Přejít na výpis diskuzí
Oficiální video z nového raidu pro World of Warcraft
16.6.2011 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
To bude asi tím, že jsem si to tak dal naschvál ... Když napíšeš originálně Rorschach do gůglu tak ti to najde švýcarského psychologa ;) a to jsem nechtěl,takže trochu brainu ;)
-
Kolik rádoby Vanilla hráčů dala celý content? 1%...
-
Prosimtě, vždyť to je tak zjevnej troll...
-
dalsi co nevidel ani logovaci screen... mam 36 a v gilde mame priemer 25-30 najstarsi ma myslim cez 50, ak narazas na to ze sme deti povahou..ok. Hram 6 rokov, zacal som BC ale na zlom serveri, tam to bola hroza (severania, slaby progres pred lk mali akurat zulaman v polovici..) po 2 okoch som presiel na TH a od vtedy som si aj zahral, a nemyslim ze by taky Lich king na 80 lev HC, alakir 25 (pre mna neskutocne peklo ako meleeka :-) neffarian na HC boli bosovia ktorich zdolaju nejake random grupy nie to este deti. takze by sa mali uz konecne vyjadrovat ludia co nieco o tom aj vedia.. maly priklad: raz mi frajo z freecka rozpraval ako zlozili sindragosu a vraj co sa mi na nej trapime, ale ked som sa ho spytal ake ability u nej fungovali na free, povedal ze ake ability??? ona tam len stala a hryzla az kym ju nezabili... ale vsade prezentoval aka je sindra lahka..
-
A koho to zajímá *1* *1*
-
Tady zas někdo nechápe význam textu. O mém vlastním názoru na WoW jsem záměrně nic nepsal. Kdo že je ten "odporář"? Jinak se zbytkem souhlasím a podporuji, co se týká rekreačního hraní MMO.
-
Já nic nekritizuju. Já se mu směju *1*
-
Hm misto argumentu kritizujes lidem nicky? Ty ses asi dobre v hajzlu :D
-
Tak za prvy ja vim co byla vanilla a co je dnes, za druhy mi vysvetli proc teda vetsina hracu z vanilly nadavaj na dnesni stav wowka, a za treti zkus pochopit, ze prave vuci nam, co hrajeme od vanilly, je nefer prizpusobovat hru casualum a rookies, sice s tim nic neudelame, ale pravo bejt nas**ny mame. Navic nevim, kde si vyhrabal, ze obtiznost bossu se dnes rovna obtiznosti vanilla bossum. Pokud jsi hral endgame content vanilly (jeste na 60ce samozrejme)) a progressoval si treba hakkara na realmu, kde jeste nebyl kill, a samozrejme pokud si to jeste pamatujes, tak nemuzes nikdy rict, ze jsou dnes stejny obtiznosti.
-
Ehm...je to RorschaCh, ty génie...
Víš co...stačí kousek "brainu"... *3* -
Preklep v textu clanku: "s nového raidu".
-
samozrejme, s urovni obtiznosti hry klesa i kvalita, sehranost a um guild a hracu.. spousta lidi si mysli, ze je to dnes obtizny, ale to je proto, ze nemaj tu moznost srovnat to s vanillou, kdy to bylo mnohem obtiznejsi a progress byl tedy mnohem zaslouzenejsi a hrac z nej mel vetsi radost... neni to fer vuci hracum, kteri hraji wowko od vanilly, a taky jich vetsina diky tomu s wowkem sekla
-
Meles totlani sra*** ano wowjo je jednodussi ,ale proc by Blizard mel delat hru pro 2% fanatilu co u hry sedi 24 hod a zbytek co si plati hru budou jen civet s otevrenou hubou ? A milej zlatej, podivej se kolik guild ma pokoreno 13/13 na hard modu moc jich urcite neni a v obtiznosti bossu se vyrovna a nekdy i pretci slavnou pos***nou vanilu, kde nejen ze byl item vzacnost ,ale uz jen priprava na raid zabrala nesmyslny grind nekolik hodin na buffy a jine zhovadilosti , ktere otravovalo hru vsem normalne smyslejicim hracum, tak tady furt nebrecte nad vanilou ,kdyz v podstate ani nevite co je dnes a co je vanilla.
-
souhlasim s vrookem. všichni mají všechno a hned. dřív to bylo těžce vydřené a hlavně player měl radost, že má item, který nemá každý druhý :)
-
co to tady melete zas o grafice? WOWko je pomalu starší jak vaše první kompy. když vyšlo, tak tady většina listovala ve slabikáři (soudě podle keců). od dob vanilly prošlo WOW tak radikálníma operacema, že už prakticky ztratilo svoje kouzlo. každý patch měl za úkol přitáhnout přesně ty paka, kteří se na předchozí verzi dožadovali spamem KDE že mají co a jak dělat. a když WOW dosáhlo verze,kdy vám šipečka musí ukazovat směr ke každe pi*ovině a doprovodný text navíc onu pi*ovinu odůvodňovat (cataclysm), tak už nepotřebujete ani kousek brainu - což znamená,že si začnete stěžovat na něco jiného, napřiklad remcy ohledně grafiky. přesně kvůli takovým lidem jde herní branže do sraček. HAWK
-
Jak koukám Aoyagi je typickým příkladem odporáře ke každému příspěvku... nevadí... jestli se ti to nelíbí tvoje věc, já hraju WoWko rekreačně... umím zatím jenom 2 HC taktiky a stačí mi to. Raidy nechodim, jelikož na to prostě nemám čas, ale přijde mi, že je to teď vyladěný jak pro hráče co hrají jako já, tzn. občas si rádi zajdou dung nebo dají BG. A hráče, ktré baví chodit 25 raidy a mají na to čas... Blizz musel ustoupit z náročnosti a to především časové, jinak už by to nikdo nemohl hrát...
-
WoW = je velika SuperTotalUltraMegapicovina pro deti
-
nejvetsi problem tohoto patche je, ze sice dostaneme novy raid, ale slozit ty soucasne uz bude velice snadne a ke gearu na ktery se lidi nadreli se dostane skoro kazdy. blizzard rikal, ze uz toto nikdy neudela, ale je ot tu zase :(((
-
no ja bych nerekl, ze sem malej blbecek a uz vubec nemam vsechno item level 372. spis bych rekl, ze to je docela tezke a jen opravdu sehrane party slozi sinestru. vetsina guild zamrzne na tom, ze progresuji nefariana, chogala, nebo alkira. na druhou stranu mozna ti mali blbecci zase maji vice casu :D
-
Třeba i takovej pašerák má hodně pozitivních ohlasů.