Přejít na výpis diskuzí
Oficiální video z nového raidu pro World of Warcraft
16.6.2011 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Ukaž mi malého blbečka s plným 372ilvl gearem za dva týdny.
-
Od vanilly jsem hral na official serverech, hra se pro me s kazdou expanzi zhorsovala. Casy, kdy mit nejlepsi gear a raidovat nejvyssi instance znamenalo ze se musel celej raid snazit a dostat ze sebe maximum, jsou pryc. Dneska kazdej malej blbecek, kterej zacne hrat, ma za dva tejdny 85ku a za dalsi dva tejdny ma nejlepsi gear. O takovou hru sem ztratil zajem.
-
Jediove nebudou OP, to si nemuzou vyvojari dovolit, pochybuju, ze po tak dlouhy dobe vyvoje pokazej hru tim, ze bude nejaka classa moc OP. Maximalne to bude u nektery classy blbe vypocitany a bude silnejsi nez jina, jako to bylo ve wowku a pak sou prehnany reakce ubrecenejch hracu, ze je treba paladin moc OP atd. Navic kdyz si proctes fora, tak neni znamka po tom ze by vetsina hracu chtela hrat za Sitha/Jedie, je to vyrovnany, mozna mi prijde, ze hodne lidi chce hrat naopak za Bounty Huntera.
-
jj pravda dost lidi bude Jedi ale SIth je stejnej ne? akorat druha strana XD
-
ty vole ty si pracurak todle se uz neda komentovat
-
no na SWTOR se taky tesim jne mam strach ze bude 90% lidí chtít hrat za Jedie :-D jako to u SW bejva a to budem ozna pak trochu nevíhoda kevsemu se dá osekávat ze bude Jedi docela OP, no sem zvědav jak se to biowaru podaří vyvažit všecko
-
Report:
Quest girlfriend banged complete=100000 xp
Muff level up + sex perks unlocked -
druhej prdlajz, hrál jsem WoWko věrně kolik let, ale už je mi taky ukradený. Já teď leveluju v reálným životě.. *1*
-
časem zjistíš, že těch 3x5hodin týdně se dá využít daleko lépe. Byl jsem WoWkař kolik let, nejvíc mě štvalo to zjednodušování. Znám ten pocit, když se podaří pokořit pořádného bosse, ale něco dokázat v reálném životě je ještě lepší *1*
-
Hrál jsem WOW 7 let ale před pulrokem jsem zkoncil hned po chvilce Cataclysmu XD už to prostě nejni ono :-) a ted se dost těším na SWTOR.Wow neodsuzuji někomu se líbí a někomu ne.U mě je to 50 na 50
-
Jednoduse a vecne ti na to odpovim - Lidi to hrajou protoze sou na tom zavisly a sve mrzke sebevedomi v realu ukaji ve virtualnim svete kde neceho dosahnout je mnohem jednodussi. Vim o cem mluvim, sam jsem byl na Wow zavislej a opravdu nejde na nem bejt nezavislej...
-
Jistě, protože je prakticky nemožné, aby se někomu nelíbila jedna stará hra, že.
-
Většina negativních komentářů pochází od lidí co hrajou neofiky a vůbec netuší jak to vlastně má celé fungovat... *3*
-
No jo, tak jsou to idioti. Ale tohle je v každém MMO...
-
To ano, protože Elwynn Forest byla nejstarší zóna ve WoW (ještě s Westfallem). Dnes to vše vypadá jinak :-)
-
Tak ty staré lokace, jako např. Elwyn Forest jsou už celkem škaredé, ale ty nové, co přišli s datadiskem Cataclysm jsou úžasné.
-
Ale prdlajs mě je wow naprosto ukradený takže ho nemám rád ale ani ho nesnášim :D
-
navic je to proste komplexni svet kam se da uteci pred tim posranym skutecnym a na chvili na nej zapomenout; to ze se trosku kurvi a preplacava pribeh a ze blizardu dochazeji napady je pravdy, ale i presto je to nejlepsi mmorpg jake kdy bylo a troufam si rici ze jen tak neco ho neprekona, kor kdyz vememe do uvahy vanilla wow, ktere melo neuveritelne kouzlo
-
i pres tvou ironii faktem zustava, ze jen maloktera (temer zadna) guilda vymysli strategii na bose, ostatni jedou proste podle toho
-
Kdybych měl desetikorunu za každýho vocasa, co prorokuje, jak to a to MMORPG rozseká WoW, nemusel bych chodit do práce *1*