Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tiez som si kupoval seasson pass a myslim,ze mam vsetky hlavne pribehove dlc, tiez ostatne ma akosi netankuju, aj tak su to len nejake MP baliky a hratelne postavy a zato platit uz fakt nebudem
  • Jack1947
    Asi tak no, K cemu ta Cela hra kdyz tu muzeme mit spozstu malinkejch casti a tak ... vyplaznete a radi protoze mate vyvojare radi. Spoustu penez, za vec co by mohla byt ve hre a budete radi za obsah ktery vam bude poskytnut. Ale no tak kdyz to jsou pekne mise a zbrane a vsecho mozne , je to podobne jak Fallout jen v mnohem vetsi mire. If You love it...
  • Jo kde jsou ty casy když vyska hra a bylo v ni všechno, a kupodivu ji stacilo koupit jen jednou :)
    Situace z DLC nabira nehorázných rozmeru, třeba cena všech DLC do hry Train Simulator je nekde kolem 50 000 korun. Mno, když clovek ma nejakou oblíbenou hru tak plati a plati a plati..a porad ji kupuje dokola dokolečka. Borderlands 2 je celkem fajn hra ale jakou dojnou kravu z toho udelali je hrozny. Kolikrat když clovek vidi jakej nasup DLC do nejaky hry je, pomalu ho prejde chut to hrat..no nic..kupujte..kupujte:)
  • jj jedine o vecerech, http://steamcommunity.com/id/main_cz/
  • prudislav
    škoda že tam npřihodili i UVH2 :-( hlavní DLC tam jsou - příběhovky + postavy - zbylý kraviny kromě UVH2 nemá cenu kupovat - jsou to jenom pitomý předražený skiny. A pak maj ještě vyjít jenom tématický sváteční raidy, který asi taky nebudou nic moc - jen pár tématickejch enemáků a lootu (potvrzeno jedno na HAlloween a jedno na díkuvzdání a pravdpodobně další na Vánoce, Valentýna a velikonoc)
  • Jack1947
    Vidis a mne vubec nevadi, ze mi neveris. Je mi to uplne fuk, takze co . Nedosli jsme k nicemu.
    *3* Doufam ze uz das pokoj, nebo viz ty co ja propste takovehle typy ignoruju do budoucna. *4*
  • Alespoň teď vím, že to jenom hraješ. Kdybys to hrál víc vážně, možná bych ti to i sežral, ale teď to bylo docela zjevný. Už jsem se lekl, že jsi vážně tak blbej.
  • Ale h*vno.
  • Jack1947
    Mimochodem , pravda to je spise o neschopnosti nez o hre jako takove. (kdyby ses ptal na minuska).
  • Jack1947
    Uvedomujes si ze krom toho ze tu ze sebe delat ... , jeste zbytecne tu chces rozebirat problem . Nekoho a ostatni to ocividne nebude vubec zajimat hlavne ze se tim zamori diskuze. Popsat ti to muzu, mam tech problemu vic , jestli te to zajima a vzdyt je to fuk tak uz takovej asi budu. Nepral jsem si ale co na druhou stranu nejsme ve skole, nejsi muj ucitel a tak se rozepisovat o necem chko si to radsi precti. Pak delej chytryho ano neomlouva http://cs.wikipedia.org/wiki/Dysgrafie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Dyskalkulie , vidis mas to na wikipedii , naopak treba cist mi jde jestli te to zajima atp... snad pochopis, mel jsem s tim problemy a myslim ze si jeste uziju na druhou stranu mohl jsem dopadnout mnohem hur. Nejsem sam kdo to ma, hlavne to neber jako vymlouvani a taky jako nejake plus s cim bych se mohl ohanet. Diky *3* Pokud vazne si rypal ano od 3tridy az jsem zacal chodit do vyrovnavaci skoly. *4* Pokud slo o trolling tak hodne spatnej, to bych bral jako urazku velkou. Doufam ze tedy si to myslel vazne.
  • Captain Scarlett and Her Pirate's Booty, Mr. Torgue's Campaign of Carnage, Sir Hammerlock's Big Game Hunt, Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack, Tiny Tina's Assault on Dragon Keep = Season Pass.

Bohužel vše ostatní (Psycho, Mechromancer, UVHUP 2 a další blbůstky) se ke klasické verzi muselo dokupovat (Mechromancer byl pro předobjednávky).

Je fakt, že to zmastili neskutečně.
  • Ty výtky prostě na místě jsou protože se to tak hrozně špatně čte, že člověk tvoji myšlenku ani nemá šanci zachytit, pokud tam ale vůbec nějaká ta myšlenka byla a není to je další "honem něco napsat".
    Ono pokud nepomáhá ani kurevsky se snažit a dvacetkrát to po sobě přečíst, tak prostě alespoň nepiš úplně všude.
    O tvým problému mi klidně víc napsat můžeš, rád se poučím. Ve zdravotnictví pracuju a ještě na škole sem si přivydělával na Kociánce (ústav sociální péče v Brně). Chápu, že s tím asi máš problém, ale to neomlouvá ten zbytek.
  • Som na to podobne, ale nemam moc casu... :/
    Ak by si skôr hrával o večeroch, tak podme do toho. Napíš sem tvoje ID. ale tento tyždeň neviem či budem mať čas.
  • Jack1947
    Ty mne soudis jen dle me poruchy psani, protoze me neznas jenze to nepotrebujes . Nebudu psat sahodlouhe sebeospravedlnovani. Slaboduchy ? hm to se mi zda prehnane, ja si to nemuzu nevzit k srdci , ktera koli vytka neni totiz uplne na miste. Kdyz napises neco co mi pomuze prosim, jen neodkazovat na neci poruchy bez duvodne. Nema to rad nikdo. Mam ti snad vysvetlovat problematiku jebnu hmm ja totiz az doted netusil, ze v diskuzich vadilo kdyz jsem psal nespisovne.
    Myslim ale ze je zbytecne se tu rozpravat o necem co nezmenis. Maximalne se muzu naucit pochopit, neco malo jestli vubec.
  • Heh, pro začátek třeba piš česky. Zatím to náš jazyk jen vzdáleně připomíná. A interpunkce má pravidla, nehraje se s ní tak, že ji jebneš tam, kde se ti nejvíc líbí.
    A ne, neurážím tě, vlastně i kdybych řekl, že blbej seš, tak tě pořád neurážím, očividně totiž trochu jednodušší seš, takže bych jen trochu neeticky konstatoval tvoji diagnozu. Seš slaboduchej.
  • Jack1947
    Ja praveze skoncil (X360) nekde na zacatku tak jestli cekat ze me to zabavy, to je asi hodne prehnane nebo ne. Prave ta bezduchodnost se mi nelibila a Borcerlands me nak v pulce/ke konci zacalo nudit. Tak nevim, asi to zkusim.
  • Ok. Celkem jsi to vystihl. *13*
  • parada, uz sa tesim na vianocne akcie na steame ked to bude za 5 dolacov.
  • Borderlands 1 mě bavilo. Borderlands 2 pro mě byl naprostý propadák. Jen bezduché střílení! Stejně hra byla až moc jednoduchá na můj vkus. Když člověk má dobrou zbraň, tak je to procházka růžovým rájem (v tom negativním slova smyslu). *10*
  • Ok. A? Poradit nepotřebuješ, problém si vyřešil, hra za to nemohla, jen se omylem připletla do rány...cos očekával od toho, že to sem napíšeš? Poplácání po rameni, že je .NET framework hroznej? Chápající pokejvání hlavou, že sis s očekáváním koupil hry a měls s tím problémy? Takovýhle věci si řeš s nějakým kamarádem, kterýho to bude zajímat a můžete si pro mě za mě takhle navzájem problémy říkat, když si vypíšeš dušičku sem, tak pláčeš na hodně špatným hrobě. Nebo to alespoň cpát jinam, než pod nažranýho claptrapa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit