Přejít na výpis diskuzí
Onlinovka ReRoll chce mít otevřený svět o velikosti Země
4.2.2014 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Asi jo, jelikoz tady to neni o Kickstarteru, ale jde o to ze uz ten produkt kupuji a pokud nevim jak se hraje, tak nemam zajem jim posilat prachy kdyz nevim jestli mne to bude vubec bavit
-
No na naskenovani mesta ti staci proste tech dron vice, v tom bych problem nevidel, ani v mnozstvi dat jez se budou stahovat, jelikoz zalezi na enginu a vse je mozne udelat v kompresi.
Cele bych to videl jako designove resitelnou vec, zkratka mesta udelaji na konec. -
Počkej, tobě nestačí pár záběrů chlapíků co si hrají na vrcholcích zasněžených hor s letadélkem a několik artworků a upravených fotek? Tys jim už neposla ten mrzký peníz co za takovou věc skromně chtějí? Ty jsi táááák náročný:D
-
To je pravda:) Nicméně ono podle mě, pokud by měli opravdu tu mapu propracovat a nasnímanou do detailů s každým objektem unikátním (a to i kdyby se věnovali jen větším věcem, a vynechali drobnosti), tak by stačilo jedno dvě větší města a bylo by to ooobrovské:) A v takovéhle hře bude chtít asi cestovat co nejvíc každý:) Pak taky pokud pojedeš do nové oblasti a budeš muset čekat až se ti to stáhne, což bude asi v řádech gigabajtů, tak nevím nevím jak bude hráč nadšený:D
-
Tudiz z toho co o tom rikaji delaji takove Earth Only EVE RPG. Kde moje postava bude travit cas kdy nebudu hrat ucenim novych dovednosti. To zni zajimave. Ovsem je nutne podotknout ze je potreba aby ukazali vic nez to co ukazali aby clovek vedel ze jim muze s klidem poslat penize.
-
No na tohle je docela snadne reseni, za predpokladu ze uz budou mit celou planetu, coz sami rikali ze budou postupne pridavat ruzne lokace. Tak budes mit na disku jen ty mista ktera uz jsi navstivil. Takze tohle je docela snadne vyresitelne.
Prece jenom procestovat celou planetu asi nehrozi :D -
Hmm, napadá mě spousta věcí, proč by tohle nemohlo fungovat. Nicméně co mi teď tane na mysl nejvíc je tato otázka:
Pokud by opravdu převedli do plného 3D celou planetu, kolik by potom herní klient zabíral místa na disku?:D A kdyby to měli všem streamovat, tak by jim asi sotva stačily všechny servery Googlu:D -
Vyzerajte pred domom drony a úsmev prosím.
-
HAHA ... nope ... urcite ne v dohledny dobe, urcite ne na soucasnym hardwaru, urcite ne noname firma...
-
Pokud se nebudu moct z 1st/3rd pohledu rozhlednout po okoli treba v Riu, New Yorku atd, kam se asi nikdy nepodivam, tak to pro me trochu ztraci kouzlo a rozlehlost mi prijde zbytecne nevyuzita, celkem tim ztraci kouzlo
-
Google Earth: The Game
-
Tamagoči 21. století. A jelikož v tom 20. století mi umíralo docela často a bylo to frustrující, tak pochybuji, že tento systém hry mě nějak osloví.
-
Kdo na tohle skoci je blazen. To muze byt jenom marketingovy tah za kterym je nejaky zadrhel a nebo podvod. Prezentace obsahuje pouze photoshopem upravene fotografie z katalogu, ktere maji vypadat jako modely. Staci si predstavit kolik problemu by prineslo jenom naskenovani samotne Prahy. Nepodarilo by se zajistit konzistentni podminky pro nasnimani textur. I kdyby se to povedlo, pak ta neskutecna prace vycistit to od lidi a aut a pridat tam virtualni postavy a objekty, i to by byla prace pro velky tym na dlouhe roky. Demonstrovat to na liduprazdnem kousku kopce, nezlobte se, ale delaji z lidi voly. Kdyby si vytycili jako prvotni ukol treba verohodne zpracovani mapy 20x20 km, a na plose 1x1 km by demonstrovali jakou to bude mit uroven, pak bych to povazoval za prislib, ze to neco muze prinest. V teto podobe to vidim spise jako podvod. *3*
-
Tak nějak to vidím i já
-
Ten pohled z vrchu mě docela odradil. A asi to nebude open world, ale spíš nějaký koridor na dané lokaci. Nevím no, přijde mi to jako dost ujetý nápad...
-
aha takze isometricky DayZ kdy na pozadi bude google street.. ne dekuji nemam zajem..
-
tak mozna ten denni rezim bude taky zavisly na miste..tzn, kdyz odcestujes do ameriky (ve hre) budes v case a pocasi, jake je v americe...odcestujes do ruska, bude tam jiny cas, jine pocasi, ale za tvym realnym oknmem bude porad noc...
-
No nevím ... zní to sice zajímavě, ale to pro pojení s mobilem a pořád aktivní postava ve hře mě celkem odrazuje. Nějak nemám chuť hrát tamagoči.