Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrajou o procenta jsou tak zoufali ze i naviseni hracu o 4% jim za to stoji
  • Spades
    Obecně se mi zdá, že komunita toho chce strašně moc naráz, a BW se snaží lákat lidí obsahem, a tady je klíčová chyba...

Kdyby se vysrali na další obsah, opravili hyby, které tam jsou teď a až PAK pracovali na dalším obsahu, tak by to přilákalo staré hráče...
    • Osobne to vidim tak, ze managor za to odpovednej je zoufalej (aby ne, kdyz to lidi nechtej hrat ani zadara), a tak vyberou tu nejvetsi chujovinu, kterou splacaj za vejkend a placnou ji tam.
    • na co staré když každým dnem může začít někdo nový
      • Spades
        Protože nových nikdy nebude tolik jako při startu...
  • vec špatneho gamedizajnu obecne, to je to o čem mluvil Vavra proste na začatku si musím premyslet co vlastne chci delat a jestli to bude lidi bavit a jestli je tohle špatne tak pak už všechno další. proto je dizajner tak duležity.
    Nebo jsem taky četl názor že ta hra si mela na sebe vydelat jen na začátku a nebylo cílem aby se hrála dlouhodobe. Pak by nebyl dizajn duležity. tak jako tak jste jako hráči naleteli.
    Ovšem tohle bylo jaksi jasný už na začátku *4*
  • Toto je môj pocit ktorý som za posledný nadobudol. Môžem sa mýliť, ale dnešny hráči asi chcú byť len každú sekundu epický. Resp. v hre len žiariť.
  • Magister_Peditum
    Když už se ve hrách stále více objevují lesby a gayové, tak se třeba časem dočkáme pedofilů (no, některé asijské hry to už možná zobrazují), zoofilů (u některých fantasy postav si už taky nejsem jistej) a nekrofilů (totéž co v předchozím případě). *3*
    • Ano, lesby a gayové, to je přece stejná kategorie úchyláren jako pedofilové, zoofilové a nekrofilové. /sarcasm *facepalm*
      • Magister_Peditum
        Koukám, že dneska, kde není napsáno, že se jedná o legraci, hned všichni berou vše vážně. Ty facepalme. *1* I když třeba v sousedním Německu je zoofilní hnutí veřejně činné hnutí. A z hlediska biologie se od jiných sexuálních deviací, jako homosexualita, v zásadě neliší.
        Jen tak pro zajímavost jeden článek: http://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost-po-homosexualech-zcela-logicky-i-zoofilove-pgj-/p_spolecnost.asp?c=A121216_205034_p_spolecnost_wag
        • no nepovídej podruhé *4* zoofilie, nekrofilie a homosexualita na stejnem stupni? to snad ani nestoji za komentovani *1* *1* *1*
          • Magister_Peditum
            Tak to nekomentuj. *2*
            • Magister_Peditum
              Na začátku jsem jen napsal, že prakticky všechny tyto "věci" jsou dílem genetiky. Stejně jako záleží na určitých genech, jestli mi nenaroste třetí oko, tak na nich záleží, kdo je pro mě sexuálně přitažlivý. Samozřejmě to má i další vlivy, ale to co jsem napsal snad není důvod k tomu cítit se poníženě. Vždyť jsme v tom všichni spolu, jen flusance na tváři matky přírody. *1*
            • no... první tvůj příspěvek chtě nechtě to tak činí
              tohle je ale herní portál, tady se chci bavit a diskutovat o hrách a ne diskutovat nad něčem, co má odborná veřejnost vyřešeno už víc jak dvacet let *5* upřímně... pro mě je dost ponižující
            • Magister_Peditum
              Ten článek neměl s rovnítkem homosexuál = zoofilák (hmm, zakázané slovo) co dělat. Postnul jsem ho, protože tam byla ta informace o zoofilním hnutí.
            • "snad" nestojí…
              to si totiž člověk říká, jestli má cenu diskutovat s lidmi, co se ohánějí články z různých blogů a portálů… mně to pak připadá jako se bavit se svědkem Jehovovým, že nemá cenu, aby u mě pořád klepal, a on si jede tu svou *4*
              když člověk vnímá termíny a pojmy, jak se mu hodí a che, a druhá strana se na tom neshodne, pak se ani taková diskuze nikdy nepohne *3*
    • no nepovidej *4*
  • kdyby radši řešili podstatný problémy a ne takový p...viny... já vím, že pro hodně lidí je těžký, byť nereálný, představit si, že by mohli mít něco jako vztah v reálným životě, když mají věčně zádel připocenou k židli u PC a tudíž je to pro ně určitě velký plus, navíc chlapci už si konečně nebudou muset hrát na holčičky a přiznat barvičku.... ale v čem to dělá hru lepší?
    • Bohemund
      Vcítění se do postavy, atmosféra, trocha té realističnosti..... je to příjemné zpestření, ale nic víc v tom nehledej.
  • Shaker
    Nejsem homfobni, at se lidi klidne tepli, je to jejich vec, ale proc mi to sakra porad nekdo cpe pred cumak?
  • No já bych byl nejradši, kdyby se Old Republic dočkal přednázvu ,, Knights of the,, a koncovky číslo 3 *1*
  • Viktor_H
    "Hickman se též velmi opatrně omlouvá za to, že něco jako open world PvP tento rok v Old Republic čekat nelze" - Open World PvP bude. Vyjít by měl totiž Ilum. Tady je originál: "...but do not look for massive new Open World PvP this year (outside of what I mentioned above)". A právě "above" je řeč o Ilumu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit