Přejít na výpis diskuzí
Online platforma Galaxy propojí v multiplayeru hry koupené na Steam a GOG
5.6.2014 | Petr Poláček
24 příspěvků
-
+ ideálně nějakou centrální kontrolu všeho a nemožnost to legálně obejit! To bude panečku nádhera :)
-
Jsem staromilec.Nevim co bylo spatneho an tom, koupit si hru v pekny krabici a barevnym manualem, naistalovat ji a hrat.Podle me to fungovalo dobře a pripadne updaty clovek bez problemu sehnal taky.
Uz je asi jina doba, dneska zrejme hraci potrebuji milion dalších prkotin aby mohli hrat hru.Padam do mdlob když vidim lidi co odmitaji hrat nebo koupit hru když nemá achievmenty nebo sberatelske karty.
Dnesni hraci zrejme vyzaduji aby byli i při hrani ciste single hry soucasti nejake online komunity, kde si když uz nic jiného aspoň v diskuzi muzou poměřovat pindiky. Cela tahle zalezitost je stejne jenom o tom aby si lidi nepripdali jako samotarsky pitomci, co nekde v potemnelem pokoji bez sexu hraji hry. všechny tyhle online vymozenosti lidem dodavaji pocitu vetsi normalnosti, pac byt online je dnes tak moderni a in. ja nevim, asi zase zacnu skladat plastikovy modely, a na tohle se vykašlu:) -
"Až doslouží Windows 7, tak snad už SteamOS bude dostatečně rozšířen." WHAT ?
-
Zajímavé, nicméně mě Steam platforma už natolik pohltila vyhovuje mi, že už nic jiného ani nechci. Steam kody jsou k zakoupení v akcích pořád a všude. Až doslouží Windows 7, tak snad už SteamOS bude dostatečně rozšířen. PS4 + Steam, pro mne herní platformy, které se náramně doplňují.