vidí: Jéé super! Konečně den D! Konečně si zastřílím pár nácku! Zlí náckové!!
Náročnější(vzdělanější) člověk vidí: Ah, 5 let války přeskočeno....škoda -
Test
-
Doufal jsem v kampaň za Brity ale zase to bude jen o amíkách a to mě nebaví
-
Proč zabijet čechy? Znáš vůbec jiné bojiště než to západní od roku 44-45? Podle toho co píšeš si jeden z omezenců který má v hlavě zafixovano co němec to zloun. Víš o tom že v Ose bylo víc zemí než jen Německo? A víš o tom že i Němečtí vojáci konkrétně například na východě v roce 42-43 v operaci Blau na jihu sovětského svazu zažívali větší pekla než nějací amíci? (Koukat na poslední let ze stalingradu muselo byt ku*va depresivní..)
-
No část kampaně ve stylu filmu Bílé peklo by nebylo vůbec špatné, o tom si ale v dnešní době můžeme nechat jen zdát.
-
Historii píší vítězové. A každý v té válce spáchal zlé věci. Němci nebyli jediný kdo vozil lidi do koncetráků.
A kdo mluví proti kampani za sověty, nebylo by špatný hrát za čechoslovaky u Sokolova nebo na Dukle.