Přejít na výpis diskuzí
Old Republic se dočká (nejenom) vztahů postav stejného pohlaví
3.1.2013 | Petr Poláček
85 příspěvků
-
Nevim jak ty, ale tohle prave ja vidim jako velkej problem - ty si reknes "hraju zadara, tak bug sem nebo tam ..." ... ale prave tohle by melo vyvojare tocit doslova extremne - duvod k duvodu, blbost k blbosti, ale ve finale ... za toto ze bych mel platit? To bych musel bejt silenej.
BTW: Servery padaj jak svestky, staci se podivat na ofiko fora, pravidelne o vikendech ... dalsi uzasna motivace si platit, abys nemoh hrat kdyz muzes ... -
Tuposlave, prober se, v KAZDY f2p hre kterou sem kdy zkousel to fungovalo minimalne tak, ze pokud si hrac nejakou dobu tu hru plati, tak (zcela samozrejme) po prechodu do f2p muze pouzivat vse, co pri tom placenym provozu ziskal. A samo, je trebas nejak omezen v novym obsahu, ceka ve fronte na login ...
Tady si ani za penize nemuzes odemnout napr banku, takze nikdy nemuzes mit vic nez 200/350k ... Tudiz si ani ZA PENIZE nemuzes nektery veci koupit (tedy pokud si nekoupis predplatny), ale jakmile ti vyprsi, tak ty veci muzes zahodit, protoze je nemuzes pouzivat ... vazne si myslis, ze toto je motivace pro platby? -
Osobne to vidim tak, ze managor za to odpovednej je zoufalej (aby ne, kdyz to lidi nechtej hrat ani zadara), a tak vyberou tu nejvetsi chujovinu, kterou splacaj za vejkend a placnou ji tam.
-
SWtor by mozna fungovala jako (spis podprumerny) singl, ale rozhodne negunguje jako MMO. Duvodu je neurekom. Problem je prave to, ze ty tu hru vpodstate musis odehrat sam, protoze neni moc s kym hrat. Nadto je ten svet pustej a prazdnej. Dobre 50% casu (neli vic) travis presunem odnekud nekam ...
Navic naprosto nezvladnuty f2p. Of f2p hry ocekavam, ze budu moct delat VSE, akorat me to vyjde rekneme ponekud draz, pokud bych chtel jako f2p hrat pravidelne, ale ne ze mi bude hra hazet klacky pod nohy a na kazdym rohu mi vnucovat "zaplat, jinak ma smulu".
Navic svet SW JE, a odjakziva BYL predevsim o valceni dvou znepratelenych stran, a to jak na zemi tak ve vesmiru. A v tomhle ohledu je to naprosta tragedie - ta loadovaci parodie a vesmirny mise ... to je doslova vysmech celymu SW svetu.
Prave proto ze je wowko na trhu roky bych od gamesy uvedene o stoleti pozdejs ocekaval, ze bude co se technicky zpracovani tejce radove jinde ... mno neni. Stejne tak bych cekal, ze bude vypiplano to, co hrace bavi a vyhozeno to, co hrace nebavi, ze ve hre bude zcela samozrejma vec jako moznost sehnat hrace na tymovy Qsty (a ne vykrikovat do chatu) ... O orovni grafiky radsi nemluv vubec, tohle musi utahnout podprumernej netbook s prstem v nose, kazda strilecka vypada lip a zvlada vpohode 60 hracu na jedny mape, vcetne techniky ... -
Nejsem homfobni, at se lidi klidne tepli, je to jejich vec, ale proc mi to sakra porad nekdo cpe pred cumak?
-
a pospichas nekam? muzes to stahovat a delat behem toho neco jinyho...
-
Vcítění se do postavy, atmosféra, trocha té realističnosti..... je to příjemné zpestření, ale nic víc v tom nehledej.
-
"Hickman se též velmi opatrně omlouvá za to, že něco jako open world PvP tento rok v Old Republic čekat nelze" - Open World PvP bude. Vyjít by měl totiž Ilum. Tady je originál: "...but do not look for massive new Open World PvP this year (outside of what I mentioned above)". A právě "above" je řeč o Ilumu...
-
Knight, Smuggler a Agent. Jiné neznám.
-
A za jakou classu je dostaneš? Já mám u sith warriora uřvanou holku, řitoleza, křesťanku a rádoby arnolda...
-
Protože nových nikdy nebude tolik jako při startu...
-
Na začátku jsem jen napsal, že prakticky všechny tyto "věci" jsou dílem genetiky. Stejně jako záleží na určitých genech, jestli mi nenaroste třetí oko, tak na nich záleží, kdo je pro mě sexuálně přitažlivý. Samozřejmě to má i další vlivy, ale to co jsem napsal snad není důvod k tomu cítit se poníženě. Vždyť jsme v tom všichni spolu, jen flusance na tváři matky přírody. *1*
-
no... první tvůj příspěvek chtě nechtě to tak činí
tohle je ale herní portál, tady se chci bavit a diskutovat o hrách a ne diskutovat nad něčem, co má odborná veřejnost vyřešeno už víc jak dvacet let *5* upřímně... pro mě je dost ponižující -
Ten článek neměl s rovnítkem homosexuál = zoofilák (hmm, zakázané slovo) co dělat. Postnul jsem ho, protože tam byla ta informace o zoofilním hnutí.
-
"snad" nestojí…
to si totiž člověk říká, jestli má cenu diskutovat s lidmi, co se ohánějí články z různých blogů a portálů… mně to pak připadá jako se bavit se svědkem Jehovovým, že nemá cenu, aby u mě pořád klepal, a on si jede tu svou *4*
když člověk vnímá termíny a pojmy, jak se mu hodí a che, a druhá strana se na tom neshodne, pak se ani taková diskuze nikdy nepohne *3* -
Tak to nekomentuj. *2*
-
no nepovídej podruhé *4* zoofilie, nekrofilie a homosexualita na stejnem stupni? to snad ani nestoji za komentovani *1* *1* *1*
-
No já bych byl nejradši, kdyby se Old Republic dočkal přednázvu ,, Knights of the,, a koncovky číslo 3 *1*
-
Koukám, že dneska, kde není napsáno, že se jedná o legraci, hned všichni berou vše vážně. Ty facepalme. *1* I když třeba v sousedním Německu je zoofilní hnutí veřejně činné hnutí. A z hlediska biologie se od jiných sexuálních deviací, jako homosexualita, v zásadě neliší.
Jen tak pro zajímavost jeden článek: http://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost-po-homosexualech-zcela-logicky-i-zoofilove-pgj-/p_spolecnost.asp?c=A121216_205034_p_spolecnost_wag -
Ano, lesby a gayové, to je přece stejná kategorie úchyláren jako pedofilové, zoofilové a nekrofilové. /sarcasm *facepalm*