Přejít na výpis diskuzí

OnLive vstává z mrtvých: nabízí streamované hraní her ze Steamu

5.3.2014 | Petr Poláček

45 příspěvků

- 

hm, pro mě naprostá zbytečnost, když chci hrát jen doma. kdybych toužil po hraní na cestách, pořídím si vitu... hm, pro mě naprostá zbytečnost, když chci hrát jen doma. kdybych toužil po hraní na cestách, pořídím si vitu...
- 
                - 

Je vidět že tomu vubec nerozumíš. Zdrž se pro příště prosím idiootskejch komentářu trolle. Díky
- 
                - 

Cemu nema rozumet ? Ze po tobe chteji prachy, za to abys hral uz tebou koupene hry ? To si radsi koupim jednou za cas sestavu, kterou pak muzu navic pouzivat na praci a pak to jeste prodam a vyjde mi to stejne lepe nez tohle.

- 

- 

Zajimave, ze zrovna tak stupidni komentar daji na uvodni stranu. *4*
- 

Podle mě nejde až tolik o možnost hrát "na cestách". Jde spíš o to, že bys nepotřeboval mít nadupaný (čti "drahý") herní PC, aby sis mohl vychutnat své oblíbené hry.
- 
                - 

Přesně tak - protože u notebooků je pro mě důležitější mobilita a výdrž baterie než herní výkon a stolní PC jsem překopal na HTPC kde jsem naopak upřednostnil tichý provoz a nízkou spotřebu před výkonem a další bednu vedle TV bych na těch pár hodin měsíčně před manželkou ani sám sobě neobhájil, spadám do kategorie lidí, kterým by se tahle služba hodila.
- 
                - 

Pěkný názor, vidím to stejně.
- 

"před manželkou"... rozumím ti velmi dobře ;o)

- 

- 

- 

- 

Ten fénix byl Brumbálův... *1*
- 

Hezký, ale zajímala by mě odezva. Zkoušel jsem to před lety, ale 200ms odezva mě od toho odradila a i ta kvalita nebyla nic moc.
- 

useless sluzba pro casualy,prinasi to tolik problemu a neprijemnosti,ze pro seriozni hrani je to nepouzitelny
- 

Chudák Robotron...
- 
                - 

Toho posuka bych ani nezminoval.

- 

- 

To je hezké , že začlaly něco dělat. Jak koukám tak ty blbci zrušili možnost hru zakoupit a hrát neomezeně. Na měsíční poplatky jim sere pes Max. jednou za čas si zaplatit jeden měsíc ale to pak nemá logiku , jěště to mít placené na steamu.
- 
                - 

No ještě to chce nějaký čas než se služba rozšíří a plně rozjede. Každopádně jim držím palce.
- 

Prostě jim na to sere Maxipes Fík :)
- 

lol Myšleno bylo : jim sere pes. Max. jednou za čas si zaplatit.
 a né pes max.
- 
                - 

Sere jim na to prý už i Jonatán co jsem slyšel.

- 

- 

- 

kvôli tomuto? Však to je opäť mŕtvy projekt. Kto už len bude platiť za možnosť hrať vlastné kúpené hry?? lol. Viac obmedzení ako výhod.
- 

Hrat na pc pres onlive hry, ktere uz vlastnim na steamu a mohu si je zahrat primo má prijde vic nez zbytecne. Ale moznost hrat pc hry na tabletu zni zajimave i kdyz je to omezene jak nutnosti vyuzit gamepad tak vyssi latenci.
- 
                - 

Jestli patlání po display povařuješ za hraní, tak ti to nikdo nebere, ale je to humorné říkat hrát na tabletu, když se to PS VITĚ či 3DS aníi nevyrovná a hraní velkých titulů na tabletu už tím tuplem sci-fi, obzvlášť hry, kdy pohyb a střelba je na tabletu vyloženě utrpení. Navíc 2/3 zařízení ti ani gamepad neroznají jako zařízení, natož jako herní zařízení. Nevidím absolutní výhodu v tom si připojit k pidi 8-10 palcové obrazovce gamepad a pak hrát.
- 
                - 

Jaky patlani na displeji, co to meles? Precti si ten clanek jeste jednou.

- 

- 

Až ti zastará hardware, tak ty novější hry ti už (tak plynule) nepojednou a možná pro tebe bude finančně lepší hrát přes stream než kupovat nové železo. Na brouzdání po netu to stávající PC bude imho stačit ještě dlouho.
- 
                - 

Ono to nebude poskytovat prilis vysokou kvalitu a pokud se spokojim s nizkou, pak zas ani ten hw nebude drahy. Imho pro hrani pc her ze steamu na pc to nema zadny prinos. Ten vidim jen v crossplatformnim hrani. A kdyby poskytli klienty i pro konzole, verim ze by to melo i uspech.

- 

- 

- 

[depth_thread_error]
- 

Osobně jsem OnLive zkoušel, a přijde mi to jako skvělý nápad. Člověk má rychlé připojení k internetu, HTPC či notebook, ovladač např od Xboxu, a muže si spokojeně hrát hry bez starostí jestli mu to pojede, jak mu to pojede atd...
- 
                - 

I když mám linku 100/100 a je stabilní, je nesmysl spoléhat na nějakou pochybnou společnost, že ti vždy a za jakéhokoliv počasí, vlády či něčeho podobného poskytne 100% služby. Navíc systém poplatků mají vyřešený také debilně.

-