Přejít na výpis diskuzí
OpenMW má být open source verze Morrowindu s podporou multiplayeru
13.1.2016 | Adam Homola
30 příspěvků
-
hral som -mám-páčilo sa ,ale pravdepodobne sa k tomu už nevrátim-nieje čas a je véľa iných hier-...ale už načo niekto stráca čas s týmto?...:/
-
tady jde on coop ci multiplayer, to v overhaulu ani zadnym modu neni (ve funkcnim hratelnym stavu), co to tu vlastne melete za zcestnosti? Coz takhle si ten clanek precist?
-
Nějak mě RPG hry Bethesdy nikdy neoslovily, ale mám rád linux a opensource - přístupem mě tenhle projekt chytnul za srdíčko, takže držím palce.
-
tak aspon ze neexistuje Overhaul ve vsemoznejch verzich a asi dalsich 200 grafickejch modu *14* *3*
-
Když sundáš brýle nostalgie, Morrowind má od "solidního" vzhledu celkem daleko.
-
no pokud vim tak nejaky multiplayer mod uz do morru (obli ,skyrimu) nejaky patek je..sice to neni nic moc ale kdyz nic lepsiho tehda nebylo a clovek si to chtel s nekym zahrat tak proc ne ... jinak drzim palce..Morr je best :)
-
To by ses připravil o jedno z nejlepších RPG vůbec ;). Ale samozřejmě, proti gustu žádnej dišputát.
-
moc nechápu proč předělávat hru, která i dnes vypadá solidně a je dobře hratelná (zvlášť s Overhaul modem). Když už, tak předělejte Daggerfall nebo Arenu, které dnes vypadají hnusně.
Co bych ale uvítal nejvíc by bylo to, kdyby někdo upravil ovládání v Ultima Underworld hrách stejným způsobem, jako upravili ovládání v System Shocku 1 -
jak dneska muze bejt takovejhle hnus... sice kvalitni hra neni o grafice ale tohle bych smazal prikazem SHIFT DELETE *5*
-
to je ale hnus