Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten Váš přehrávač je fakt hroznej. :)
  • Dost pochybuju, kazdy kus travy bude mit stejnej mash. To samy treba voda, snih, pisek apod. Opraveu bych se nebal toho e to bude mit dohromady stovky GB.
  • pripadne simulatori autobusu kde jazdis po sedej texture:)
  • Thorleif_cz
    Nerdstvo přece, sakra, v reálu necvíčí... No ne? *1*
  • absoluitne souhlasim, celej svet tam nebude a pokud pouziji primerene dat tak aby se v tom clovek neutopl bude to bezva. Kdso rika ze je sahara nuda at se podiva na mars simulatory kde lidi jezdi po oranzove texture hodiny:)
  • smejki
    samosebou!
  • Kallessin183
    No nejvíc mě zajímá, jetsli mají víc než ty dvě letadýlka co jsou na videu....
    Hezky to zní, ale to je tak všechno... Až mi ukážou mapu s rozlohou nicotných 100 000 kilometrů čtverečních tak řeknu že mají šanci....
  • v realnom case :)
  • Jam97
    Trošku mě napadlo, co když se na města vykašlou ? Proč, kdyby byli města lidi cestovali po planetě ? Já v tom čuchám nějakou apokalypsu :D
  • já tomu nevěřím příde mi nemožný udělat mapu takových rozměrů a i kdyby to šlo tak by ten svět byl úplně prázdnej, protože pochybuju že to bude hrát 7 miliard lidí
  • Je to survival, takze prezit. Cim chcou ale vyplnit to obrovske piskoviste, aby to bylo zabavne to si nedovedu predstavit. Aby to pak nebyl survival pro tvurce a jejich srajtofle.
  • smejki
    Pěšo přes Saharu. Nadél. Nemůžu se dočkat.
  • XorxoxTalarius
    No a tady se dostavame k tomu ze se do dalsich lokaci budes muset dostat a dotahnou se dodatecne, navic prece nemusis drzet na disku veskera data, muzou je dropovat. No kazdopadne uvidime co z toho vznikne
  • Khanemis
    Tak tohle mě, milý pane (či dámo), opravdu rozesmálo:))
  • Khanemis
    Tak já vůbec nemluvil o tom, že by to naskenovat nešlo, to jsmese nepochopili. Jen mi jde o to, že pokud chtějí dělat všechny podstatné věci jako unikátní modely, tak velikost dat bude ve výsledku opravdu ohromná. Vezmi si, že dnes se většina her dělá tak, že se světy staví jako z lega, z jednotlivých dílků, a aby to nevypadalo genericky, tak se přihodí navrch několik unikátních objektů:) Jenže když mluví o tom proklamovaném totálním realismu Země, tak mi z toho vychází, že se budou snažit zpracovat unikátně co nejvíc prvků na mapě. A to už je celkem náročné nacpat to na cílový počítač hráče:)
  • Myslim že vývoj se zastaví v okamžiku, kdy začnou scanovat vojenské základny v Řecku
  • that's not gonna happen...zní to jako totalni nuda....kdyz clovek hraje hry tak chce zazit neco co v realu nemuze, proto je tolik oblibene fantasy...uz vidim jak jdu po praci cvicit s postavou ve hre *12* *12* *12*
  • Škoda, že jsem se z toho článku nedozvěděl, jaká má být zápletka té hry.
  • GlaDOS
    Už jenom data Google Earth zabírají neuvěřitelné množství místa a to jsou jen fotografie. I kdyby to stáhli na polovinu, tak si takové serverové pole nebudou moci dovolit. Tohle jsou jen velkohubá prohlášení. Naskenovali horu s jednoduchou geometrií a už mají plány na komplexní města. Nakonec to dopadne tak, že tam s vypětím sil dotáhnou několik lokací, pak změní model na f2p a po nějaké době po hře neštěkne ani pes.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit