Přejít na výpis diskuzí
Onlinovka ReRoll chce mít otevřený svět o velikosti Země
4.2.2014 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Myslim že vývoj se zastaví v okamžiku, kdy začnou scanovat vojenské základny v Řecku
-
-
Tak tohle mě, milý pane (či dámo), opravdu rozesmálo:))
-
-
Pěšo přes Saharu. Nadél. Nemůžu se dočkat.
-
-
v realnom case :)
-
-
samosebou!
-
-
-
Kdo na tohle skoci je blazen. To muze byt jenom marketingovy tah za kterym je nejaky zadrhel a nebo podvod. Prezentace obsahuje pouze photoshopem upravene fotografie z katalogu, ktere maji vypadat jako modely. Staci si predstavit kolik problemu by prineslo jenom naskenovani samotne Prahy. Nepodarilo by se zajistit konzistentni podminky pro nasnimani textur. I kdyby se to povedlo, pak ta neskutecna prace vycistit to od lidi a aut a pridat tam virtualni postavy a objekty, i to by byla prace pro velky tym na dlouhe roky. Demonstrovat to na liduprazdnem kousku kopce, nezlobte se, ale delaji z lidi voly. Kdyby si vytycili jako prvotni ukol treba verohodne zpracovani mapy 20x20 km, a na plose 1x1 km by demonstrovali jakou to bude mit uroven, pak bych to povazoval za prislib, ze to neco muze prinest. V teto podobe to vidim spise jako podvod. *3*
-
Už jenom data Google Earth zabírají neuvěřitelné množství místa a to jsou jen fotografie. I kdyby to stáhli na polovinu, tak si takové serverové pole nebudou moci dovolit. Tohle jsou jen velkohubá prohlášení. Naskenovali horu s jednoduchou geometrií a už mají plány na komplexní města. Nakonec to dopadne tak, že tam s vypětím sil dotáhnou několik lokací, pak změní model na f2p a po nějaké době po hře neštěkne ani pes.
-
aha takze isometricky DayZ kdy na pozadi bude google street.. ne dekuji nemam zajem..
-
-
Tak nějak to vidím i já
-
-
Google Earth: The Game
-
No nevím ... zní to sice zajímavě, ale to pro pojení s mobilem a pořád aktivní postava ve hře mě celkem odrazuje. Nějak nemám chuť hrát tamagoči.
-
Pokud se nebudu moct z 1st/3rd pohledu rozhlednout po okoli treba v Riu, New Yorku atd, kam se asi nikdy nepodivam, tak to pro me trochu ztraci kouzlo a rozlehlost mi prijde zbytecne nevyuzita, celkem tim ztraci kouzlo
-
já tomu nevěřím příde mi nemožný udělat mapu takových rozměrů a i kdyby to šlo tak by ten svět byl úplně prázdnej, protože pochybuju že to bude hrát 7 miliard lidí
-
No nejvíc mě zajímá, jetsli mají víc než ty dvě letadýlka co jsou na videu....
Hezky to zní, ale to je tak všechno... Až mi ukážou mapu s rozlohou nicotných 100 000 kilometrů čtverečních tak řeknu že mají šanci....