Přejít na výpis diskuzí
Open beta akčního RPG Path of Exile je nadohled
10.1.2013 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
Od začátku mi to v teorii příjde jako nejlepší diablovka, tak to se těším až to otevřou abych si to potvrdil nebo vyvrátil.
-
jen poznamka - to je spis Cesta vypovezeneho. neni to path TO exile ale path OF exile.... just sayin
-
-
Je to Cesta vyhnanství.
-
"vypovězeného" je hrozný slovo ;)
-
-
byl vypovězen jednostranně nebo dohodou?
-
-
a? jako sloveso dobrý, ale jako podstatný jméno je to pro název nepoužitelné. to musí vidět každý s citem pro český jazyk...
-
-
-
Cesta exilem ?
-
Cesta vyhnance ... nebo Cesta vypovezeni ....
Nemusi to byt mysleno jako cesta toho exile / vyhnance ( za kterého hrajeme ), ale muze to byt cesta jeho vypovezeni ( jako proces ) .. jestli to dava smysl. -
Cesta vyhnance ... nebo Cesta vypovezeni ....
Nemusi to byt mysleno jako cesta toho exile / vyhnance ( za kterého hrajam ), ale muze to byt cesta jeho vypovezeni ( jako proces ) .. jestli to dava smysl.
-
-
Reaguju na příspěvek joe: Jak může někdo říct,že Path of Exile má hnusnou grafiku? To ten člověk musí být s prominutím totálně "nemocný" (nic proti). :P
-
-
Nemocni im zrejme robili tie modely :-D
-
-
Byl jsem už v betě - "diablovka" mě musí zaujmout na první dobu - to PoE splňuje dokonale (autoři neustále komunikují s hráči, je zde vychytaný systém boje levování i léčení, a co je nejlepší, můžete ho hrát sami nebo ve skupince - prostě podle libosti). Doporučuji se mrknout na web, kde najdete návody ( např.upgrady zbraní jsou rozsáhle) + když budete zaregistrovaní, můžete být vylosováni (losuje se jeden login každých pět minut) a samostatný klíč stojí deset dolarů, což není mnoho. PoE je pro mě po Diablu II nejoblíbenější clickfest - počkám si ještě, co se vyklube z Grim Dawnu :)
-
Za mě... lepší, než Diablo 3. Mam 33 lvl Archera a nejsem ani ve čtvrtině skill tree!
-
-
Nj, prvy krat ked som videl skill tree tak mi padla sanka :) Archera som isiel v predchadzajucej open bete tiez, na moje prekvapenie bol moc fajn, aj ked vsade standardne najprv idem "blbeho" plechaca so stitom a mecom.
-
-
Diablo III byl paskvil, po mesici jsem tu obludnost prodal. Ted jsem na steamu za 230,- koupil torchlight 2 a musim rict, ze je to proste bomba. Pro me pravy pokracovani diabla II...
-
-
TL2 kdyby vyšel v roce 2002 tak by to byla dobrá hra, dneska na to, že jde o hru od tvůrců skvělého D1/2, tak je to dost špatný....skill tree vypadá krásně leda na pohled ale experimentovat se s ním díky placení bodíků vůbec nedá a drop předmětů je nastaven tak abyste už v půlce hry měli truhlu plnou nic neříkajícíhc unikátů a setů....graficky je to DĚS....prostě od tvůrů D je tohle výsměch...i ta muzika která vykrádá pořád dokola témata a zvuky z Diabla vůbec nefunguje.....
-
-
U své postavy jsem nevložil ani korunu do rozvoje, ten free to play model je samozřejmě využitelný, ale když to srovnám např. s World of Tanks, tak PoE dává hráčům mnohem vyrovnanější šance - se skill tree se experimentovat rozhodně dá - není možné objevit stejně natrénované charaktery.
-
-
Ale všiml sis, že on mluví o T2, viď. *1*
-
-
-
-
Tohle mělo být Diablo 3, a ne jak to nakonec dopadlo. Jako když Warcraft omylem zabloudil do světa Sanctuary.
-
Moudra (komenty plny hoven) se blizi, otevrete odpadni rouru:
-
-
to jsem slyšel, že se kdysi u jednoho gynekologa na dámských záchodech vyskytl nápis
"Prosíme nevhazovat žádné odpadky do odpadních rour, nejsou natahovací jako ty vaše."
-
-
Mě tohle taky celkem učarovalo. Bylo to dobře hratelný a líbyla se mi i ta surová grafika.
-
Diablovka, nic noveho pod Sluncem ... *7*