Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

krásná grafika a krásné efekty jsou důležité, zeldu jsem měl možnost vidět a ta hra je jak z éry ps3, že tam hoří trává nic nemění na tom, že efekty jsou nijaké a o AI se toho taky moc říci nedá. 60fps pro mě nic neznamená, hry jako horizon nebo mgs5 jsou ve 30fps naprosto v pohodě. Far cry 2 je další příklad hry, která je tak špatná, že nějaká hořící trává to fakt nezachrání. A i tam byla AI mizerná. Tedy v podstatě jako v každé hře. Ani ten MGS5 neměl nějak geniální protivníky. V podstatě nabíhaly do baráku a nechali se kosit jako v každé jiné hře.... takže asi tak k tvému "rozboru"

• iSpirit

snažím se tím dokázat, že ten engine kromě grafiky nic neumí. Kojima když měl čas na Fox Engine, tak počítal s fyzikou, A.I a ještě 60FPS. Tenhle engine počítá jen s grafickou krásou. Zelda je mi u zadku, jen je to hezké porovnání. Mohl jsem hodit např. Far Cry 2, kde je ta interakce fantastická.

https://www.youtube.com/watch?v=qEGWtyJAkO0

tady další díl zeldy vs horizon.

• TheGGG

a tím se snažíš dokázat co? Horizon byla výborná hra, rozhodně lepší jak overrated zelda, která je navíc graficky tak 10-15 let pozadu (slabý HW). Jestli tento výpotek nějakého nintendo fanboye má být tvůj důkaz, tak jsi opět selhal. Z toho videa je spíš vidět, jak zelda šíleně zaostává za dnešním standardem

• iSpirit

https://www.youtube.com/watch?v=aVPXKdSEGNQ&t=155s

ne, není.

• TheGGG

proč tu zase trolluješ, decima engine je jeden s nejlepších enginů dnešní doby a pro open world hry je naprosto geniální...

• iSpirit

Death Stranding je silný zážitek. Mám z té hry pořád skvělé pocity. Např. když jdeš bílou tmou, zakopáváš, nemáš energii, nemáš vodu. Nic nevidíš, dítě řve a pak uvidíš deštník, kde si zpočneš, uklidníš dítě a začne hrát Low Roar od člověka, který to tam vložil. Do teď mám husinu. Myslím si, že je to vskutku první AAA art hra na této generaci a ne žádná vyhulená hipsteřina. Je to fakt meditativní cesta. Jen to chtělo více hardcore boss-fighty, automatické seřazovaní věcí do batohů, důraz nákladu na motorku, lépe zvládnutou třetí kapitolu, lepší engine, lepší A.I. Tady jde vidět, že ten engine tvořili pro hloupější hru stylu Horizon. Když si vzpomenu na A.I v MGSV, tak jde vidět, že ten engine je jen krásné pozlátko. Naštěstí je to spíše poetická, meditativní cesta, proto ten mizerný engine tu hru nepotopí.

• TheGGG

slabší rok, ale pár pecek a nebo jen slušných her se našlo, zde list toho co jsem si užil:

1. Resident evil 2

2. Sekiro

3. Death Stranding

4. DMC 5

5. Jedi Fallen order

6. Days Gone

7. BFGA II a 8. Terminator Resistance

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit