Přejít na výpis diskuzí
Oficiální oznámení Call of Duty WWII: kooperativní zombie mód, vylodění v Normandii a MMO prvky
26.4.2017 | Adam Homola
152 příspěvků
-
zase jeden omezenej ignorant co vidí za Německým vojákem automaticky zlo, škoda že si nežil v nacistickém Německu a nebyl vojákem "zla" to by byla nádhera co ?? kdyby sis nemohl zvolit...
-
Tady je ale toxická komunita.Všichni tady nadávaj na den D a že chtějí hrát za více národů.U Batlefieldu 1 zase držkovali,jak je to multikulturní.Osobně bych byl rád za více národů.Nicméně kampaň za nácky by mohli vynechat.Nevím,co mají mladí za úchylku hrát za zlo.Asi mají nějaký komplexy a cití se potom drsní.Ale být zlí nebo hloupí není "cool".
-
Call of duty 2
-
Nice, 1/4 text zbytek reklama. To je takovej problem tu grafiku nastavit aspon do stejne barvy, ta bila tam proste vypaluje oci a neda se cist text.
-
uff, neviem ja mam diametralne odlisny nazor.
Netusim co je na tom tak zle ako pises ???? Po vizualnej stranke to vyzera dobre, to ako to zostrihali je praca video editora a s kvalitou hry to moc spolocne nema. -
ti co tu pcuju, zase WW2 zase Day D.
Za 1. COD 1,2 su stare 12 rokov a viac. Dnesni 17, 20 rocni to ani nepoznaju mozno to ani nehrali. Takze to bude pre nich novinka, vojnova hra z 2sv vo filmovom spracovani.
Za 2. COD bolo skvele v online hrani 5vs5 search and destroy apod. , co by sa mohlo vratit.
Maju vyjst tituly ako Quake champions a Unreal tournament, preto sa drzat herneho stylu AW a IW by bola samovrazda. -
Snad jeden z nejhorších trailerů na CoD. Na tohle jsem čekal několik let, možná i 10 let, vidím to, že to bude průser, který pomalu CoD zakope. 2 roky ve vývoji ? Nevím zda nejde o vtip nebo o překlep, ale pokud tomu opravdu tak je, tak můžeme očekávat velmi krátký SP a možná dost nechutně podprůměrný MP a rozhodně CoD vylodění na Omaha beach nezachrání...
A když už jim padá v traileru framrate v některých záběrech pod 60fps, mohli to hodit aspon na filmovych 25fps pro lepsi pozitek. Zlatý CoD a CoD2.
Bude to naprd a každý rozumný člověk usoudí, že šli s tím na trh jen kvůli investorům. Škoda -
v ktorom cod bol den D ?
-
Možná ta kampaň na jedno zahrání.. problém, že se to bude déle stahovat než hrát.
A co se týče MP tak tu není nic lepšího než Darkest Hour (RO1) mod. -
nj me by se taky libilo hrat za takoveho sima hayhu a strilet rusaky ve finsku, ale kvuli tomu, ze to nedostanu se mi nechce nadavat na jinak dobre vypadajici hru z jine casti druhe svetove, zbytecne si kazit den :)
-
tohle je už syndrom pc hráčů. Jsou nespokojeni se vším, ještě nějaké ISO RPG z KS, tam si zaonanují, ikdyž to samozřejmě ani nehrají, jen si na tom mastí ego.
-
Já vím... je zto nějaká moda Equal race či co ( když ne Gender bender :D)
-
Sice se jde s Normandií na jistotu, ale dejme tomu. Snad to dopadne lépe než Battlefield 1.
-
Taky mě mrzí že tam nedají i něco jiného... těch operací byla fůra a Američani se hodně jich učastnily také... takže jen DenD je zklamání. To už zná každý pomalu kojenec *12*
-
To ano, ale jsme v roce 2017 dnes se cpou negři všude ať se někdo náhodou neurazí.... I tak se divím
-
Poslední dobré vylodění bylo tuším COH1.
-
Dávali by větší smysl než v 1světové... https://en.wikipedia.org/wiki/Nigerian_Army
-
Az si najdes praci, spekoune
-
Nezdá se mi prostě to že je to opět a zas Ryan.... *10*
-
Stačilo by hrát třeba za Itala, ti nebyli moc spokojení s tím že museli bojovat po boku němců. Nebo jakejkoliv jinej spojenec němců. Ale to je na dnešní dobu asi moc ostré. Dali tam rači Den D, jen se divím že sem neviděl jediného negra v traileru.