Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    A její poslední slova byla: "Chci se s tebou rozvést."
    • Pete.palis
      a nebo rozmést *1*
    • A nebo: "Ježiši miláčku teď jsem si vzpoměla že jsem zapoměla vypnout troubu."
  • Hej hej lidi mám nový moc pěkny kompl...... Jakožto profici *5* by ste mi mohli poradit jakou hru bych neměl minout. Poslední věc co sem na ti starém dohrál než schořel bylo MW2.
    • Shenkster
      Říká ti něco google ?
    • Tak pokud chces byt profik jako my, tak by si nemel minout minecraft a terraria :D
    • Tak to bys mohl zkusit MW3.
    • Whoossain
      Vyšel moc pěknej Tetris.
  • Moc pěkné při té hudbě sem na chvíli uplně vypnul .... *4*
  • To mi neřikej, že při takový velký bouři by se tyhle malý necky nepotopily, ale zapluly do města...
    • smejki
      potopit plachetnici není žádná velká sranda, kýly totiž bývají dlouhé několik metrů. takovouhle kocábku tedy překlopí jedině vlna z boku, na které se loď nakloní prakticky až k 90° a zároveň štrejchne stěžněm o vodu na vrcholku protější vlny. Hlavní nebezpečí tkví ve ztrátě stěžně/plachet/lanoví a následné ztrátě mobility, nebo ve vypadnutí z kymácející se lodi.
    • Krám! Reakce na dolejšek.
  • Nejsem sice námořník, ale možná kdyby stou lodí nepluli do toho města, tak by třeba přežili... *2*
    • dilinja
      Tsunami?
    • co nedostatek potravin, borci?
    • Co když je tam dostala ta bouře?
    • tiez mi to pride trosicku nelogicke, mohli preca zostat na vode, ale kazdopadne pekne video, vazne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit